Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 14
andreea c spune:
Multumesc Giova.
S-a schimbat ceva la contul comun? Nu am reusit sa intru
. Ma ajuta cineva cu userul si parola poate le-am uitat eu intre timp
?
Andreea
34+
si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
Rallu spune:
Buna fetele,
Mai stiti pe cineva care se lauda de zor ca in sfarsit si-a facut bagajul des spital?

Ma intreaba sotul ieri...esti sigura ca n-ai uitat nimic?
Eu...nuuuuu...![]()
Evident ca uitasem, culmea unul dintre putinele lucruri care nu mai pot fi aduse de acasa in timp util daca te apuca brusc....trusa pt. recoltat cel. stem.

Cand am fost vineri la spital si exista pericolul sa ma opreasca, fluturasul de mine nici macar nu s-a gandit la respectiva trusa (indesata bine in camara ca sa nu ocupe loc), asa ca daca era ceva, ne mai aduceam aminte dupa operatie cand oricum era prea tarziu.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 38+
Robert Constantin
AMR 3 zile 
Asa arat eu acum
Giova spune:
meleea super ca ai dormit cum trebuie. Bafta maine la debarasat si aranjat camera bebeului.
Pup cu varza e placinta cu varza, se face la cuptor, asa in forma patrata. Pup ii zice la noi in ardeal.
Rallu si eu ma gandeam sa nu uit ditamai cutia acasa. tocmai de-aia e langa bagaj in dulap. Musai sa-mi cumpar o geanta de voiaj medie, asta ce o am e mica, celelalate sunt prea mari....
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Rallu spune:
La mine bagajul era langa usa ca doar fusese facut in graba inainte de plecarea la spital si cutia bine ascunsa in camara (la cat de mare e, am incercat s-o pitesc si eu undeva).
Prin urmare...n-aveau n-aveau nici o sansa sa se intalneasca.![]()
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Robert Constantin
AMR 3 zile 
Asa arat eu acum
siacob spune:
Rallu 

.
Ghici cine merge maine la spital si tot verifica lista pe care nu trecuta trusa de recoltat celule stem
. Bine ca ai postat, acu o scot si eu de pe unde e dosita.
36+
Beatrice
Alina spune:
Ziua buna,fetele!
Nu am mai scris,am treburi peste treburi si abia ma misc
,am noroc ca acasa mai ajuta muuult ai mei,cind gatesc roiesc pe linga mine,fiica-mea curata morcovii,sotul cartofii si tot asa,suntem o echipa si terminam mai rpd,reusesc mai rpd sa ma intind
.
Eu am fost joi la medic si par toate in ordine cu bebe,colul inchis si lung,are in jur de 2200g,si-a mai mutat capul putin mai jos dar tot intr-o parte si de simtit,il simt la fel de jooos...
Hera,felicitari,sa-ti traiasca dragalasul si sa va aduca numai bucurii pina la adinci batrineti.Sa stii ca si eu am auzit si citit despre medicii din Olanda tot felul de chestii,cel putin cu nasterile sunt taaare restrictivi...nici nu-mi dau seama daca restrictia vine din motive medicale sau doar sistemul e asa facut sa economiseasca la singe...aici e altfel.
Rallu,iti tin pumnii sa mai rezisti pina la miercuri.
Alinutza,cum de rezisti pina la 1 sa citesti?Eu pe la 22.30-23 sunt praf,aseara nici nu am retinut ca si sotul era in pat cu mine cind am stins lumina,eram convinsa ca el a venit mult mai tirziu
.
Mai este cineva care nu si-a facut bagajul pt spital?Eu nu
.Vorba Giovei,intre timp am constatat ca nu am geanta potrivita,acum o sa comand o geanta si apoi sper sa nu mai gasesc motiv.Oricum mare lucru nu am de luat,camasi de noapte(pe care data trecuta nu le-am purtat...),sutiene de alaptat,cosmetice pt mine,maruntisuri.
Giova si Pooh,cum ati pus ingedientele in praji?Intii albusele batute spuma,apoi zacar,apoi galbenuse,etc...adica clasic?Vreau si eu sa fac miine cu visine daca aduc visine la ferma din sat.
Muffinutza,vroiam sa-ti zic scurt despre cel stem.Eu am deschis curind un subiect aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138735
Subiecte deschise despre cel stem dar numai generalitati,etc.
Eu am citit mult in lunile astea si nu m-a convins 100% nimic dar pt ca sotul meu a avut ocazia sa citeasca si sa vorbeasca cu cei de la TU München care se ocupa de programul cu diabetul tip 1 la copii si e fff sensibil la ce au realizat ei si la ce planuri de viitor,vom recolta,el zice ca doar si pt asta,merita sa facem.Ziceam ca el e ff sensibil la subiectul "diabet"(mai ales copii cu diabet...)pt ca mama lui are de 29 de ani,nu si-a mai revenit din diabetul de sarcina dupa ultimul copil.Vom face contractul minim (2400 euro)cu posibilitatea de a le dona la o pers compatibila,daca vom hotari asta si daca am putea real ajuta pe cineva.Vom face cu firma care le pastreaza in Leipzig,sotul meu a lucrat ani de zile in Univ de-acolo chiar era sa lucreze la departamentul acela daca nu ne mutam aici.
Si voi semna si pt placenta,ca si data trecuta,o donez pt produse cosmetice
.
Cornelia,bine ca esti ok.O fi fost un travaliu fals.Am patit si eu la prima sarcina:m-am sculat noaptea,prin sapt 38,cu contr dureroase,m-am speriat,mi se facuse rau ca si tie,ma luase cu ameteli,greturi,etc.Am trezit-o pe mama,s-a imbracat rapid si cind l-am trezit pe sot,el a fost calm,ne-am dat seama impreuna ca-s contractii false(ma durea cind stateam in pat,la mers nu aveam nimic),citisem impreuna si el facuse si cursurile pt tatici de la maternitate
.
Fetele,v-am intrebat de caricioare,cine ce a mai achizitonat.Zilele astea m-am tot uitat pe net si imi place muuult asta:
http://www.amazon.de/dp/B001PTGRO8?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealocom
De vazut l-am vazut prin oras si imi place insa nu l-am manevrat,vrem sa mergem zilele astea.In comparatie cu celelalte doua pe care le ochisem,e cel mai usor(ma gindisem la Quinny si la un model de Bugaboo)si se "impacheteaza" cel mai economicos...dar am gasit numai rosu si negru.Merge negru(la modelul sport e cu gri)la baiat?Hm,e mai potrivit rosu?
mQQm,frumoase pozele si talentata e Denisa
.
Motana,ai achizionat cosmetice pt bebe?Spune-mi,te rog,de uleiul de migdale dulci,pe al meu pt masaj scrie ca e rafinat...face vreo diferenta?Unde as gasi nerafinat?Asta nu contine nimic-nimic doar uleiul de migdale rafinat.Am gasit si servetele umede natur 100% dar inca nu am luat,noi o sa folosim numai in deplasare.
Elenada si Moniland,felcitari pt ca rezistati,am citit vestile bune despre voi si va doresc la cit mai multe zile si sapt cu burtica
.
Moniland,mai-mai,tu vrei si un baietel?
.Uite,eu nu am pregatit si nume de fata
,daca-daca...
Gata,ma duc la trebi...
tuturor si asteptam tura de zmeurici de sapt asta!
Alina,mami de printesa si
baby 
Rallu spune:
Alina, eu am luat carucior rosu cu gri pentru baietel.
Cand am "indraznit" sa stramb din nas sotul mi-a spus ca-s demodata si ca nu se mai poarta numai culorile clasice la baieti.
Oricum, n-as fi luat un carut negru-negru fara nici o pata de culoare, e totusi un bebe mic, jucaus si copiii percep mai ales culorile puternice cand sunt mici.
Robert Constantin
AMR 3 zile 
Asa arat eu acum
m_i_s_s_y spune:
Gata, fetelor, am reusit si eu sa va citesc ...complet...mi-a luat o saptamana sa-mi fac update-ul cum trebuie. Intre timp am stat cu picioarele in sus si am scos sarea (partial) si m-am mai dezumflat, cel putin nu mai am picioarele ca un elefant. Ma bucur ca sunt acasa., a fost misto in Grecia dar cam cald...se uitau grecii la mine si se mirau, intrebau ca tre sa nasc!!!?!...cand le spuneam ca mai am doua luni nu le venea sa creada...aaa si mai spuneau ca sigur e baiat!!! ce ciudatenie....le explicam ca e fetita si ei nu si nu...m-am si bronzat un pic, dar burtica am ferit-o cat am putut.
Vreau sa le spun si eu bine ati venit puisorilor odiseei noastre si sa le felicit pe mamici pentru zmeureii sanatosi.
Moniland si Elenada - felicitari bebeilor cuminti!!! ati vazut ce copii cuminti aveti!!? Moni, bun targetu cu 37, este realizabil, o sa vezi, dar fii cuminte si la job fa-te ca muncesti![]()
Am vazut pe contul comun si pe forum gravidute frumoase, stralucitoare si burticute dulci foc. Mqqm - super burtica E de-adevaratelea!??!
Pun si eu niste poze cu burtica pe contul comun si una cu mara de la eco de 28 de saptamani.
Sunt asa de emotionata cand vad ca zmeurelele sunt asa de grabite!! Important e sa fie sanatosi bebeii si mamicutzele.
Noi deocamdata am cumparat pentru Mara o bluzita si o suzeta
. Cred ca sunt inconstienta...astept pe 30 sa merg la cluj la dr si cred ca dau iama in magazine atunci
...intentionam sa merg la Budapesta ca am auzit ca sunt lucruri faine si la preturi accesibile dar nu ma mai incumet acum..a fost totusi destul de greu drumul inapoi din Grecia.
Vad ca rallu mai are 3 zile, deci eu scot majoretele la treaba:
Bafta Rallu!!!!!!!!

.
pupici fetelor si bebeilor!!!!
saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
Giova spune:
Fiind vara e nasol sa ai carucior negru...trage si soarele la el de nu-i adevarat.
Alina e misto caruciorul, seamana cu ce vrea patricia de la noi.
Ingredientele pt. praji trebuie sa recunosc ca le-am bagat cum mi-a venit. Nu am avut chef de batut spuma, amestecat galbenusele cu zaharul, etc. eu le-am bagat toate in robot si asa le-am amestecat. la sf. praful de copt. Normal se face asa cum ai zis si tu...dar cand te grabesti...
Eu am nume de fetitza pregatit, degeaba tot sper...chit ca marco tot surioara zice la lume ca are.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze