Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

`Neatza fetelor ,hai ca nu am mai scris ca nu am fost pe acasa.Ce mai face-tzi ?

Eddy am bagat la cap deci nu e sarcina de vina in cazul parului meuufff ma gandeam si eu ca mai am o sperantza ca sa nu incep sa-mi fac freza cu prosopul.
O zi buna la fete si ne mai vorbim.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Da ,da,hai sa punem cearta la colt pana una alta si sa ne vedem de treburi mai pasnice si placute!
Da Eddy ar fi super sa ne intalnim.
Despre cazutul parului,hop si eu mai aprind un beculet!Eu o sa apelez la Kaminomoto pe langa samponul pe care-l folosesc(VidalS) si cam la trei luni o data sa-i mai tai varfurile.
Pasaportul si mie i-mi expirase anul trecut ca si viza dar m-am dus in Tokyo la ambasada cu Remy(care se afla in aceeasi situatie) si le-am mai prelungit pe cinci ani si viza mi-am luat-o din orasul in care locuiesc de la Imigration.
Mamaaa ce de romanasi pe DC!Ce super ar fi sa ne intalnim cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Mey gagici,io ma tot pregatesc de plecarea acasa shi nu-mi mai arde de nimik,cind vad cum (NU) trece timpu' asta NU MAI AM RABDAREEEEE !!!Am ajuns sa rup paginile calendarelor,inca de la ora prinzului,doar-doar se va simtzi shi la mine ca a mai trecut o zi.Poi cum sa treaca,cind nu-i decit prinzu' ?Ba l-am mai bagat shi pe sotzu' in ceatza cu data avansata,caci el are un meet-ing final nu mai shtiu pe ce data shi holbase speriat okii cind a vazut ca sintem deja in 18 Noiembrie(pe toate calendarele din casa)iar ziarele aveau data de 17 Noiembrie Hai sa nu mai bat cimpii cu ale mele shi sa va spun ce doream. Remy shi Aliada,tzinind cont de iernile meseriashe din zona,de distantza dintre Kushiro shi Abashiri,de drumurile printre muntzi shi mai ales de faptul ca io am una bucata tero-chan in dotare,cred ca ne v-om intilni abia la primavara,cind noi v-om putea veni in Kushiro.Daca avetzi cumva de gind voi sa venitzi prin Abashiri sau prin apropiere,pai este suficient doar sa-mi spunetzi shi ne vedem cu sigurantza.Noi ne intoarcem din Romania pe 25 Ianuarie shi sotzul meu va mai avea vacantza inca,asha ca am shofer(caci io nu conduc iarna aici)shi ne putem vedea.
shi poate reushim sa ne vedem cindva,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Dragele mele eu am o propunere pt toate japonicile[asta numai daca vreti].,,Putem petrece revelionul impreuna <asta inseamna sa va riscati sa veniti pana in Gifu cu barbatei cu tot>Eu am un club mare ,mare de tot care este in constructie acum[adica pana atunciv-a fi gata]Si ne putem tine petrecerea acolo fara sa dam nici un ban doar sa facem mancarica ca acasa adica sa vina fiecare cu ce are sau cu ce poate [asa ca la Romanika]cu bere,vin sau mai stiu eu ce bucate alese.Puteti sa nu veniti cu nika ca nu ma supar dar numai sa veniti odata sa facem si noi frumusete de petrecere cum doar ,,romancutele stiu a face,,de n-au vazut ei japoneii neam, de neamul lor asa ,,destrabalare,,Ce ziceti, va riscati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Pengunica, ce fain sunaaaa!

Noi plecam insa in tara iarna asta, de Sarbatori. Poate o sa-ti calcam clubul alta data, ei?

Pupici,
Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Pengunica, sa stii ca tare imi place ideea/invitatia ta. Sa vedem daca vor mai multe fete. Eu, intre timp o sa ii dau de veste meu.
Adunarea, pe metereze japonici! Ce ziceti de oferta Pengunicii?

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Pengunica,sa intzeleg ca ai facut propunerea asta pen'ca subsemnata nu va putea ajunge acolo in timp?Las' ca vorba Juliei,ne-ntoarcem noi de acasa shi tot itzi calcam clubul intr-o buna zi.Shi sa vezi atunci paranghelie adevarata dar pina atunci va doresc voua sa va intilnitzi shi sa avetzi nishte sarbatori minunate.
shi sa ne vedem cu bine,

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Dragele mele[Eddy siJulie]va iert anul acesta dar nu scapati voi asa de mine!oricum sunt sigura ca va ve-ti distra acasa,in compania celor dragi!Oricum va doresc de pe acum alaturi de cei dragisi sa va intoarceti sanatoase!
Hai fetele, ce spune-ti va tenteaza propunerea mea?.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Fetele care au copii stie careva daca aici se gaseste gris sau malai din porumb , si daca da cum ii se spune . Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Nu am copii , dar iti pot spune ca faina de porumb este in Japonia si se cheama TOOMOROKOSHI. Eu am cumparat-o din Ueno, Tokyo dintr-um magazin cu produse internationale.

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput