Clubul japoneze(i)lor
Raspunsuri - Pagina 6
eli spune:
Si eu imi fac bradut de , pacat ca nu avem . Anul trecut am impodobit pomul mai devreme, dar anul acesta voi astepta Ajunul Craciunului pentru a face bradutul sau in cel mai rau caz il voi face cu cateva zile inainte. Si o sa fac si macare romaneasca traditonala, mai ales ca meu e mort dupa bucatele romanesti, poate petrecem si cu cativa prieteni. Sper sa fie frumos!
Am inteles ca Eddy va petrece srabtorile in Romania, si Julie pleaca tot in decembrie, poate tot pentru Sarbatori in tara natala. Va urez amandoruroa claltorie placuta, fara batai de capt de la nazdravani si Sarabtori fericite alturi de cei dragi. E cam devreme, dar o masura de precautie in caz ca voi uita!
O zi placuta!
Eli
EDDY spune:
Multzumesc frumos pentru urari,Eli shi kiar daca am sa mai intru pe aici pina plec shi apoi sper ca shi din Romania,nu strika sa va urez shi voua Sarbatori Fericite!Iar ca o parere,daca vretzi shi zapada de ,facetzi bagajelul shi datzi o fuga la Hokkaido!O sa va saturatzi de troiene shi nametzi
Eddy & Antonia Naomi
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by eli
Si eu imi fac bradut de , pacat ca nu avem . Anul trecut am impodobit pomul mai devreme, dar anul acesta voi astepta Ajunul Craciunului pentru a face bradutul sau in cel mai rau caz il voi face cu cateva zile inainte. Si o sa fac si macare romaneasca traditonala, mai ales ca meu e mort dupa bucatele romanesti, poate petrecem si cu cativa prieteni. Sper sa fie frumos!
Asa da, asa se face Craciunul! Nu cu bradut impodobit din noiembrie ! Cu mancare traditionala adevarata ! Unde ar mai fi farmecul Ajunului de Craciun altfel ? Iti doresc sa vezi si zapada mult visata ! Si daca-ti doresti cu adevarat o sa ai.
Eu n-am idee inca daca "vreau" sau nu bradut. Mancare specifica vom avea sigur, ca si sotul meu adora mancarurile romanesti ! (am si ingrediente potrivite anul asta - au iesit bine si castravetii murati romaneste!, la varza inca nu ma pot pronunta)
Eryka spune:
Adik ce dca-l fac in noiembrie?? mhh mi-e drag Craciunul si vreau sa-l simt mai mult timp.
Oricum la japonezi se practica .Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Eryka
Adik ce dca-l fac in noiembrie?? mhh mi-e drag Craciunul si vreau sa-l simt mai mult timp.Oricum la japonezi se practica .
Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)
Fiecare e liber sa faca ce vrea la urma urmei...
Nici nu m-am legat de tine sau de alte fete, ci am apreciat faptul ca cineva stie ca bradul se face in ajun de craciun si nu cu o luna inainte !
Da bineinteles la japonezi se practica pom de craciun din octombrie in februarie si multe alte chestii... chiar aplici totul fara selectie ? Mai urmeaza sa renunti la mancarea specifica si sa-ti cumperi doar "tort" si gata ti-ai incropit o perfecta "atmosfera de craciun" !
Esti japoneza ? (scuze de intrebare)
MLDiana spune:
Eu am si uitat sa-mi fac bradul.DAr nu e timpul pierdut, sa gasesc o zi mai libera si ma apuc de decoratinui.Anul trecut l-am facut la jumatea lui noiembrie ,inca nu am depasit termenul.
Si acum o intrebare.Si-a facut cineva pasaportul in JAponia la amabasada?MAi precis schimbat.Vreau sa stiu daca se poate face prin posta ca sa nu mai ma deplasez eu in Tokyo.
Bun venit celor noi!
Lidia ,Tiara si David D.
pengunica spune:
Mai dragele mele,daca nu va suparati voi ce mancaruri japoneze stiti sa faceti?As vrea sa-l uimesc pe pengunica meu cu ceva gatit de mine, ca in rest el gateste si nu-mi pot etala de fel calitatile de bucatareasa!Acusi implinim un an de la prima intalnire si tare as vrea sa-i gatesc ceva pt!imi puteti da ceva idei despre meniu?
Fetelor care plecati acasa va urez si eu drum bun si sa aveti parte de un nemaipomenit ,plin de caldura celor dragi si de ce nu si de zapada!
Eryka spune:
Primul gand pe care l-am avut cand am citit ce ai postat ultima oara ,stii care a fost??Stii esti kiar fara obraz. Ar trebui sa inkei aici si sa nu-tzi mai zic nimik ,insa ce sa-i faci ,uite ca nu pot sa ma abtzin .Eu nu cred ca tzi-am zis tzie nimik de rau si nici nu m-am legat de tine cu nimik. Nu m-am dat cum ca m-as crede vreo japoneza si kiar de ar fi asa nu stiu cu ce te-ar deranja ,asa cum bine spui ca fiecare e liber sa face ce vrea ,atunci pe tine ce te deranjeaza de fapt???Spui ca nu te-ai legat de mine??dar ai batut apropouri si acum in ultimul mesaj ce ai facut??Spui ca aplic fara selectzie ??Nu e frumos cum mi-ai vorbit,sa stii.
"Mai urmeaza sa renunti la mancarea specifica si sa-ti cumperi doar "tort" si gata ti-ai incropit o perfecta "atmosfera de craciun" ! " Esti o dulce la cum mi-ai vorbit ce as putea sa-tzi mai spun??Oare te-ai fi simtzit bine sa-tzi raspund cu aceeasi moneda si eu?? Mai bine revizualizeaza felul in care am scris eu in mesajul precedent si poate itzi dai seama ca ai gresit.Ai ca ajunge ca nu am kef sa ajung la alte cele.O zi buna si nu te mai agita degeaba.
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Eryka
Primul gand pe care l-am avut cand am citit ce ai postat ultima oara ,stii care a fost??Stii esti kiar fara obraz. Ar trebui sa inkei aici si sa nu-tzi mai zic nimik ,insa ce sa-i faci ,uite ca nu pot sa ma abtzin .Eu nu cred ca tzi-am zis tzie nimik de rau si nici nu m-am legat de tine cu nimik. Nu m-am dat cum ca m-as crede vreo japoneza si kiar de ar fi asa nu stiu cu ce te-ar deranja ,asa cum bine spui ca fiecare e liber sa face ce vrea ,atunci pe tine ce te deranjeaza de fapt???Spui ca nu te-ai legat de mine??dar ai batut apropouri si acum in ultimul mesaj ce ai facut??Spui ca aplic fara selectzie ??Nu e frumos cum mi-ai vorbit,sa stii."Mai urmeaza sa renunti la mancarea specifica si sa-ti cumperi doar "tort" si gata ti-ai incropit o perfecta "atmosfera de craciun" ! " Esti o dulce la cum mi-ai vorbit ce as putea sa-tzi mai spun??Oare te-ai fi simtzit bine sa-tzi raspund cu aceeasi moneda si eu?? Mai bine revizualizeaza felul in care am scris eu in mesajul precedent si poate itzi dai seama ca ai gresit.
Ai ca ajunge ca nu am kef sa ajung la alte cele.O zi buna si nu te mai agita degeaba.
quote:
Primul gand pe care l-am avut cand am citit ce ai postat ultima oara ,stii care a fost??Stii esti kiar fara obraz.
Mercic, NO COMMENT.
quote:omul e liber sa vorbeasca ce-i trece prin minte... si departe de mine dorinta de a opri pe cineva sa-si spuna parerea
Ar trebui sa inkei aici si sa nu-tzi mai zic nimik
quote:
insa ce sa-i faci ,uite ca nu pot sa ma abtzin .Eu nu cred ca tzi-am zis tzie nimik de rau si nici nu m-am legat de tine cu nimik. Nu m-am dat cum ca m-as crede vreo japoneza si kiar de ar fi asa nu stiu cu ce te-ar deranja ,asa cum bine spui ca fiecare e liber sa face ce vrea ,atunci pe tine ce te deranjeaza de fapt???
Nu ma deranjeaza, ci stau si ma minunez cum e posibil ca de la japonezi sa luam mereu numai chestii ciudate, si ce e bun sa uitam... (valabil pentru toate tarile nu doar pt Japonia si sper sa nu jignesc iarasi pe cineva, scuze daca cineva se simte jignit ! )
quote:
Spui ca nu te-ai legat de mine??dar ai batut apropouri si acum in ultimul mesaj ce ai facut??
Pai in al doilea mesaj ti-am raspuns, daca mai citeai mai sus da erai prea furioasa, vedeai ca nu ai fost singura care dorea sa-si faca brad in noiembrie. Deci nu a fost remarca cu adresa directa cuiva. Si nu cred ca spun prostii, ca doar in Romania si in Europa nimeni nu face brad in noiembrie !
quote:
Spui ca aplic fara selectzie ??Nu e frumos cum mi-ai vorbit,sa stii
Scuze daca te-am jignit cumva, n-a fost in intentie sa jignesc pe cineva.
quote:
"Mai urmeaza sa renunti la mancarea specifica si sa-ti cumperi doar "tort" si gata ti-ai incropit o perfecta "atmosfera de craciun" ! " Esti o dulce la cum mi-ai vorbit ce as putea sa-tzi mai spun??Oare te-ai fi simtzit bine sa-tzi raspund cu aceeasi moneda si eu??
Mai bine revizualizeaza felul in care am scris eu in mesajul precedent si poate itzi dai seama ca ai gresit.
Ai ca ajunge ca nu am kef sa ajung la alte cele.
O zi buna si nu te mai agita degeaba.
-
Din pacate am descris doar un "traditional craciun japonez", este tristul adevar a ceea ce inseamna craciunul pentru japonezi (pt cei necrestini, ca cei crestini stiu ce inseamna si cum sa-l sarbatoreasca)
Scuze inca o data daca te-am jignit sau ofensat sau daca am jignit sau ofensat pe altcineva de la "Clubul japonezilor" sau alte "cluburi" si "forumuri"
CRACIUN FERICIT !
eli spune:
Eu am invatat sa fac sushi, Kurry (kare), Mabonasu (sosul il cumpar si doar calesc 5 vinete mici si dupa adaug o punga de sos peste, asta e mancare rapida).
Prietena mea mai face shabu-shabu. Are oala de aceea speciala pt aceasta mancare.
Chiar, ce mancaruri japoneze stiti, sunt asa ceva, care sa mearga la o cina romantica?
O zi placuta!
Eli