Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

multzumesc mult fetelor..acum am aflat despre procura din Tokyosper sa reusesc totusi si fara ea .. in shimb restul ...am tot pregatit plus am vb. acasa cu ai mei sa-mi gaseasca relatzii peste tot , ca totul sa decurga mai repede.Sper sa reusesc in final .Am sa incerc sa va trimit vesti de acasa.Sarbatori fericite tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Poti rezolva la ambasada cu un telefon si posta rapida.... trebuie doar sa incerci, nu de alta da altfei dupa cate am priceput eu vei avea de asteptat din Romania aceeasi hartie, care trebuie sa soseasca prin geanta diplomatica (o data pe luna vine, o data pe luna se duce)
deci vei avea de asteptat in cel mai fericit caz o luna doar sosirea acelei hartii, pe langa ce ar mai fi de asteptat dupa hartii in tara, sa plece din primarie, la prefectura, la minister, la politie si pe mai stiu eu unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

pengunica bine ai venit la si ce bine ca te-ai inscris in .
Sa stai aici la taclale cu noi caci multe am devenit dependente de forum. Mai o vorba buna, mai un sfat, o incurajare, un banc, un film, o pveste ce te face sa si asa trece timpul.
Uitati fetelor, inca o romancuta in Tara Soarelui Rasare. Ne adunam aici in multe, multe . Ce bine imi pare. tuturor japonicilor!

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Multumesc mult draga Eli pt urarea de bun venit!Sper sa ne adunam cat mai multe in acest club al ! Incepusem sapt ca inca nu-mi urase nimeni,, bun venit.,,!Dar acum m-am mai liniostit oricum eu de cand am descoperit acest site,,DC,, vreau sa spun ca stau calare doar pe calculator!Asa ca uit ca poate nu toata lumea isi pierde vremea in fata calculatorului ca mine!Va pe toate!Sa aveti grija sa nu raciti asa ca mine ca !Multa sanatate!b][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Penguninica bine ai venit la si in sper sa te simti bine aici cu noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Pengunica iti urez si eu bine ai venit

Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Va multumesc tuturor!Apropo va faceti bradut de craciun ? Am fost astazi pe la KAMA si am vazut braduti ca acasa.Preturile variaza in functie de inaltime si variau intre 2000 si 24000 de \ Abia astept craciunul sunt disperata!Aveti grija sa nu raciti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Bineintzeles ca imi fac bradutz ,anul trecut l-am facut din noiembrie.Iar anul asta ,deja sambata sotzul mi-a zis daca ne apucam sa impodobim bradul,i-am zis ca nu mai vreau asa devreme si ca sa-l mai lasam nitzel.Eu cred ca pe 23 noiemnbrie ma apuc sa-l fac ,vreau sa simt totusi atmosfera de craciun mai mult timp.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (12 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Si eu imi fac bradutz in fiecare an si cred ca pe la sfirsitul luni nov.il impodobesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi io imi impodobesc an de an bradutzul dar anul acesta v-om fi in Romania pe perioada sarbatorilor de iarna,asha ca nu am sa-l fac aici ci v-oi ajuta la impodobirea bradului uriash de acasa de la mama.Abia ashtept sa retraiesc sentimentele din copilarie,cind impodobeam bradutzul cu mama shi surorile in ajun de Craciun Oricum,am sa fiu apoi suficient de ocupata sa o pazesc pe tero-chan sa nu incerce catzararea shi sa pice cu tot cu brad

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput