Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Elena, o ce vesti bune. O sa fie cum am zis cu sarcina dusa pana la termen. Uite cum trec zilele si se duc si saptamanile.
Fetelor ca tin pumnii azi la eco si sa veniti cu vesti bune.
34+
Laura Ioana
Irina Maria
pooh spune:
Bine ati revenit,fetelor!
Elena_Adina,bine ai venit printre mamici de zmeurici!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
alinutza78 spune:
MC2008 pozitiile copilului pot fi: craniana, pelviana si transversala. De la cursuri am inteles ca undeva in jurul lunii a 7-a, majoritatea bebelusilor care nu s-au intors, atunci fac aceasta miscare. In jurul saptamanii 38, peste 95% dintre copii sunt in prezentatie craniana, 3-4% in prezentatie pelviana si doar cativa in prezentatie transversala. Cei mai multi copii in prezentatie pelviana se nasc cu cezariana (sunt cazuri cand s-a putut si nastere naturala)...si obligatoriu cezariana pentru cei cu prezentatie transversala. So..tu nu esti vinovata cu nimic daca bebelusul nu s-a intors...nu depinde de tine. Plus...ca oricum esti programata pentru cezariana...asa ca nu vad nici un motiv de ingrijorare
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
PatriciaArdeleanu spune:
danielab, sa iti traiasca baietelul!! 

bine ati revenit icmanu si eli-cata!!
MC2008, eu cunosc 2 mamici care au nascut pelviana fara probleme.
oricum tu mergi pe cezariana, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.
Elena, ma bucur ca ai vesti bune!!
Alina, asteptam sa ne pui pozele promise ![]()
sint curioasa daca esti asa cum imi imaginez (pina sa vad si celelalte fete, pe toate mi le imaginam intr-un anume fel dupa felul cum scriau, exprimau, etc).
Giova, ce harnicuta esti
si eu acum trebe sa bucataresc mai mult, ca sintem acasa amindoua toata ziua. de cind m-am intors de la dr, am facut o ciorbita de legume, o varza cu rosii multe si marar, am copt o vinata mare...si am mincat 2 inghetate
(ca tot sint banuita ca am facut diabet de sarcina).
am descoperit la Napolact o inghetatff buna, se numente icecoffe....ah, ce buna e.
Danille, e normal sa o simti mai putin acum
nu te ingrijora, daca nu te doare nimic si nu te simti rau.
noi am venit de la dr, in principiu ar trebui sa imi fac glicemie provicata caci valoare si corpii cetonici din urina asta indica. i-am spus ca am mincat seara inghetata si cirese (ciresele cica nu sint problema) si dimineata am baut citeva guri de cafea cu zahar (stiu ca nu trebuia, dar am tensiunea f mica de obicei si mi s-ar fi facut rau pe drum); asa ca imi voi lua acasa 2-3 zile glicemia sa vad cum e si daca imi ies valori mari asta e, merg sa o fac. in rest e ok, si mica anemie de trim 3. sapt viitoare merg la eco si recoltat pt streptococ B. am luat dupa fisa dr 3,5 kg.
vad ca vine furtuna ....
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
meleea spune:
daniela_b sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si voios! ![]()
Adina, bine ai venit printre noi,cred ca la toate ,cele aflate la prima nastere ne este frica dar, fruntea sus si zambetul pe buze ca trece si asta si mai ales ca uiti imediat ce-l vezi pe bebe sau ma rog,
nu uiti dar merita.
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
liluc spune:
132.liluc 
DN 28.11.1981; UM 19.11.2008; DPN 26.08.2009 + 
Spitalul CFR2 - Dr. Isreb Naiel