Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Am plecat la somn ca dimineata am examen
V-am pupat,somnic usor

Bafta maine la examen si vise placute !

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mary bafta la examen!

Azi fiind sambata o sa fie liniste pe aici
Noroc ca am avut timp sa citesc ce s-a mai scris...capitolul asta a fost culinar...mi-ati facut o pofta de prajituri...mere coapte si alte minunatii!

Monica merci de reteta!Am sa o fac cand ajung sa-mi cumpar cirese(le cumpar de la un aprozar si n-ajung decat cu masina)Dar visine n-am sa gasesc aici deloc

Iar de starile nasoale cauzate burtii...nu mai zic nimicaCa am toate alea,dureri de spatre...insomnii si restul.

V-am pupat,un week-end frumos!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Am plecat la somn ca dimineata am examen
V-am pupat,somnic usor

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 29+, cu -Razvan

mai tarzior, dar bafta si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor si de la Cluj...dar harnicutze mai sunteti, am ajuns cu cititul la pagina 6, am intrat sa va salut si ma duc sa recuperez. Mie azi imi vin musafiri din Viena si vor sta toata saptamina...asa ca smotru si bucatarie la greu. Iar miine de la 9 la 2 am examene..deci voi avea un weekende superb!

Oricum voua va doresc un weekend linistit si placut.

Mary-07, tu ai intrebait de Muresan de la Gine i, eu ma duc la el si il stiu. Daca vrei detalii da-mi un pm...

V-am pupat...ma duc sa recuperez!

A, era sa uit ...va si va multumesc de urari....eu ma tot mir cind au trecut cei doi ani ca parca ieri eram in "febra" pregatirilor. Si da, azi facem 24 de saptamini iar eu raportez 6 kg in plus . Asta sa ca aveti tabloul complet!

24 cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineaaaaataaaaa,

lucia multumesc pt pont..chiar am sa ma uit si eu pe ouale pe care le cumpar de obicei. nu am observat niciodata. cum au iesit oulae umplute?

mi-a fost o greata aseara de am zis ca sunt la inceputul sarcinii. iar azi dimineata, puradelul meu s-a gandit ca ora 5 ar fi tocmai potrivita sa-mi dea un sut puternic in ovare. asa s-a gandit el sa ma trezeasca buimaca....e prima oara cand ma altoieste cu atata forta de ma trezeste buimaca si in durere. sa speram ca a fost doar o exceptie si ca nu se va mai repeta. in rest, a avut si o repriza de sughitat in dimineata asta si acum stau cu laptopul in brate si astept sa-mi treaca durerea de ovare provocata de boxul de dimineata.

lucia al tua ceva semne de inviorare? acuim ca e week-end si mami nu mai merge la munca?

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!Da slabå miscare..

Eu am ajuns aseara obosita..Am fost si am sårbatorit midsommaru'.Si ne-a prins si o ploaie de mai toata frumusetea..Ne-a facut soricei..Apoi gråtårel..Am cazut lat asearå..

Si eu cred ca bubicul meu incepe så se intoarca incep så ii simt altfel sutuletele pana si capu ..hmm..E timpul de intors deja??

ViK bafta maine la examen si spor la treabå...

Mary bafta la examen..

AA fetelor vorbeati de pateu....Eu am papat de cateva ori de cand am ramas insårcinatå si nu s-a intamplat nimik..Si mai am cateva cutii de ''Ardealu''..Cred ca o så må bag intr-una in curand

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata si de la mine si un weekend fain la toate!

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata tarziu!
Mary cred ca ai terminat examenul dar inca iti mai tin pumnii!Cred ca in mare am priceput ce vrei tu sa spui cu tamponul ala.Adicatalea, e atat de mare incat si sa vrei nu-l pierzi dintre picioare?

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Buna dimineata! am intrat sa va salut si imi dau seama ca nu-i prea mare agitatie prin gasca noastra astazi..sper ca toata lumea este bine si se relaxaza!
Lucia ce-ti mai face puiutul? inca nu ti-a tras un sutulet in ficat sau in ovare (cum zicea Maria ca a patit de dimineata)..asa, ca sa-ti treaca grijile!
Mary bafta la examen! da-le clasa, mami!
Si tie Vik un weekend usor!
Kiki
eu nu am incercat cu orez cu lapte..desi sunt convinsa ca merge!

Fete eu sunt la socrii, cum spuneam...este bine, cald, dar placut si racoros in casa, au fructe multe (nu zic de care sa nu trezesc pofte) si straturi de zarzavat..mai ca imi vine sa ma fac femeie de tara (ca sa nu zic taranca).
Sa va zic o dilema de-a mea..socrii mi-au propus de cand au aflat ca sunt insarcinata sa vin sa stau la Bistrita (ei au un ap cu 3 camere in oras si o casa intr-un sat din apropiere..boieri, ce sa mai!)..adica sa ma lase pe mine in apartament si sa vine mama soacra tot la 2 zile sa vada cum mai suntem, sa gateasca, in fine sa ma ajute cu gospodaria putin..ei s-au mutat aproape definitiv la casa! sunt super draguti oamenii si cu mult bun simt!! adica nu mi-au zis "vino si stai cu noi la casa!" pentru ca asa, poate ezitam..in sensul ca nu se stie cum as reactiona cu ei tot timpul in casa..poate nu ne-am mai intelege asa bine, daca ne-am lovi non stop unii de altii.
Eee...si eu cum vreau sa intru in concediu de crestere copil, imi surade ideea sa merg sa stau cu puiutul in apartament..distanta dintre Cj si Bistrita este de cam 130 km si barbatu' ar putea veni in fiecare we sa fim impreuna; plus ca noi in Cluj stam intr-o garsoniera (cu chirie) de 20 m patrati, din aceea comunista, cu bucatarie mica, in care nu poti servi masa..deci, in camera facem totul! dormim, mancam, eventual crestem si copil..nu putem sa ne mutam in alta chirie, eventual un ap cu 2 camere, pentru ca incercam sa stangem bani la tescherea pentru un avans..da de-om putea si noi sa cumparam ceva al nostru!
No, bun si ca sa nu mai lungim dilema...nu vrea barbatu' sa ma lase sa vin la Bistrita!..motivul principal, vrea sa fie cu noi, sa vada si el cum creste copila..el imi garanteaza ca ne vom descurca si se jura ca nu va face mofturi! e un scump si il iubesc! dar tare mi-e teama ca voi face o mica depresie post partum, cand oi vedea ca nu am loc sa ma invart in camaruta nostra!
Stiu ca aceasta mica pb nu o vom rezolva decat noi si cu timpul..v-am povestit ca asa am simtit eu acum..sper ca nu v-am plictist! pup!

Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Dana asa ce imi pare rau ca tb sa stati in camarutza aia dar cred ca acolo s-a strans multa dragoste si intelegere..si veti supravietui pana vine altceva mai mare..Am auzit ca e asa greu så iti cumperi un apartament, ceva , costa ffoarte mult..dar cu rabdare si ajutorul lui Dumnezeu cu siguranta veti reusi sa faceti ceea ce v-ati propus.. Si uite asa invatam si noi sa pretuim ceea ce avem si så multumim pt asta..

Iulika, cea mai fericitå 29+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput