Mamici de zmeurici de iulie-august (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata,

Ca tot vorbiti mereu despre mancare, sa va povestesc ce patesc eu.

La mine toata familia (recunosc, cu mine in frunte) a luat decizia ca voi fi pusa la regim imediat dupa nastere...ma rog, la cateva zile, dupa ce-mi revin.
De vina sunt problemele de sanatate care impun scaderea kilogramelor cat mai repede pt. ca deja ma cam lasa picioarele.

Regim inseamna mancat sanatos nu infometare, dar tot regim e.
De obicei nu sunt pofticioasa dar acum, cum stiu ca voi mai papa la discretie numa pana maine seara la ora 8, ce credeti ca-mi trece mie prin minte?
Nu ghiciti?
Va spun eu: pizze, paste, shaorme, fast-food, prajituri si tot ce mai e plin de calorii si ingrasa.
De ieri i-am propus sotului vreo 20 de meniuri pt. astea 2 zile de e lesinat de ras de cate ori mai deschid gura si zic ceva de mancare.
Zice ca am inceput sa seman cu aia de pe vremea foametei

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 2 zile
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Am scanat rapid ce-ati mai scris...

Cornelia, lucialu, mai, stati cuminti ca-mi creeati palpitatii.
Cornelia, bine ca a fost alarma falsa!
Luacialu, fie-ti mile de noi si da o liniuta zilnica de mesaj cu ok, please. Sper ca e totul bine! Nu ai avea posibiitatea sa mergi la maternitate la o monitorizare? Dureaza cam 20 de minute, iti pune o centura pe burtica si se uita de contractii si de cum se coreleaza cu bataile inimii bebelinei si macar stii cum stai. Daca e sa fie contractii reale, cu cat mergi mai repede cu atat mai multe sanse sa le opreasca. Dupa ce trec de un nivel, treb sa le lase sa-si faca damblaua. Nu sta pe ganduri daca poti sa dai buzna la maternitate sa te monitorizeze. Tin pumnii sa fie bine!

Suntem intr-o faza in care ar fi chiar misto sa intram zilnic, ca prea au disparut fetele si-au reaparut cu zmeurelele in brate direct, macar sa avem zilnic lista cu cine n-a nascut inca.

Asadar, eu sunt ok, nu stiu pe unde mai incape copilul asta, ca deja e pe sub coaste si prin chiloti, dar se descurca el, vad.

mamilivia, ma bucur ca esti bine si ca esti o fata atat de puternica! Sper sa se rezolve totul cu bine pe toate planurile!

motana, n-are inca nume bb. Poate ne vine vreo idee dupa ce-l cunoastem in persoana. Pana pe la 5 luni deasrcina discutam, acum nici macar nu se mai deschide subiectul. Avem o cutie si acolo se baga biletele cu sugestii. O sa citim continutul dupa ce se naste pepitutzul. Sa vezi daca nimic nu-i bun de-acolo, hehe... Cum mai n-aveti fructe in Mx? Toate zmeurile si capsunele ce se vand aici in extrasezon vin din Mx. Marca e discoli, acum am vazut de vreo 2 sapt le aduc din usa, inseamna ca incep sa se coaca pe coclauri.

Eu am luat cartea de la biblioteca ieri (da, am luat-o acasa pt 3 sapt si mai pot prelungi, dar cred ca-i suficient). Abia astept s-o parcurg sa vad care ar fi alternativele de repartizare in timp a vaccinurilor, dupa opinia lui de dr si pe ce logica. Nu am avut inca timp de ea, ieri a trebuit sa cumparam papa si dup-aia a venit un client pt un meeting, iar azi a fost "father's day" aici (avem pt toti, ziua mamei, a tatalui, a bunicilor, nu cred sa fie insa ziua copilului, ff interesant, daca ma gandesc ). Dupa ce m-am trezit, pe la 1, oops (pooh, pana la 11 zici?), l-am scos pe acela al nostru la crasma, dup-aia l-am mobilizat sa dea cu lac scarile , am vazut un film, ne-am relaxat un pic la jacuzzi, nici nu stiu cum a trecut ziua. In plus, ieri am cumparat o alta lubenitza, din alt magazin si tot alba si rea era. Asa ca m-am enervat si le-am dus pe amandoua inapoi, aia de alaltaieri a trebuit s-o aduc din garaj ca era pregatita de cosul de gunoi. Pai se poate? Erau deja fo 15$ in garbigi...

Moniland, ce vise! Nu mai discutati de baietei, ca uite ca deja ai cosmaruri ca e doar unul. Ma uimesti cat de usor duci sarcina!! Apropos de baiat lung, al meu a avut 56 cm, era ca o rima la 3.250 kg, dar era numai piele si os.

Multumim de aprecieri burtoase, ma bucur ca v-ati distrat si voi de poze! Ca sa "set the record straight", rotunjitura e "din obiectiv". Stiti cum daca iti faci o poza la fata de aproape nasul se mareste disproportionat? Cam asa si cu burta. E mare, e rotunda, dar nu chiar asa de "detasata" de rest, pe laterale nu-i mai mare ca mine.

Fetele cu repaus si relaxare: elenada, grischa, siacob, andreea, va tin in continuare pumnii pt inca o zi, si inca una, pana sunt bebeii pregatiti!

ylla, felicitari c-ati terminat camera. Acum esti pregatita. Si mamica e pe-acolo, prin poze, mai la inceputurile povestii.

giova, esti "chef" de zmeurici! Salivam pe tastatura deja cand vedem c-ai postat un mesaj, ce mai, cand iti vedem nickul deja se stimuleaza salivatia, hehe. Bine ca ti-ai revenit din raul ala...

micaalsa, mmmmmmm, pupuuuuuri, mmmmmm, cu vaaaarzaaaa! Hai ca asa ceva chiar ca n-am de unde sa iau aici, vai ce pofta mi-e! In cuptor, pe foi de varza, miam-miam! Sa-ti fie de bine, mai baga unul si pt mine!

galarina, cum merge cu puseul de energie? Vine vremea? Mai ai si alte semne?

danielle, felicitari pt noua saptamana!

anisiap, brrrr, bine ca l-ai observat! Ce sperietura!

coccorina, bine c-ai scapat de examene, acum relax pana vine bebe!

meleea, spor la mutat!

Cornelia, ce coincidenta, sa ai acelasi dpn la doi copii!!! Eu chiar sper sa fie rac al meu, ca cel mare e leu si mi-e de-ajuns unul din categoria aia, pana peste cap. Da-de vine fara rugaminti prea multe, ca atunci vine in "termen".

Alina, ma bucur ca te-ai hotarat cu recoltatul, vad ca deja esti pe aproape si cu caruciorul. Pe aici mai toate sunt culori inchise: negru, belumarin, maron (de fapt n-am vazut altfel) cu cate un picutz de ceva culoare, fff putin pe la tivuri cel mult, dar nici nu prea ai unde umbla in soare cu el. Si pe calduri cumplite nu cred ca-i de iesit cu nici un carucior. Asa ca ti-a ramas bagajul si esti pregatita.

Alinutza, e teribil cu mersul de rata. Mi se intampla si mie. Merg, merg si ma ia un BH dintr-o data. Al meu se trezeste ca vorbeste singur ca eu incetinesc pasul instant si ma dau de-a rata pana ma lasa. Mai nou verifica mereu daca e singur. Ma uimesti cu atata sport cat poti sa faci, frumos, o sa iasa un atlet deja antrenat flacaul.

missy, bine ca ai mai aparut, si ca a fost frumos in excursie. Am vazut in poze o super graviduta, si o bebelina cu falcutze!

Se pare ca vom avea o saptamana foarte incarcata, scoatem majoretele pt Rallu, adrianafedorca si cine mai trebuie, ca se intra la greu in 38 de saptamani, ceea ce e la termen!

Rallu, eu votez cu tine. Du-te si baga mare tot ce-ti pofteste inimioara pana maine la ora H. Sa-ti fie de bine!!!

Wow ce de linkuri! Motana, alinutza, galarina, material gramada, timp sa fie, nu? Oare nu ar trebui colectate undeva pe la capitol?

Cam cu asta se pare ca v-am ajuns din urma. Fratele meu, job fulltime e asta cu forumeala activa. Sper numai ca n-am sarit vreo postare sau sa fi citit superficial altele, scuze anticipat daca, nu-i cu intentie.

Asa e, fie-mea e cu adevarat talentata la multe (prea multe, Motana, mai are si o voce superba, si uite aici si niste mostre de scris, ca materiile de la scoala nu le pun, nici intelepciunea si modestia [ei, ovcors ]). O sa fie tare dificil pt ea sa decida pe ce sa se orienteze...
Motana, din pacate nu pot sa nu o stresez, pt ca daca nu as face-o, n-ar mai fi cine s-o corupa. Eu o stresez cu machiatul, cu scosul la mall, cu tzoale, ii mai ascund temele, ii limitez timpul de studiu, cu alte cuvinte sunt in postura in care mama mea nu ar fi fost prea fericita sa am o asemenea influenta in jur la 13 ani. Si ca sa fac povestea plictisitoare scurta, sunt deosebit de norocoasa sa fiu cea mai buna prietena a unei persoane atat de deosebite, e cel mai fenomenal om pe care-l cunosc pana acum. Si inca se mai face!

'Neata si o saptamana plina de vesti bune!!! Pup toata gashca fara deosebire!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Citat:
citat din mesajul lui meleea

Ola, hihihihi eu cred ca o sa-mi fac niste chiloti cu manere sa nu mai topai cu ei in mana

Meleea 35

AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

super idee

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Rallu asa mi-am propus si eu cu mancarea, doar ca eu mai am o saptamana la dispozitie, cred, ...sper

vedem ce zice dr maine

am resit sa dorm si eu de la 6,30 la 8,30...ceea ce e super bine pt mine
ma duc sa calc

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 37+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata fetelor!!!!Eu imi astept copiluta acasa,de 2 zile n-am vazut-o si mi-e dor de eaAm citit tot ce ati scris de ieri dupa-masa,dar nu mai stiu cui si ce sa raspund.....doamne,sunt asa de uituca si aeriana.....Giova,am fost la Sibiu,mare lucru n-am cumparat doar un carusel pt. bb si am papat la MCChit ca nu sunt mare fan,asa de bine mi-a cazut....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Motana, am reusit sa vad pozele. foarte dragutza esti si tu si burtica.

am vazut ca vorbeati de forma burtii in functie de sexul copilului. Cel putin la mine nu este asa, burta mea a avut aceeasi forma, mica, rotunda, de la spate nu se vede nik. tine de conformatia fiecareia. am vazut cel putin 2 mamici de fetite care aveau burta atit de tuguiata in fata, ca un ou pus in picioare.

mqqm, imi pare bine sa te cunosc si pe tine si pe burtica ta artistica. Ce fetita talentata ai tu!! foarte frumaose si deosebite pozele. citi ani are fetita ta ca nu mai retin acum?

Missy, si de tine e numai burtica, in rest nu te-ai schimbat aproape deloc. arati f bine.

Alinuta, probabil ca mi-a priit aerul de munte, am facut si putina miscare prin jur, si nu mai zic de cite ori am urcat/coborit scarile in casa.
insa am observat si eu faza cu digestia la munte, cel putin de ori -nu chiar dupa dupa fiecare masa - si seara faceam f des pipi (de la cirese cred), si am eliminat o gramada de apa.
sa stii ca prajitura asta pe care am facut-o eu nu necesita mare inginerie; le pui frumos, bagi mixerul, pui deasupra visinile (la care, da, trebuie scos simburele), dupa care o bagi la cuptor si fugi de acolo.

Alina, nu stiu daca il vreau neaparat pe cel bleu, oricum si la rebecca tot bleu s-a nimerit sa am. la hainute sint mai stricta la culoarea asta, dar nu am sa o evit chiar total.

Patricia s33 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

'Neata!
Cornelia ma bucur ca sta racusorul la loc cald.
Patricia,Alinutza,Alina,Mqqm,Giova,Pooh va multumesc mult pt ganduri si iertare ca nu am mai scris,dar am avut un we de cosmar...contractii dureroase, rar ma lasau,sunt si consti rau-rau si am tras si niste ture de plans...hormonizeala la greu. De pe la 9 seara am scapat de contractii,vad ca pana acum nu au revenit,nici nu le duc dorul.Am iesit cu viitori nasei in oras aseara si statul la aer mi-a facut mult bine.
Alinutza m-am uitat pe ce ai scris tu si ma luase cu calduri,chestia cu contractii false au ba.Ma integram la alea au ba mai mult.Inclusiv dureri de spate jos. Si nu treceau la mers si nici cu nospa mereu.Chestia buna era ca nu le simteam ca iradiind pe toata supraf burticii,ci doar de la buric in jos,la fel ca la menstra.Oi fi eu tuta, mi-era burtica tare si dureroasa,dar eu una nu pot sa-mi dau seama cum sa le cronometrez pt ca nu e ca un pumn care se strange si se desface,erau dureri continue de menstra.In fine am intrat sa va zic ca sunt mai bine,"slaba Domnului" si ca azi merg de fapt la dr,confundasem zilele,bine ca nu si dataAsa ca voi navali pe dansul cu toate necazurile mele numa sa-mi spuna first of all despre BBlina daca e bine si cat a mai crescut.Ca si asta e un mare stres,au trecut 5s de la ultima revedere.
Mqqm, sunt un strutz.Mi-a fost frica sa ma vait si la al meu prea tare ca si asa statea cu okii pe usa,sa merem la dr. Stiam ca prea multe nu are ce sa-mi faca,iar in spital sa stau nu-mi vine de nici o coloare,noroc cu pupa ca mi-a dat semne ca e aceeasi ca de obicei,adica in verva.Ai o burtica superba si cine vb de catwalk?Eu m-am prins pe unde esti si tu acolo,slabutza-slabutza,fina-finaFrumoase desene si inspirate,ti-a dat mana sa le pui ca stii ca esti la distantza,ca la cat de reusite sunt si la cat de pofticioase de lubenitza suntem noi...Bine ca e bine Pepi,nici noi nu suntem hotarati per total la nume,avem unul singur si sigur,atat
Alina si eu spun sa iei rosu.E frumos carutzul,dar vb sotului tau,merita sa astepti sa-l vezi live si sa-l cercetezi,ca pozele mereu iau okii si nu intotdeauna pe baze reale.De-asta nici mie nu prea mi-a suras ideea sa comand dp net,ca aveam alta marca in vizor.Eu nu mi-am luat titi triton asa ca nu stiu de unde se importa.Eventual voi intreba la magazin ca mai am cateva daravele cu ei.
Alinutza,Motana m-ati nebunit de creier cu atatea info.Chiar asa:nu pot fi puse pe prima pag ca linkuri plsssss,ca sigur le voi pierde si acum nu am rabdarea si dipozitia necesara sa le citesc si vreau sa le rumeg in tihna.Din cate m-am prins cu AP e sa meri pe satisfacerea nevoilor lui BB, nu pe principiul ca tre disciplinat din sec unu de viatza(sunt unii care zic ca copiii tre sarutati doar in somn ).La noi nu va fi o prob ca e un copil f dorit si indelung asteptat , eu sunt foarte maternala(motanu stie si fuge saracu,face ca aia adolescenti cand ii faci de ras de fatza cu alti amici,daca vrei sa-i pupi in public,pe bune, maraie si tre sa-l las sa vina sa ne iubim doar cand vrea el) iar acum am ocazia sa fiu mamica pe bune,cred ca voi sufoca pupa cu iubirea,sunt foarte posesiva,deci la mine va fi problema sa ma autocontrolez sa nu disper copilul.Deh,ma cunosc ca pe un cal breaz.
Cat despre placinta cu visine si cu fructe in genere, sunt abonata din iarna la ea(mere sau visine)Si va foarte multamesc pt reteta-Giova,Pooh,Patricia,voi incerca sa fac si eu,dar parca vad ca voi fi din nou un dezastru la capitolul prajiturit.
Nah ca m-am intins ca de obicei.Va doresc tuturor o saptamana minunata si sa veniti cu vesti bune cele care mergeti la controale doftoricesti!
Se vede ca sunt mai bine dispusa cel putin,ca merg la dr si o vad pe pupa mea

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata burtici
??
intru rapid sa va servesc cu o cafelutza si sa va urez o saptamana minunata,eu is prinsa in o gramada de trebi si nu prea am timp:((

nici noi nu am cumparat carucior inca asa ca imi prind bine info de la voi

mi-ati facut pofta de praji si aseara am bagat un blat de pandispan cu caise si capsuni,a iesit super bun,putin acrutz de la fructe,am bagat ca...

adriana,poate te opreste doc maine la spital

rallu,si eu tot numai minunatii din astea visez,as manca non-stop
3 mese pe zi obligatoriu,plus intre vreo 3 norocutzul meu ca nu ma trezesc noaptea sa mananc,nu pot manca nici seara deloc,dupa 8-9,

voiam sa va intreb,voi cat de des simtiti bebeii miscand?in fiecare ora?parca bebelusha mea nu misca cum trebuie si cat trebuie,sunt ingrijorata,lunea viitoare am scan,abia astept.

am fugit la trebi

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Buna dimineata!

Adevarat ca nu am scris la Odisee decit foarte putin la inceput si nu am citit decit ocazional insa, pentru ca sint pe lista de pe prima pagina, m-am gindit sa anunt ca "zmeurica" mea s-a copt mult mai devreme de luna iulie.

Marti 16 iunie 2009 dimineata, la 7.30, s-a nascut Dinu Maximilian, de 3850 gr. si 54 cm, scor Apgar 10, puiul nostru pe care l-am asteptat 16 ani.
Nasterea s-a intimplat la Clinica Palade din Bacau, prin cezariana condusa de doamna dr. Neagu Anca, un doctor exceptional!!
Experienta revenirii dupa cezariana a fost cam neplacuta in prima zi dar azi pot spune ca am cam uitat durerea de la trezirea din anestezie.
Vineri am venit acasa si de atunci, eu si Dinu invatam unul de la celalalt, incontinuu, cite un pas mic pe zi...
Sint cum nu se poate mai fericita, este bineinteles cea mai mare realizare a vietii mele ( si mai planuim una, deindata ce doctorul ne asigura ca organismul meu s-a refacut suficient)!!!

Va doresc nastere usoara celor care urmeaza ( va ploua cu zmeurici, acusica ) si sa aveti bebelusi sanatosi, papaciosi si cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Neatza, fetelor.

Scriu si eu cu greu dupa o noapte de nedormit. De dimineata a plecat sotul cu serviciul prin tara timp de o saptamana, si aseara am mai stat cu el de vorba pana la 12. Si apoi, mai dormi daca poti... Mi-a fost cald, mi-a fost sete, faceam pe mine, auzeam zgomote, cand sa atipesc un pic dadea bebe un picior de saream din pat . In fine, ma trezeam din ora in ora, iar la 6 cand a sunt ceasul sa plec la birou, am sarit fresh don pat. Si ma jenau foarte tare bubitele care mi-au iesit pe burta, deja ma mananca rau (cred ca de la transpiratie). M-am tot dat cu crema de galbenele, dar efectul este frectie la picior de lemn. Daca ma tine tot asa o sa ma duc la un dr pana la urma.

Si, da, atat a dat ca sa ia un pachet de vata 50 RON. Acum, nu stiu cui, ca nu am mai intrebat (asistente, paciente etc), insa cine i-a dat l-a prostit rau tocmai din cauza ca stia ca este disperat (asa e in Romania).

33 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput