Mamici de zmeurici de iulie-august (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Am vazut ca ati studiat multe dintre voi tot felul de modalitati de crestere a bebeilor si multe dintre voi aveti deja stabilit un "stil" Bravo voua! sunt uimita cate stiti si despre nastere la fel...eu ma simt ca si cazuta din luna stiu ca voi face cezariana..am vb cu dr la clinica despre optiuni si i-am spus ca daca e sa vina fetita de capul ei si daca totul e ok, as merge pe varianta de nastere naturala...pr dr e ok, ea a zis ca e hotararea mea, la ei travaliul se poate face si in apa, nasterea propriu-zisa se face insa pe masa, dar dupa ce a masurat-o pe Mara (avea aproape 1400 la 28 s, se vede si in poza ca e grasunica), zicea dr ca are un feeling ca daca creste in ritmul asa, o scoate ea, nu eu...acum..cum o fi...observ ca la sarcinile obtinute prin fiv moda e sa se faca cezariana...nu mi-e frica de operatie, dar oare are sens?? chiar e vreo legatura intre fiv si cezariana sau e doar moft?

Misto carucioarele voastre.
Ati luat careva TITI TRITON??? Imi place ala rosu 3 in 1. Stiti ceva de el?

saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Giova,problema e ca modelul asta nu l-am gasit decit in negru,rosu si maron.Maron nu-mi place, asa ca tre'sa ma hotarasc intre cele 2.Eu as fi luat bleumarin dar asta e negru.Tre'sa-l vad live si sa vad cit gri are,cum e in realitate.Daca nu-mi place,o sa-i iau rosu.
Nici mie nu-mi place negru la copii,of,in toamna vazusem geci de baieti complet negre,la h&m .
Imi spui,te rog,Patricia ce nume de caricior vroia?Mi-a ramas in cap ca e un Chicco?
Faza e ca imi plac mai multe carucioare dar majoritatea sunt grele,sunt mari la carat,vreau sa fie pina in 10 kg maaaxim si roti cu aer si asta are.

Aha,ok cu praji',am priceput.Eu mi-am facut planuri dar daca nu gasesc visine,nu fac miine.

Missy,cariciorul ales de tine seamana cu cel pe care-l vreau eu insa nu-l vad pe siteuri germane,ce natie e?

Rallu,e fain rosu cu gri.Eu la fiica-mea am avut bleumarin cu verde fistic,mergea bine la ambele sexe.Si buggy-ul la fel l-am avut si am folosit aceeasi ubreluta de soare,fistic .

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

la praji am amestecat totul cu mixerul,niciodata nu am batut albusul/galbenusul sparat,oricum creste fff. bine....POFTA BUNA!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Alina - habar n-am ce natie e, am cautat si eu...nimic, nimic...doar in Ro l-am gasit...pe net apare si pe ceva site-uri din UNgaria si pe unul din Anglia, parca..eu l-am vazut la cineva pe strada si mi-a placut tare cum arata, si materialele pareau de calitate, am vazut ce scrie pe el si dup-aia am googalit...nasol la el e ca sezutul sport nu e reversibil, din cate am inteles eu..doar landoul si scaunul de masina se pot pune cu spatele la sensul de mers.

Prajitura voastra mi-a facut-o si socrela..combinatie de visine ci cirese.., i-a facut lu minunatu de fiu-su, de fapt, ca-i place tare

saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina caruciorul ales de Patricia e asta de care zice si Missy...titi triton. nu stiu ce marca sunt...Lucialu va poate ajuta.
stiu ca nici tu nu esti cu culorile inchise, mi-am amintit cu hainutele de la H&M. si rosu e fain, de ce nu? e o super culoare, care merge si la baieti foarte bine.
daca cumparam si eu unul nou, alegeam ceva turbat...dar asa ma multumesc cu cel crem/alabstru si cu cel negru/verde 9de la 6 luni in sus), pe care le am de la Marco.
Pooh ati ajuns la Sibiu azi?

La noi e sedinta pe scara, ai mei baieti sunt plecati, eu am dormit...mai bine, ca nu am chef sa merg jos sa ma enervez.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello si de la noi!!
mai fetelor, dar aveti o vorbarie in voi de greu tine omu' pasu

Alinuta, MOtana, felicitarile mele!si multumesc pentru tot ce impartasiti si postati pentru noi!

si eu la prima sarcina eram avida dupa orice informatie, acum recunosc ca nu prea mai am timp si ma las pe mina instinctului.

Alina, vad ca vorbesti ca de caruciorul meu
uite, eu pe asta am pus ochii:
http://babydino.ro/shop_artdet.php?shop_id=6755&cikk=unas_334655

felicitari pentru fetita harnicuta care te ajuta la bucatarie. si a mea e o scumpica acum, a strins toate jucariile si a facut ordhine si e tare mindra

Giova, si eu am facut prajitura cu visine si s-a si evaporat deja.
eu am folosit reteta: cite oua (eu am pus 6, pt un vas micut de jena), tot atitea linguri de faina, zahar, un cubulet unt, un praf sare, o juamte plic praf copt, putina zeama de lamaie (daca zeama de lamaie subtiaza prea tare, se mai poate pune putina faina) compozitia trebuie sa fie ca o smantana groasa. a fost delicioasa, am pus muuulte visine, care erau putin acrisoare, o bunatate!!

am vazut si eu pozele recente, mi-a parut foarte bine ca am vazut si fetze noi
Mi-a parut bine sa o vad pe Lucialu (esti ok??), pe Eumada, pe Motana nu am prins unde trebuia sa o vad

Missi, bine ai revenit din Grecia!
Rallu, pregatim majoretele pentru miercuri!!!

Moniland, ce vise....adevarul ca acum creierul nostru incearca cele mai diverse forme de vise. eu am visat chiar ca nascusem un pisic intr-o seara.dar acum recent am visat ca l-am nascut (dar nu eram sigura ca e baiat), insa il iubeam enorm, mera foarte dragalas si aveam lapte muuult si simteam sentimentul ala de dragoste cind sugea.

Blanca, superba camera!!

noi ne-am simtit bine la munte, am facut si miscare, am stat mult la aer.
ne-am intors acasa si nu stiu daca eu mai am curaj sa merg. este cam izolata casa, undeva sus pe deal intre sinaia si busteni, este chair la marginea padurii. intr-o seara ma apucase si pe mine o stare ciudata, cu drere de mijloc, burta, cumnatul meu plecase la bucuresti, ramasesem cu mama si rebecca si ma gindeam cum sa procedez.
asa ca nu ma mai aventurez, eventual o dau pe rebecca cu sora mea cind mai pleaca in weekend. am constatat ca am slabit 1 kg, desi am dormit si am mincat normal, poate doar am eliminat apa exces.

am inceput sa ma misc si eu mai greu, mai ales in a doua parte zilei. dimineata ma simt destul de bine dar seara parca se lasa toata greutatea. insa fac in continuare plimbarile in parc, nu am incotro. cind e sotul de servici mergem singure, cind e acasa merge cu noi, asta e.
maine mergem si noi la dr sa vedem ce ne mai zice.

o seara buna!!

Patricia s33 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Giova,dar ce-i cu sedintele astea?Se lasa cu cearta?Si ai mei parinti au avut ieri si ma enervez si eu cind imi amintesc:nu au apa calda de sapt bune(nu au avut nici rece... )pt ca unii nu-si platesc cheltuielile si sunt penalizati toti,nu-s bani si tot asa.

Lucialu,cum te simti?Nu ai aparut azi si tu scrii zilnic.

Rallu,si sotul meu zice ca numai exista anumite culori standard pt fete sau pt baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Alina, probabil a fost un soi de travaliu fals, dar nu imi venea sa cred ca mi se intampla mie asa ceva .

cciorul este frte frumos, dar si eu as opta pentru rosu. Dupa ce l-am cumparat pe cel negru cu verde ca al Giovei, am primit altul muult mai colorat (orange cu gri deschis) si sunt tare fericita . Il voi folosi in primele luni pe asta si la iarna pe cel negru.

Mi-ar fi placut si mie sa investesc intr-un carucior de genul asta sau chiar celalalt TITI Triton (care e tare dragut), dar am spus pas, ca trebuie sa iesim din criza .

Prajitura cu visine mi-a adus si mie azi matusa mea. La fix a picat, ca tot citisem pe la voi de ea .

Celor ce sunt pe ultima suta de metri, curaj!!! Dienutza, tu esti ok? nu ne mai spui nimic?

Azi am primit liber de la tati si dupa ce au fost dimineata la plaja, pe seara copiii au plecat sa vada avionele care au trecut pe sub podul din Agigea (un fel de training sau avanpremiera pentru nu stiu ce meeting aviatic) si acum sunt la circ . Foarte tarzie ora. Sunt curioasa daca si cat au rezistat. Ii astept sa vina cu patul si pijamalele pregatite .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Patricia,ma bucur ca ai aparut .

Daa,ce vreau eu seamana f mult cu ce vrei tu .Eu de Titi Triton nu am auzit,adevarul e ca multe seamana .
Tu il vrei pe cel albastru din link?Eu o sa-i iau rosu.
Eu o sa-l cumpar fara scaunelul de masina,il avem deja.L-as fi comandat acum pe amazon,dar sotul zice sa fiu rationala ,ma duce cel mai tirziu marti sa-l vad live,sa il manevram putin pe-acolo,etc.Am mai comandat la fiica-mea unul de care ma indragostisem in catalogul Neckermann,parea super insa era live o mmmaaare porcarie.Oricum asta pe care-l vreau l-am vazut de multe ori prin oras,e oarecum alta treaba.Am ochit zilnic caricioare pe la mamici,sa ma pot si eu orienta .

Exact cum ai descris tu,cu 6 oua si asemanator pandispanului am facut eu sapt trecuta,praji cu caise.Si noi am terminat-o in 2 zile.

Blanca,da frumoasa camera,sa o stapineasca bebe sanatoasa.

Seara faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Patricia musai sa incerc si reteta ta. Bunica facea o praji cu visine super buna, aluatul pufos de tot, ca de chec si multe visine. cred ca sapt. viitoare o voi incerca si eu.
Bafta pe maine la analize sau eco? nu mai retin ce ai.
ce fetita harnica ai, auzi sa adune jucariile. al meu nici gand.
Cornelia ai luat si tu Chicco negru cu verde? Noi l-am luat pt. Marco la 6 luni, era vara, dar eram in lipsa de timp si asta era singurul. Imi pare rau ca am vazut culori mult mai deschise pe urma...dar .... oricum e bun, ca nou, si pe timp de criza excelent as spune.
Alina chiar ce noroc ai cu asemenea fetitza, uite ce rapid bucataresti cu atatea ajutoare.
La noi se lasa cu scandal la sedinte din cauza sumelor afisate. O fi bloc rezidential, avem gradinar, si alte chestoiii...dar platim lunar de ne usuca. acum trebuia ales si comitetul. nici nu stiu daca s-a tinut, ai mei au venit la ora 21:30 dar nu au auzit vorbarie la parter.

fug sa-mi imbaiez piticul, caci maine la gradi.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput