Clubul japoneze(i)lor

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Asteptam reteta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da si eu si eu.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Multumesc Aliada dar si eu stiam de tabletele alea dar sint pentru adulti si eu vroiam sa-i fac fetitei mele si nu are decit 1 anisor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Au!La un anisor nu cred ca ar fi chiar buna ideea asta.Vezi,eu una habar nu am ce are sau nu are voie un bb de un anisor sa pape.Dar ar fi cazul sa invat deoarece am planuri mari:.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

WOW Aliada Pai atunci sa auzim cat mai repede de un bebe in burtica.Sa dea Domnu' sa tzi se implineasca cat mai repede dorintza.Succes si gambatte

Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Aliada pentru bebelusi se gasesc sosuri albe special pentru ei dar eu am vrut sa-i prepar eu , pentru ca intotdeauna ii dau mincarica gatit proaspata , eu niciodata nu i-am dat mincarica pt bebelusi instant .
Sper sa auzim cit de curind de un bebe mic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Fetelor,multumesc pentru urari sper sa se intample in viitorul apropiat si minunea de bb.

Mergi la inceput

Aliada hai apucate de treaba sa faci un bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Buna seara la toata lumea. Scuzati intirzierea, am fost foarte ocupata dar n-o sa va las asa dupa ce v-am stirnit, asadar:

SARAMURA DE PUI

- se prajeste (in putin ulei) piept de pui taiat felii subtiri, condimente dupa gust (eu pun cit de multe, din amestecul ala pt.gratar si mai pun si mult cimbru)
- se pregatesc 4-5 rosii decojite si taiate in cubulete/bucati si 2-3 ardei grasi taiati la fel in cubulete.
-intr-un vas separat se fierb ca. 2 litri de apa cu sare. Cind apa da in clocot se pun rosiile + ardeii si se fierb 2 minute (nu mai mult)
- se adauga 1-2 adrei iuti taiati felii - chestie de gust, cit de iute sa fie si se trage oala de pe foc (sa nu fiarba mai mult de citeva clocote, max.2 minute)
- se adauga patrunjel tocat, cit de mult, ca asta-i farmecul..!
- se serveste cu mamaliguta fierbinte pusa pe farfurie alaturi de friptura de piept de pui si cu saramura pusa deasupra.

Mai departe... o sa vedeti voi cit de buna este !!!

Sa-mi spuneti si mie daca v-a placut, dragele mele de pretutindeni !

Nelke
(un prieten în plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Multumesc pentru reteta am sa o fac cit de curind

Mergi la inceput