Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Acusica plec acasa. Am un somn de nu va pot descrie...asa am fost toata saptamana la ora asta .
Chiar asa, ma crucesc si eu, cum sa stea tampoanele fara chiloti???Cand mergi le tii cu mana??

M-ati omorat cu ce gatiti voi...toate imi plac, dar cand sa le gatesc??Ma duc acasa la un pui cu smantana si cu mamaliga

WE fain tuturor

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

poti unge o cratita cu unt si zahar sa pui merele(taiate feliute) si sa le lasi la caramelizat putin. Apoi sa torni o compozitie de pandispan deasupra. Stai sa ma uit daca reteta mea de kek e fara ulei... cand e gata o rastorni si stau merele deasupra, poti pune frisca sau ceva, e ca un tort

Deci: 6 oua, 6 linguri de zahar si 6 linguri de faina . Bati albusurile beton, adaugi zaharul, apoi galbenusurile si apoi faina si le pui peste compozitia de mere pe care ti-am spus-o mai devreme.

astea-s mesajele Monicai, nu le-am mai editat....spor la ..copt..

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

poti unge o cratita cu unt si zahar sa pui merele(taiate feliute) si sa le lasi la caramelizat putin. Apoi sa torni o compozitie de pandispan deasupra. Stai sa ma uit daca reteta mea de kek e fara ulei... cand e gata o rastorni si stau merele deasupra, poti pune frisca sau ceva, e ca un tort

Deci: 6 oua, 6 linguri de zahar si 6 linguri de faina . Bati albusurile beton, adaugi zaharul, apoi galbenusurile si apoi faina si le pui peste compozitia de mere pe care ti-am spus-o mai devreme.

astea-s mesajele Monicai, nu le-am mai editat....spor la ..copt..

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pup fetele, ca acusi vine si sotzul si pune stapanire pe laptop...

somn usor la noapte, fara vizite prea dese la toaleta

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Anco,din cate stiu eu,nu conteaza ,cezariana sau nastere naturala, o sa ne trebuiasca absorbante din acelea de vata invelite in tifon
Cel putin la Sebes ( cu toate ca am mai auzit ca si prin alte parti e la fel) nu te lasa cu absorbant din comert din cauza ca doctorii tre' sa vericifice lohiile si prin asta cica nu se vede.
O alta maaare tampenie experimentata de minee faptul ca nu te lasa sa porti chiloticand am auzit de kestia asta de la alte mamici am zis ca eu fac revolutie in spital dar eu n-o sa umblu fara ei.....uite ca n-am fost revolutionara si a trebuit sa ma conformez

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

cum se poate sa stai cu absorbantul intre picioare fara chiloti?? hai ca daca esti la pat mai treaca-mearga...dar eu stiu ca trebuie sa ne miscam cat mai repede dupa nastere...

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
23+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Kateryna, tu de mult te lauzi ca ajungi in Ct...mai intai cu kiurtosii, acum cu praji...dar nu vad nici o miscare in front

Nu mai zice ca asa as vrea si io la mare...da' n-are cine sa duca si balena de mine ca al meu sot n-are nici o zi libera asa ca...
Sunt tare suparata, n-am apucat sa fac nici praji ca am primit o vizita si...Ma imbrac sa ies la plimbare acus.Va pupam

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Helloooo!!

Fetelor ce de retete pe aici...numa salivez nu alta...si daaaaaaaa si eu mi-am luat lubenita azi ca mi-ati facut ieri pofta

Anco, si eu sunt complet pe dinafara cu bagajul pt spital...habar nu am ce si cum ....o sa ma mai uit pe listuta facuta de fete pe adresa comuna de mail

Vroiam sa va mai zic ceva important...adica e testat pe mine, am avut si eu arsuri groaznice la stomac si eu sunt f incapatanata sa nu iau nici un medicament si mi-a trecut cu OREZ IN LAPTE, nu stiu daca stiati deja dar am zis sa va impartasesc experienta mea

Va si va zic noapte buna!!

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Revin, sotul doarme
Am facut oua dar nu mi-a placut maioneza de cumparat ...avea asa un gust puternic de otet ...bleahhhhh.
Si Manga, apropos de oua am vazut ca pe cutia mea de ousoare scria vaccinate impotriva salmonelei.
Acum nu stiu daca au vaccinat gainile sau ouale ..dar, ma face sa ma simt mai in siguranta.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pustiu tare pe aici....
Cum ziceam,absorbante e mult spus pt ca nu sunt ca cele din comert...eu imi faceam ( de fapt mama) dintr-o bucata mare de vata invelita de cateva ori in tifon/pansament. Asa aveau toate femeile de acolo.
Iar de cazut nu cadea,nici cand mergeai (spre maaarea mea surprindere de atunci) pt ca era mariosr cat de cat...nush cum sa va explic sa intelegetiFetelor care mai stiti de asa ceva,help me cu detalii mai bune

Poze cu noi

Noi

si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Am plecat la somn ca dimineata am examen
V-am pupat,somnic usor

Poze cu noi

Noi

si 29+, cu -Razvan

Mergi la inceput