Clubul japoneze(i)lor
Raspunsuri - Pagina 14
pengunica spune:
Pentru cele care au probleme cu caderea parului,am gasit pe net cateva solutii:
Sampon FOLTENE 181.421mii lei
Tratament spray FOLTENE 500.ooo mii lei
tratament intensiv FOLTENE 12 capsule ,nu stiu cat costa dar stiu ca se gaseste in farmacii,va spun ca nu am folosit acest produs dar am gasit pe net si m-am gandit ca poate va intereseaza.....
Eliana spune:
Pengunica draga mi-ar face placere sa petrec un revelion aici in Japan cu fetele din Romania dar eu in fiecare an ma duc la socrii mei ( este un obicei traditional ) si mai ales de cind am copilul nu pot sa nu ma duc cind stiu ca asteapta nerabdatori sa-mi vada fetita .
Julie spune:
M-am interesat de chel-stop (sau stop-chel) si cica n-ar fi cine stie ce, zice cineva care l-a folosit...
Cred ca am sa apelez la Kaminomoto pana la urma, numai sa nu-mi creasca si barba si mustati .
Miaaaau!
Julie
ralucami spune:
Fetelor eu nu prea am probleme cu parul(sa dea domnul sa nu am nici de acum in colo), dar vin cu o idee pt voi: incercati sa folositi si tratamentele de la Vidal Sasson. Sun bune si cele din comert, pe care le gasesti la orice drogherie, dar si mai bune sunt cele profesionale ( intr-adevar ca sunt putin cam scumpe- cam 4000 de yeni). Eu mi-am cumparat toata gama professional si sunt destul de multumita(mi s-au parut chiar mai bune decat cele de la L'Oreal). Bafta!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Aliada spune:
Juliestai linistita ca mustatile n-or sa-ti dea.Acum cativa ani l-am folosit si eu si mi-a prins bine.Acum vezi si tu ca sunt mai multe feluri de Kamonomoto.
Eliana spune:
Ajutooooooor . Stie cineva cum se face un sos alb ?
invatati-ma cum sa-l fac , vreau sa-i fac fetitei mele o mincarica cu sos alb . Va multumesc
eli spune:
Eu fac pentru puiul cu ciuperci sos alb si il fac cam asa 2-3 linguri de smantana, 1-2 linguri de faina totul dreg cu lapte in functie de preferinta, mai subtire sau mai gros. Smantana e de la Jusco, se cheama Sour Cream, are pe cutie galben si maro, mi se pare buna pt sos caci e groasa.
Acum din cartea de bucate:
SOS ALB -40g unt, 50 g faina, 250 ml lapte (supa, apa), sare.
SOS BECHAMEL -SOS ALb+ 100 g smantana, eventual un galbenus
O zi placuta!
Eli
Aliada spune:
Eliana de ce nu iei o tableta de shichiu?Cum sunt cele pentru kare-rice numai ca sunt albe!Calesti numai zarzavaturile:brocoli,ceapa,cartof,morcov,ciuperci sau ce vrei tu inabusi cu apa si la final cand toate sunt bine facute adaugi tableta respectiva sa se topeasca pana se omogenizeaza totul si inca un clocot si gata!
Nelke spune:
Vad numai steaguri japoneze pe acilea...permiteti si unul austriac ? Va salut cu drag, vitezelor, si fie ca bunul Dumnezeu sa va ocroteasca egal unde va aflati.
...Ą propos retete: “saramura de pui ca la bunica“ (abia acum 2 ani am aflat din īntīmplare la Vama Veche, litoralul romānesc la granita cu Bulgaria (ca eu umblu mult la volan, vara); reteta “furata“si īmbunatatita de mine... Va intereseaza ? Spuneti DA, altfel habar nu aveti ce pierdeti !
Nelke
(un prieten īn plus nu strica niciodata...)
Aliada spune:
Ce faci ?Ai plecat cu steagul in spate?Si ne-ai lasat cu gura cascata la minunatia de reteta?Ce conteaza ce steag purtam daca te simti bine aici din partea mea esti foarte bine venita!Da-i repede cu reteta sa ne lingem pe degetele!