Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Buna fetelor ! Indreznesc sa ma inscriu si eu . Locuiesc in Osaka ,sunt casatorita de 3 ani .Acum am descoperit si eu acest forum si sunt incantata de el .ma primiti si pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Bine ai venit ,sunt sigura ca vei fii feriita aici Angel

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Multzumesc Eryka si felicitari!!! Itzi doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos!!!Eu mai am doar o saptamana si plec acasa de sarbatori ,regret ca am descoperit asa de tarziu acest forumoricum am sa-l urmaresc si din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Bine ai venit la si drum bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

UUff cam toate pleca-tzi in Romania??Nu ma lasa-tzi singura pe aici plz.Altceva ce mai spune-tzi??

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Azi am descoperit si eu acest subiect . eryka sa-ti de-a dumnezeu un bebic sanatos si o sarcina usoara si bun venit la fetele noi . eu nu prea am timp sa stau calare pe calculator ca am un ingeras si sint mai toata ziua ocupata . Cind am si eu un pic de timp liber mai imi arunc si eu ochii putin pe aici .

Mergi la inceput

Multzumesc pentru primire Eu plec acasa deoarece trebuie schimbat pasaportul si sa legalizez casatoria si acoloiar daca tot dureaza atat de mult ,am optat sa stau sa sarbatoresc si craciunul cu cei dragi .Am sa vin cu vesti proaspete despre tara.oricum ne mai auzim pana atunci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Drum bun!Trebuie sa-ti traduci certificatul de casatorie de aici in romaneste neaparat ca sa legalizezi casatoria in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Nu trebuie neaparat tradus certificatul de casatorie in romaneste, de aici, e suficient in englezeste si acasa inca o data din engleza in romana....dar mai e necesara o hartie de la Ambasada Romaniei, din Tokyo care sa grabeasca formalitatile... (certificat de cutuma-pare-mi-se)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Buna tuturor ,,japonezelor,, Ma numesc Andra si ca si voi locuiesc in japonia mai precis in orasul Gifu[langa Nagoya]Astazi am descoperit clubul japonezelor si sunt super incantata ca suntem multicele..Sper sa ma primiti si pe mine in randurile voastre!.Am citit fiecare mesaj si desi este cam tarziu vreau sa-i spun lui eli ca nu este singura care a adoptat o ,,viata sport ,,sunt in aceeasi situatie avand in vedere ca atunci cand eram acasa purtam doar costume si pantofi cu toc.Incerc pe cat posibil sa mai fiu la fel de eleganta dar nimic nu se compara cu o siluieta feminina cocotata pe tocuri! Incerc sa-mi ,,alint,, amarul cand ies singurica la cumparaturi sau cu prietena mea incaltand singura pereche de pantofi cu toc pe care am adus-o de acasa si crede-ma ca-mi trece destul de repede pt a nu-i mai purta o perioada buna[In rest pupici la toata lumea si sa fim sanatoase!]b] [b][/b][/b]

Mergi la inceput