Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 18
pooh spune:
Lucilau,ma bucur ca esti oki,ce bine totusi ca azi mergi la dr....Sa revii cu vesti bune!
Danielle,
al meu are perioade si perioade...chiar in fiecare ora nu se misca,ma gandesc ca mai doarme si el
,insa cand incep sa ma ingrijorez,mai scoate un piciorus,un fundulet,dragul de el
.Oricum misca mult mai putin,nici nu are loc saracul,mai mult se intinde,din cate imi dau eu seama.....Fug in bucatarie sa spal un vas yena
,imi strica toata manichiuraPooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Giova spune:
Multumim de
, abia acum am baut-o si am papat de dimineata.
am dus copil la gradi si fugutza la analize, ultimele sper eu.
La noi e urat, a plouat si innorat, dar incep sa iubesc vremea asta racoroasa.
Cred ca ma bag la calcat, azi nu fac decat un ghiveci de legume cu orez.
Alinutza, mQQm pai ce sa fac daca sunt pofticioasa, si acum pe ultima 100 de metri bag ca sparta. am si pus vreo 2 kg in plus...am 15
deja.
Sotul e cel mai fericit, il rasfat zilnic cu cate ceva de mancare. pacat ca nu ma va tine mult...apare bb si parca vad ca nu voi mai avea timp de gatit.
Alinutza nici eu nu sunt As in bucatarie, ma pricep la mancarurirle simple, obisnuite, pompoase nu fac niciodata. ce sa mai zic de torturi si praji cu creme si foi. la dintr-astea rapide ma bag si eu, atat.
Dienutza super burtik ai, pacat ca au aparut vergeturile, acum la sfarsit. Ii place lui bb Albert acolo in burtic...vad ca nu e lasata defel burta.
Adriana iar ai fost buhuuuhu azi noapte? eu la ora 2 ma uitam la un film...si chiar ma gandeam la voi astea care nu puteti dormi.
Ma bucur ca ai adus acasa si celelalte accesorii pt. bebitza si ca le-ai curaTAT. POATE TOTUSI VA PUTETI MUTA, CINE STIE.
Spor la calcat, imediat ma bag si eu.
Meleea esti mortala cu chilotii. Doamne ce greu ma imbrac si eu, cateodata ma mai ajuta sotul, dar parca nu vreau, imi da impresia ca sunt handicapata
.
Rallu mai ce idei ai....baga mare atunci mami, profita cat mai poti, nu mai e mult.
Pooh ma bucur ca v-a prins bine plimbarea la Sibiu si papa la Mc.
Lucialu of imi pare rau ca ai fost tot cu contr. Nu ai sunat dr.? sa te cheme la o monitorizare? verificare? poate si ceva tratament. ai grija de tine si stai in pat.
Danielle nu cred ca-l simt in fiecare ora pe bb. cateodata misca foarte mult, alteori pauza. daca ma pun pe partea dreapta incepe si se impinge, asa ca eu asa-l testez.
Daniela_b sa va traiasca zmeurelul! Bine ai venit pe lume Dinu Maximilian! sa cresti mare si sa papi mult laptic.
Mami refacere rapida si multa sanatate!
MC2008 imi pare rau ca nu ai dormit cum trebuie...hai ca mai avem putin...ne plangem noi, dar mult nu mai este.
fete o sapt. buna sa aveti, cu vesti bune, nasteri usoare si zmeurici sanatosi si frumosi!
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
alinutza78 spune:
lucialu
..acum intrasem pe subiect sa vad daca ai dat un semn de viata
. Ma bucur ca iti este mai bine...si tin pumnii pentru intalnirea de astazi de la medic...sigur vii cu vesti bune
..
cat despre AP...eu sunt in faza de "harciog" acum...adun..si ulterior incep sa selectez materialele si sa-mi fac o opinie fundamentata...Si Motana din cate mi se pare e la capitolul cercetare (numai ca intr-o faza mult mai avansata). Vorba ei...tare ar fi bine daca ar intra Nix, care e de meserie, sa ne mai dea de vesti despre ea si zmeurelul ei..si sa ne indrume pe o anumita directie
. Cand ai timp, poti sa incepi cu site-ul attachmentparenting.ro..e un punct de plecare. Eu mi-am comandat si urmatoarele carti (am vazut la targ ca sunt subtirele, deci digerabile
) pe care sper sa le citesc pana ce vine strumful:
- Bebelusul meu e cel mai fericit - Cum sa va linistiti nou-nascutul care plange si sa-l faceti sa doarma mai mult - de Dr. Harvey Karp;
- Mami, tati, ma auziti? Pentru o mai buna întelegere a copilului - de Jacques Salomé
- Inteligenta emotionala în educatia copiilor - de Maurice J. Elias;
- Educatia prin iubire - de Ross Campbel;
- Manualul parintilor eficace - de DR. Thomas Gordon.
Si apoi mai am carti descarcate de pe net..cu ajutorul Motanei. Ideea este ca inca nu sunt citite, nu sunt pigulite...si e cam riscant sa pui tot materialul bibliografic pe prima pagina daca nu are girul cuiva
.
Acum ma duc la treaba
...doamnee, nu am nici un chef, dar trebe'..diseara la sport, astazi bag un belly dance si o ora de yoga..si intru diseara sa vad ce vesti aveti de la medic. Bafta multa Lucialu, Patricia si Ylla.
O saptamana buna gravidutze ..cu cat mai multi zmeurei al termen

Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Alina spune:
'neatza fetele!
Aici e o vreme de numarat banii
,ploua si iar ploua,moor de somn.
Alinutza,ce-mi place ca esti asa activa si faci sport 
.Si eu as fi facut macar niste sedinte de masaj dar ma omoara lipsa timpului si programul fiica-mii dar m-am inscris la gimnastica si masaj recuperator dupa nastere,sper sa ma pot tine de ele,il iau pe bebe in cosulet cu mine
.
Alinutza si Patricia,luati magneziu?Daca da,sa stiti ca si de la el e digestia asa accelerata,relaxeaza mult musculatura digestiva,eu patesc la fel
.
Giova,da,am ajutor de nadejde,fiica-mea se supara tare si plinge daca nu o solicit
.Eu nu am pus-o niciodata la treaba,nici mama nu m-a pus
insa de fiecare data cind s-a nimerit in bucatarie cu mine,i-am explicat una alta ce fac si ii place si ei.O las sa curete morcovi,zuchini,castraveti si sparghel cu instrumentul acela special care nu taie,pune vasele curate din masina de spalat si mai duce gunoiul in fata casei
,mai pune masa(pune f frumos si corect,au invatat inca de la gradi cind aranjau singurei).Si la scoala ii tot invata sa-si ajute parintii
.
mQQm,ce frumos povestesti de Denisa 
.Inseamna ca noi stam bine,avem si nume
.Sa stii ca si eu am patit la fel cu lubenitele,zau,nu stiu ce o fi.In iarna am luat lubenite absolut grozave,dulci,coapte care proveneau din Ungaria(sera),Chile si in general America latina,acum am luat din Spania si sunt releeee,ca un burete,necoapte cu linii albe...cosu'de gunoi bio le-a vazut
.Vineri am luat de la turcu',juma'de pepene,arata bine,era tras in tipla.Acasa am constatat ca era vestejit dar totusi bunicel la gust,am ales ceva mincabil din el.Acum ma dau pe capsuni autohtone,mi-a cules sotul simbata vreo 2 kg,daca se indreapta vremea mai mergem o tura,e o placere sa le ia direct de pe cimp.Insa de la prea multa ploaie nu-s mai asa bune si dulci.
Am vazut si lubenite italienesti,d-alea uriaseeee si lungi,or fi mai bune?
Cu caricioarele asa-i,majoritatea-s culori inchise,singura culoare care mai apare in peisaj e rosu.
Motana,gata,o sa caut si eu ulei nerafinat de migdale.Cred ca la fiica-mea nerafinat am avut ca era galben,asta e alb.Eu sapunel nu am luat,am tot vazut variante pt bebelusi cu lapte de oita
:
http://www.schafmilchprodukte.de/product_info.php?info=p6_Schafmilchseife-Schaf-Lina.html&XTCsid=dfda48bb10a920f86ca7afb91cd587d0
Cornelia,ce fain ca ai marea aproape si copilasii in vacanta!
Am vazut ieri pe Realitatea imagini de la mare si ce m-as mai fi dus si eu
.
Patricia,oh,si eu am scari in casa si inca multe,am trei nivele a cite 14 scari si treptele slabesc si fac muschi
.Incerc sa urc cu economie dar totusi...
Lucialu,exact,mergi la o monitorizare la spital si vezi daca ai contractii.Eu am facut joi si fu bine,mai fac si miercuri daca tot merg la un ultim 4d.
Da,miercuri merg la un ultim 4d,tot din cauza ca fluxul arterial era putin marit pe dreapta...ei,aici e mai mult "financiara"consultatia
,bebe e bine si a crescut dar daca tot plateste casa,merg sa-l mai vad si sa-l mai vada si surioara
.
Fetele,tot zic ca pun poze,defapt am inceput sa fac un album dar nu am spor deloc
.Cred ca mi se trage ca am avut de lucrat in ultimele sapt cu mii de poze,am avut de selectat si inca mai am,tre'sa-mi fac posterul pt conferinta din sept
.
Uitati ce am citit aici:
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/855880/Salvati-copiii-de-bolile-rare/
Eu am fost convinsa ca si in Ro se fac analizele astea,daca aveti posibilitatea,nu ezitati!
Gata,ma duc sa ma apuc de trebi,mai vin io...
si zi buna tuturor!
Alina,mami de printesa si
baby 
noce spune:
Felicitari, Daniela b!!!
Bine ai venit pe lume bb Dinu Maximilian, sa fii sanatos, sa-ti lumineze Dumnezeu calea, sa faci multe fapte bune, sa-ti bucuri parintii care te-au asteptat atat de mult cu atata dragoste!
Daniela, recuperare rapida si sa dea Dumnezeu sa vina si fratiorul sau surioara lui Dinu cat mai curand in viata voastra!
36+
Filip
Luna a 9a 
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
alinutza78 spune:
Daniela felicitari!!!!

Bine ai venit pe lume Dinu Maximilian..sa fii un copil sanatos, fericit si cuminte care sa umple inimile parintilor numai cu bucurii si impliniri
Daniela recuperare usoara
..si te asteptam mai des pe la odisee cu vesti despre tine si Dinu
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
pooh spune:
Daniela_b,sa-ti traiasca comoara!Felicitari!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
pooh spune:
Giova,si eu ghiveci de legume am in plan pt.azi.....si niste varza calita,daca mai am chef.....![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui daniela_b Buna dimineata! Adevarat ca nu am scris la Odisee decit foarte putin la inceput si nu am citit decit ocazional insa, pentru ca sint pe lista de pe prima pagina, m-am gindit sa anunt ca "zmeurica" mea s-a copt mult mai devreme de luna iulie Marti 16 iunie 2009 dimineata, la 7.30, s-a nascut Dinu Maximilian, de 3850 gr. si 54 cm, scor Apgar 10, puiul nostru pe care l-am asteptat 16 ani. Nasterea s-a intimplat la Clinica Palade din Bacau, prin cezariana condusa de doamna dr. Neagu Anca, un doctor exceptional!! Experienta revenirii dupa cezariana a fost cam neplacuta in prima zi dar azi pot spune ca am cam uitat durerea de la trezirea din anestezie. Vineri am venit acasa si de atunci, eu si Dinu invatam unul de la celalalt, incontinuu, cite un pas mic pe zi... Sint cum nu se poate mai fericita, este bineinteles cea mai mare realizare a vietii mele ( si mai planuim una, deindata ce doctorul ne asigura ca organismul meu s-a refacut suficient)!!! Va doresc nastere usoara celor care urmeaza ( va ploua cu zmeurici, acusica ) si sa aveti bebelusi sanatosi, papaciosi si cuminti! |
FELICITARI DANIELA! sa va traiasca micutul si sa fie sanatos

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

novus spune:
mamici si viitoare mamici fericite !!!
Daca va intereseaza am de vanzare un set nou nout de biberoane Avent Airflex adica acesta: http://www.quelle.ro/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/ernhrenamdstillen/pflegen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1yb185OTM2MSZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3MiU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjg1JTdkJmZoX3ZpZXc9ZGV0YWlsJmZoX3JlZnRoZW1lPXByb21vXzU2JTJjZGV0YWlsJTJjJTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY4NSU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3RlciY=/m-99361/index.html
In magazin e 160 ron eu il vand cu 100 ron
Astept PM daca sunteti interesate !!!
multi 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari