Mamici de zmeurici de iulie-august (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc de raspunsuri fetelor
mai astept si de la celelalte burtici sa imi zica cum e la ele.
imi fac griji,ieri nu prea a miscat,decat cand m-am pus la orizontala si am inceput sa o pipai sa vad daca mai e in burtica,atunci a inceput sa isi "arate" bucile

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mqqm felicitari pentru un asa copil Pe mine m-a impresionat profund: sa ai 13 ani si sa ai atatea abilitati/talente. Are vreo contributie si genetica pe acolo? stau de cateva minute bune sa identific vreu talent artistic sau macar ceva nativ prin familia mea si a sotului.

danielle cand am fost saptamana trecuta la echo de 32 de saptamani, medicul m-a atentionat ca e posibil sa incep sa nu mai simt bebelusul la fel de activ pentru ca nu mai are spatiu. Ideea este ca eu pana la 30 de saptamani nu l-am simtit foarte bine..mai mult ca niste bule de aer, in schimb in ultimele saptamani ma batuceste ca pe mine si e foarte activ. Poate la tine este si pentru ca ai placenta anterioara (parca asa tin minte)
Iote ce scrie si la carte (e buna si cartea asta la ceva):
"In saptamana 32 puteti observa o modificare a miscarilor copilului, deoarece a crescut atat de mult incat sta ingramadit in interiorul uterului. Desi copilul este la fel de activ ca si inainte, acum suturile si celelalte miscari pot sa vi se para mai slabe. Pentru a verifica miscarile copilului, intindeti-va pe partea stanga 30-60 de minute si observati cu atentie miscarile copilului ca numar. Datorita spatiului limitat din uter loviturile pot parea incetinite. Daca ati observat sub 10 miscari in 2 ore contactati medicul."

asta cu "sub 10 miscari in 2 ore" mi se pare destul de subiectiva...e o medie in definitiv. Insa tu stii cel mai bine cum se misca si daca ceva nu e in regula

Alinutza s33 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

danielle revin. In cartea dr Spock scrie: "ca o regula generala, un copil este in stare buna daca se misca de cel putin 10 ori (grupate in 3 perioade distincte) in fiecare zi".

Te-as ajuta cu mai mult, da' cum nu am experienta in sarcini anterioare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Hello zmeurici,

In primul rand vreau sa ii urez BINE AI VENIT lui bebe DINU MAXIMILIAN si refacere usoare Danielei_b, sa fiti norocosi si sanatosi toata viata iar bebe sa va aduca numai multumiri si bucurii.

Noi ne pregatim azi de control, pe la ora 14:00, abia astept sa vedem bebita si sa discutam cu dl doctor despre una despre alta .

Ieri am fost la curte la ai mei si au venit si o preche de fini cu puiul lor mic de 1,7 ani..i-am umflat o piscinica cu tobogan si sa balacit toata ziulica..ce mai bucurie..abia astept sa vine si bebita mea sa o rasfatam si sa o distram asa. Ce sa mai se bagase toata lumea in piscinica pana si baietii mari (sotul si finu' ) di fina bineinteles caci trebuia sa il incurajeze pe cel mic..numai eu priveam de pe margine..dar vine ea si balaceala mea..si sa vezi atunci..din balena ma transform in sirena .

Ziceti de carucioare..nici noi nu am luat..dar va fi unul din cele 2 chicco la care ma tot candesc..acum diferenta nu prea sunt..o sa ma hotarasc in functie de culoare. Un rosu, sau portocaliu sau verde...nu as lua ros sau bleu..asa sa nu fie chiar clasic si cine stie "nefolosibil" in caz de surpiza la nastere . Si apropo...ne-am gandit si noi la nume de baietel..totusi sa nu ne ia ca din oala daca o fi....ca si eco astea sunt ele 95% accurate..so...
Bine ca nu am camera roz, iar hainite am doar cateva.. geh! trebuie sa iau in considerare orice..chiar daca dr imi arata mereu "floricica" lui fi-mea....

Va ..ma duc sa ma gandesc cu ce ma mai imbrac..ca doar asa "evenimente" mai am si eu de iesit..la controale..la paine..

s36 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cica merg la calcat...cand colo m-am bagat in pat si somn de voie o ora. al meu sot e dispe ca numai mananc si dorm, ceea ce nu s-a intamplat in prima sarcina.
Alinutza asa mi-a zis si mie dr., dar eu il simt tare pe bb, misca mai rar, miscari nu asa ample dar mai cu putere. Nu o mai avea el loc, dar cand da din und sau intinde vreun piciorush se face simtit si vazut.
danielle o fi mai adormita bebitza ta, cine stie. vezi si azi, cam de cate ori misca.
Alina stiu ca la voi se face analiza din calcai. In articol nu scrie, se poate face contra cost sau cum? nici macar nu dau judetele unde se poate face. Ma interesez eu in maternitate la dr. neonatologi.
Pooh spor la facut ghiveci.

acum o tai si eu la bucatarie, imediat vine sotul la pranz si eu...ori dorm, ori forumesc.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

M-am intors de la control si in sfarsit am scapat de alergat la doi doctori la doua spitale. De acum inainte voi merge doar la Dr. meu care mi-a urmarit sarcina de la inceput si care ma incarca tot timpul cu energie pozitiva. Gata voi naste cu el Elias avand in vedere ca piticii sunt ok. Daca stau in pat el este de parere ca ajungem cu sarcina la termen la cezariana programata ceea ce este minunat. Am scapat de Polizu.

Va pupic dulce pe toate

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elenada felicitari pentru vestile bune

blanca bafta la doctor si intalnire placuta cu fifita. Te asteptam cu vesti bune

Astazi o gramada de gravidutze trebuie sa vina cu vesti de la medic: Lucialu, Patricia, Ylla, Siacob, Blanca. Le asteptam cu vesti bune

Gata..am terminat pauza..ma intorc la lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Blanca bafta azi la control.
Elenada ma bucur ca bebeii sunt bine, si ca ve-ti naste la Elias. doamne ajuta sa fie la termenul stabilit.
Alinutza spor la munci.

eu astept sotul la masa, pe urma ori calc, ori ma bag la somn.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Elenada,ce vesti bune!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

buna fetelor
felicitari noilor mamici!!!!!
nu am mai scris demult insa am citit tot ce ati scris voi.
noi suntem bine, crestem, asteptam sa vina marele moment.

am si eu o intrebare voi cum ati spalat hainutele pt bebe? la mana sau la masina?

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput