Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Draga Otilia citatele nu au fost scoase de la mine DRAGUTA . Am scris exact ce ai scris tu , iar daca nu-ti mai aduci aminte ce ai scris asta nu inseamna ca sint scoase de la mine . Cu asta am incheiat ca nu are nici un rost sa-mi bat caput cu TINE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

M-am uitat la profilul fetelor+un baiat din Japonia si la subiectul in care unele si-au scris adresa si am intocmit eu o listuta cu japonicile+un japonel, suntem 42 de romani din Japonia inscrisi pe acest forum.
Locul 1 e pentru Tokyo, aici suntem cele mai multe.
Eddy sa stii ca mai sunt vreo 2 fete in Hokkaido.
Acum nu stiu ce sa fac, sa pun lista aici? Daca se supara cineva ca i-am scris adresa pe forum? Astept sugestii. Daca vrea totusi cineva listuta, o pot trimite pe PM.
Poate reusim sa ne intalnim in grup mai mare, facem un super Craciun romana-japonez sau o intalnire de neuitat? Ce ziceti fetelor?

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

E buna ideea Eli ,dar vezi tu ca majoritatea japonezilor de Craciun muncesc pentru ca ei nu sarbatoresc aceasta sarbatoare ca noi ,cred ca se poate pune de o petrecere doar de Revelion cand marea majoritate a ,,barbateilor,, primesc macar 2-3 zile libere Din partea mea oriunde si oricand pt ca pengunica meu nu are program si isi poate lua liber oricand dar pt celelalte fete e cam greu.Ce spui?Oricum daca vrem o petrecere pt noi toate ,,japonicile,,trebuie gandit locul ,nu?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Am stat si m-am gandit si pentru ca multe fete si-au scris locatia la profilul personal pe care oricine il poate vedea, sper sa nu se supere daca punem o listuta aici cu locatia tuturor, poate in functie de ea hotaram si locul unei viitoare intalniri.

Japan

Hokkaido Region-Kushiro District.-Aliada
Hokkaido Region-Kushiro District.-remy
Hokkaido Region-Abashiri District-EDDY

Kanto Region-Chiba-............-azumi (Onjuku)
Kanto Region-Chiba-Kashiwa City-Eryka
Kanto Region-Chiba-Urayasu City-ninaM (gara Shin-Urayasu)

Kanto Region-Gunma -Takasaki City -Leea

Kanto Region-Kanagawa-Yokohama City-.....................-Dana Claudia
Kanto Region-Kanagawa-Yokohama City-.....................-jojo
Kanto Region-Kanagawa-Yokohama City-.....................-Hide

Kanto Region-Kanagawa-Kawasaki City........-Inadatsutsumi-hanako
Kanto Region-Kanagawa-Kawasaki City........-Mizonokuchi..-Misilicu
Kanto Region-Kanagawa-Kawasaki City-Tama-ku-Noborito.....-Samuray-lady
Kanto Region-Kanagawa-Yokosuka City......................-Anna B

Kanto Region-Saitama-Kawaguchi City-bubu

Kanto Region-Tokyo...........................-Adellita (Komaeshi)
Kanto Region-Tokyo...........................-danakaneko
Kanto Region-Tokyo...........................-Midori
Kanto Region-Tokyo...........................-mir
Kanto Region-Tokyo...........................-niponel
Kanto Region-Tokyo-Edogawa City-Nishi-kasai..-eli
Kanto Region-Tokyo-Edogawa City-Nishi-kasai..-Lunna
Kanto Region-Tokyo-Edogawa City-Higashi Ojima-monicar (Toei-Shinjuku Line)
Kanto Region-Tokyo-Edogawa City-Funabori.....-suzana81jp
Kanto Region-Tokyo-Koto City...-Toyocho......-Yurika
Kanto Region-Tokyo-Minato City.-Roppongi.....-eellya
Kanto Region-Tokyo-Ota City....-Magome.......-Nati (Kami Ike Dai)

Chubu Region-Aichi-Eliana

Chubu Region-Fukui-Fukui City-Tsuruga-Julie

Chubu Region-Gifu-pengunica

Chubu Region-Shizuoka-Shizuoka City-hannen
Chubu Region-Shizuoka..............-Tiara

Kinki Region-Osaka-..........-angel jp
Kinki Region-Osaka-..........-Mirelaro
Kinki Region-Osaka-Ikeda City-Medeea

Chugoku Region-Hiroshima-Fukuyama City.-ami21
Chugoku Region-Hiroshima-Hiroshima City-aiko
Chugoku Region-Hiroshima...............-OtiliaLia (Otake)

Kyushu-Okinawa Region-Oita-Oita City-ralucami

Japan-Cristina-Adriana
Japan-Dan jp
Japan-Lia
Japan-Yiana

Site-ul de care m-am folosit http://www.jinjapan.org/region/ (regiuni si orase din Japonia).

O zi placuta!
Eli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Eliana

Draga Otilia citatele nu au fost scoase de la mine DRAGUTA . Am scris exact ce ai scris tu , iar daca nu-ti mai aduci aminte ce ai scris asta nu inseamna ca sint scoase de la mine . Cu asta am incheiat ca nu are nici un rost sa-mi bat caput cu TINE .

Draga Eliana,
Esti asa de sigura pe tine despre citat. Oare n-ar fi mai corect sa dai link-ul catre acest "citat"? Eu nu pot crede ca am scris asa ceva (si sorry nu reusesc sa gasesc prin DC discutia in cauza)! Imi pare rau sa repet :"CITATUL NU IMI APARTINE". Si am asa o presimtire ca din textul cu pricina ai omis un cuvant sau cel putin o litera dintr-un cuvant ! (iar intelesul in acest caz al celor doua fraze se schimba 100 %). Dar nu-i bai, atata timp cat tu ii urasti "pe prosti" adica pe mine... iar eu nu urasc pe nimeni... (nu am avut acest sentiment niciodata in viata mea, sorry pentru tine - sentimentul nu e reciproc)

quote:
...Si apropo de disputa trecuta , eu urasc prostii mai ales pe cei care se contrazic singuri si te citez

si nu esti in stare sa deosebesti patriotismul de crestinism si adaptarea de adoptare, cred ca e cazul sa ma retrag asa cum ziceam catvea zile mai devreme.
Ramai cu bine, si sa fii sanatoasa cu tot ceea ce iti place tie sa crezi, daca asta te face atat de fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Nu cred ca ,,clubul japonezelor are vre^o legatura cu disputa voastra, sau ma rog daca sunte-ti asta de inversunate in discutii o putei face si pe PM.Vad ca nici una nu cedeaza......mai fetelor viata e scurta si nu are rost sa demonstram nimanui nimicImi pare rau ca pur si simplu o conversatie nevinovata despre Craciun a luat asa o intorsatura.
Bucurati-va de viata si de oamenii din jur,de familie si de prieteni si lasati ,,aceasta discutie in contradictoriu.In loc sa ne ajutam si sa ne iubim .....si daca tot o,, tragea,, cineva pe aici cu crestinismul si cu neadoptarea altor obiceiuri si popoare de ce nu intinde si obrazul celalalt asa cum afacut-o si Isus[Dovedind prin aceasta ca e mai bun decat ceilalti ....Oricum daca am suparat pe cineva scriin aceste randuri sa-mi fie cu iertare .....[/b]b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Da pengunica,pe mine m-ai suparat,ca mi-ai luat-o inainte cu scrisul.
Acum serios fetele,hai sa lasam contradictiile,fiecare are dreptate in felul ei.Acusi vine craciunul si e pacat sa fim suparate.
Va pup!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Imi cer scuze fetelor daca v-am indispus cu discutiile dintre mine si Otilia si imi cer scuze si tie Otilia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Stiti ceva de BUBU.Am intels ca a nascut prin cezariana pe 31 octombrie.BAnuiesc ca a iesit din spital.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Eddy,Aliada noi fiind di Hokkaido poate vom avea ocazia sa ne intilnim.Cu celelalte fete cine stie cind voi avea aceasta ocazie

Mergi la inceput