Mamici de zmeurici de iulie-august (60)
Raspunsuri - Pagina 13
alinutza78 spune:
Here I am!!!![]()
Motana m-ai bagat in sevraj cu conceptul de AP. Nici nu am mai avut rabdare sa-ti multumesc pentru linkurile postate
...am inceput de aseara, dar am capitulat la datorie pe la 1 noaptea cu laptopul in fata..insa la 6 dimineata eram fresh si rasfoiam de zor site-urile...plus ca deja ma doare gura de cat am vorbit. Umblu dupa sotul meu prin casa, cu laptopul in brate, ca sa-i "implementez" conceptul de AP![]()
. Sunt extrem de multumita...pana la acest moment...ca desi am un sot conservator si destul de rigid (la el regulile sunt totul
)..a primit foarte bine notiunea de educatie AP
. Este perfect de acord cu conceptul..putin cam reticent ca o sa putem aplica toate principiile AP...dar si el spune ca mine ca este multumit ca intuitia nostra vis a vis de educatia sau cresterea bebelusului (avand in fata experienta cumnatei
) se regaseste intr-o teorie valabila
. Am descarcat de pe net si cartea TOTUL SE ĪNTAMPLA ĪNAINTE DE 6 ANI - PSIHOLOGIA COPILULUI. Azi sunt in perioada de studiu intens
...iar saptamana viitoare sper sa continui asiduu (te ajung din urma
)..sper numai sa reusesc sa imbin ok si proiectele profesionale pe care le am de finalizat pana la inceputul lunii iulie
.
Cornelia ma bucur ca te simti bine
..tine picioarele incrucisate (e o gluma de-a sotului, cand il avertizez ca s-ar putea sa nasc in masina avand in vedere traficul din Bucuresti
) ca sa stea zmeurelul la caldurica pana cand vrei (adica 1 iulie). Imi face placere sa expun informatiile de la curs: sunt sigura ca folosesc multor gravidutze care nu au timp sau resurse financiare sa participe la astfel de cursuri, imi fundamentez si eu cunostintintele prin repetitie...plus ca si diversitatea de opinii te ajuta sa-ti formulezi o parere optima. Nu tot timpul ce e in teorie se aplica cu succes in practica..si aici interveniti voi care sunteti deja mamici ca sa relatati din experienta voastra.
Ylla bafta multa maine la medic (sau la echo).
Poate reiese ca masuratorile trecute au fost gresite si strumful e in grafic...asta pentru propria ta liniste
. Cat despre activa...acum, sincer, desi sunt realmente indragostita de ceea ce fac, nici eu nu prea mai am tragere de inima...deh, sindromul cuibului
...atat de mult mi-a monopolizat atentia venirea bebelusului ca imi vine sa strang de gat pe fiecare care ma solicita pentru activitate profesionala. 
o duminica racoroasa gravidutze
Alinutza
s33 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
MC2008 spune:
moniland, este foarte logic ce spui tu. Asa ca renunt la teoriile mele. Merci de elucidare
.
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani 
emabucuresti spune:
buna,
noi suntem intr un miniconcediu la bran, este superb aici si m am mai relaxat si eu, mai ales ca am luat o si pe buni cu noi si l am cazat pe fi'miu cu ea in camera la alt etaj, hihi, astfel ca putem si noi dormi in voie dimineata
ce sa te faci insa cu mersul la baie, daca nu ma trezeste milan ca vrea uina alta noaptea , ma trezeste organismul ca tb sa merg la toilet, uf
nu prea mai sunt la curent cu ce s a scris pe aici in ultimele zile, dar am intrat sa urez bun venit pe lume copilasilor ce au mai aparut aici
Tudor Mihai de Bia
Evelina maria de Anne Mary
Roan de Hera01
bun venit pe lume copilasi, sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
flosideea spune:
buna ziua si de la noi.a trecut muuuulllt timp de cand n`am mai scris dar asta pentru ca am avut mult de recuperat la citit si la noi se cam ia curentul atunci cand ti`e lumea mai draga.cred ca se fac niste lucrari ceva pentru ca se ia de cateva ori pe zi plus noaptea.
raportam si noi un bebe tare activ,caruia ii place sa o loveasca pe mami pe la ficatel mai ales cand doarme si tare jucaus.pana la sfarsitul lunii noi nu mergem la doctor sa ne vedem pentru ca este in concediu si mi`e tare dor sa`mi vad puiutul.
cornelia iti tinem si noi pumnii si sa dea Doamne Doamne sa fie bine!
motana sa stii ca eu una mare noroc am cu tine.eu daca inca merg la servici nu prea am avut cand sa "navighez" dupa anumite chestii,dar datorita tie....sar`na
acum trebuie sa fug.datoria ma cheama-nepotica mea-.am noroc ca fac miscare cu ea si ma mentin in forma.o sa intru diseara sa continui pentru ca aveam multe sa va zic,dar suntem asteptati si eu pana si parul il am ud acum
ps....picioarele mele sunt butuci de vreo luna jumate si plus ieri dimineata m`am ales cu un carcel de toata frumusetea.si acum doare....
va pupic
duminica placuta!!1
32+
pooh spune:
Neata!!Huh,nu-mi vine sa cred ca am dormit pana la ora 11
Copila e la socrii,noi am iesit ieri lao terasa si am rezistat eroic pana la ora 24....![]()
![]()
Azi stam si lenevim,poate il conving pe al meu sa fugim pana la Sibiu,vreau sa cumpar un cantar de
si alte cateva maruntisuri,ultimeme,sper.Apropos de pofat de mancare,am si eu,caldura nu prea o influenteaza din pacate....ieri m-am urcat pe cantar si am crezut ca lesin
20 de kg puse,80 kg in total

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
andreea c spune:
Buna mamici de zmeurici!
Do you remember me?
Eu am intrat in concediu de vreo doua saptamani, dar din pacate nu imi merge net-ul momentan asa ca va mai citesc de pe la prieteni ca si acum.
Am vazut ca deja au venit pe lume 4 zmeurici si tin sa le felicit pe poaspetele mamici cu aceasta ocazie.
Eu am 37+, ma simt bine deocamdata si sper sa ajung macar la 38.
Va pup si sper sa rezolv cu net-ul ca sa va citesc mai des.
Andreea
34+
si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
mamilivia spune:
Gagici, raportam oboseala cronica
... aseara am terminat de zugravit camera lui
si de aranjat pe acolo. Nu am lasat pe nimeni sa ma ajute, doar noi doua am facut totul, de la dat cu lavabil, pana la curatenie si aranjat. Suntem mandre de numa numa

. Am pus cateva poze pe mail ca sa vedeti cum a iesit si am pus si doua poze cu burtica (se vede si singura vergetura pe care am achizitionat-o pe parcursul sarcinii pe burtica, ca pe sani suntem pline
).
La noi e atat de bine, s-a racorit afara, cred ca o sa vina o ploaie super
, mai putem si noi respira asa.
Eu de cateva zile am o chestie tare ciudata, de fiecare data cand se incoarda gagica, sau doar se misca, am impresia ca iasa afara, se impinge foarte tare acolo jos, oare o fi bine? Voi patiti la fel?
Mai raportam azi 37 de saptamani, am intrat in 38, Doamne multumesc ca am ajuns pana aici, acum poate sa vina cand vrea ea, a stat la mami in burtica pana la termen![]()
.
Abia astept sa mai apara zmeurici, vreau sa vad actiune
, hai fetele care sunteti la termen, action
.
Va pupic pe toate si sa aveti grija de voi si de bebei

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
Giova spune:

La noi e racoare, azi noapte a plouat, acum e inorat, baietii sunt pe-afara asa ca eu am lenevit in pat si acum putin pe forum
.
As manca si as dormi non-stop, nu esti singuraMicaalsa.
ce sa mai zic de ditamai tava de praji facuta, numai eu am mancat din ea, si mai am putin
.
Aseara am iesit la o terasa, apoi la porumbei, am mancat si porumb fiert
, sunt innebunita dupa el.
Cornelia ma bucur ca esti mai bine. lasa ca mai sta bb putin, e devreme inca. scoatem agitatele sapt. viitoare pt. urmatoarele din lista
.
Micaalsa ce pofta mi-ai facut de pup cu varza
. doamne ce buni ii face bunica-mea. as da comanda pt. ei, cand va mai merge cineva din Tm acasa, dar saraca acum e in refacere, a fost internata...numai la treaba parca nu-mi vine sa o mai pun.
Ma bucur ca te simti bine si ca Iuliei ii prieste la bunica. Ii e dor de casa, dar uite ce fetitza intelegatoare ai
.
A mea soacra ar veni sa stea cu copiii, sa-mi gateasca/spele/curat, dar nu vreau eu. Bine e si distanta si nu as suporta sa se mute cu noi. Nici cu ai mei nu as vrea sa stau. mai bine independenti, cu toate ca tare bine ne-ar prinde cate o bunica prin jur, asa din cand in cand.
Matcha_oana pe mine ma mananca pielea de la maini/picioare cand sunt umflate...ma scarpin continuu, parca as avea raie
.
Coccorina si eu as fi vrut sa fie leu piticul, dar nu cred ca am vreo sansa, el e chiar la limita, daca ar sta pana la termen, dar nu cred ca va fii posibil acest lucru.
Anisia aoleu ce sperietura. bine ca l-au prins pompierii si v-ati putut vedea de petrecere. Ale a fost ca o printesa, frumoase pozele de la restaurant.
Alex@sara si mie mi-e groaza sa nu nasc acasa, sau pe drum. ma rog sa fie ori noaptea, ori in weekend cand putem ajunge repede la maternitate. In cursul zilei la ce trafic este....
.
saculet pe burta nu mi-au pus, doar braul si la fel venea moasa si ma apasa, schimba tampoanele...a fost naspa si dureros...dar eu vb. la tel. ca sa mai uit si sa treaca timpul.... In plus una era langa mine in travaliu, pe urma in sala de nastere...nu vroiam sa mai aud gemete si altele.
Cornelia si tu ai fost speedy cu al 2-lea? mi-e groaza sincer.
La marco mi-au facut internarea, controlul si clisma...pe urma direct pe masa. acum sa vedem cum va fii.
ce fain ca ai tai sunt la plaja, lasa ca te relaxezi si tu putin.
Ema relaxare placuta, sper sa aveti vreme frumoasa la munte.
Pooh drum bun la Sibiu. fain ca ati iesit aseara. si noi, dar in 3, n-am avut la cine plasa strumful.
Mamilivia putin a mai ramas si la tine.
Andreea bine ai revenit!
merg si eu la bucatrie sa fac galuste pe supa si o salata pt. felul 2.
si o duminica frumoasa sa aveti.
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
meleea spune:
Fetelor , am dormit cum nu am mai dormit de multe luni
,m-am mai trezit in timpul optii dar am adormit repede . Ma simt f odihnita,sper sa otin tot asa cat timp mai mi-a ramas.
Maine,pt ca intarzie automatistii din ungaria pot sa iau doi baieti de la firma sa ma ajute si pe mine sa scot mobila veche si sa aduc alta noua ,sa zugravesc camera pt bebel si as mai da o mana de lac la parchet. In 2 zile sunt gata
.
Pt inceput bebe o sa stea cu noi in camera
,cateva luni ,dupa care il mutam in camera lui.
Sper sa treaca repede astea 3 saptamani ca nu mai am rabdare, noroc cu utilajele astea noi ca suntem ocupati cu punerea lor in folosinta si nu mai am timp sa ma gandesc asa mult la trecerea timpului

Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
meleea spune:
Ahhhh mi-ai adus aminte Giova, cum e asta pup cu varza cum se face?
Meleea
35
AMR 5 sapt pana la DPN
AMR 3 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#