Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare la intreaga adunare! Eddy ti-am luat-o inainte: eu sunt deja akasa la ai mei parintzi!!!! Tiara cum a ramas pana la urma treaba cu pasaportul? Se poate schimba din Jp? De ce am readus discutia: si mie imi expira pasaportul la anul undeva prin august si nu mai am de gand sa vin in Ro decat peste 2 ani. Daca nu se poate schimba in Jp poate reusesc sa las o procura mamei mele si atunci cand o sa am nevoie, sa bata ea drumurile de pe aici si sa mi-l schimbe ea. Asa ce ma crizeaza si pe mine treburile astea cu actele!!!! Fetili din listutza voastra am vazut ca eu mi-s solo prin zona! Nu mai vrea nimeni sa vina prin Oita? Faina de tot ideea asta a voastra cu revelionul, daca reusiti sa va intalniti ar fi super. Eu o sa stau cu ai mei caci de vreo 3 ani de zile nu am mai prins sarbatorile de iarna pe acasa. Hehe! Si cand o sa mananc sorici, o sa beau o cana de vin fiert si ascult colindatorii o sa ma gandesc la voi. Pupici!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

ELiana
Trebuie sa gasesti malai si gris la departamentele mari ,tip Seibu,la subsol.Vezi ca trebuie sa fie undeva unde sunt mai multe produse din afara Japoniei.In alta parte ,nu stiu.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by Eliana

Fetele care au copii stie careva daca aici se gaseste gris sau malai din porumb , si daca da cum ii se spune . Multumesc

Gris n-am vazut ca nu m-a interesat,dar faina de porumb(foarte marunta dealtfel) gasesti in supermarket-uri in locurile unde sunt diverse ingrediente pentru prajituri.Sunt niste pungute de plastic de cateva sute de grame,pe care scrie in katakana "KOON MIIRU"(traducere fonetica al lui "corn meal")

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Pengunica,draguta invitatia ta.Noi nu stim inca ce vom face in perioada sarbatorilor,s-ar putea sa plecam in Saipan cateva zile.

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Eliana acum am vazut intrebarea ta! Da se gaseste si grish si malai in Jp , in general in marile magazine unde au produse din export. Eu am gasit si paste italienesti si castraveciori murati (cu gustul de pe la noi) chiar si crema nutella. Asa cum spunea si Eli porumbul se cheama tomorokoshi iar grisul la fel ca in engleza semoulina (si ei il scriu in katagana). O sa vezi ca grisul lor e un pic mai fin fatza de al nostru. La noi in Oita este magazinul Tokiwa de unde ma aprovizionez eu. Sigur o sa gasesti!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

RAluca ,cred ca am scris in acelasi timp.
Nu am intrebat la ambasada dar banuiesc ca daca lasi o procura mamei tale ,se rezolva.Eu i-am lasat mamei anul trecut o procura in caz ca trebuie sa-mi rezolve acte prin tara,Sper sa mai fie valabila.IAr cu schimbarea pasaportului cred ca se poate schimba si aici.Nu trebuie decit un tel .la ambasada sa fiu mai sigura.
(S-a trezit printesa)

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Pengunica mi-ar place.Unde zici ca e Gifu?Oricum anul asta nu prea cred dar poate data viitoare cand vor fi toate pe acasa ma arunc si eu.
Eddy daca se va intampla sa am drum inspre Abashiri in iarna asta o sa-ti dau de veste.Daca nu te asteptam in primavara in Kushiro.
Malai am gasit si eu la Homac!Da acolo Remy a descoperit minunea la sectorul cu bunuri pentru prajituri si patiserie.Asa ca stau calma ca pot tranti o mamaligutza ca la mama acasa cand am eu chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Vai ce mi-ar place dar din pacate anul acesta nu pot dar fii sigura ca nu scapi tu de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Va multumesc fetelor si daca nu am sa gasesc iti dau un PM Eli ( multumesc pt . PM ) . Miine ma duc la cumparaturi si am sa ma uit de malai si gris . Sa-mi fac si eu o mamaliguta de Craciun si sa-i fac si un grisulet la fetita mea sa vad daca ii place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Sa inteleg ca toata lumea este ocupata anul acesta...,

Mergi la inceput