Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)
Raspunsuri - Pagina 16
iuliapapusa spune:
Fetele hai ca acum m-am speriat ca am aflat ce inseamna ICIU.Daca intradevar am 25 26 sapt si bebelina mea arata ca la 23 24?Nu este o problema?

+24 cu
Stefania Gabriela
selen80 spune:
gata, praji e la cuptor, chiar super rapida reteta, acuma sa vedem cum o iesi........
Anco, piciorele umflate sunt de la retentia de apa in general...deci trebuie sa mancam mai putin sarat, sa bem multe lichide, si ceaiuri diuretice....seara stai cu ele mai sus, pe o perna-doua, si poti sa le dai cu lioton...
Kateryna, tu de mult te lauzi ca ajungi in Ct...mai intai cu kiurtosii, acum cu praji...dar nu vad nici o miscare in front ![]()
Lucia, pe mine exact la partea cu imbracatul ma ia lenea, ca trebuie sa urc la etaj
daca as fi imbracata, probabil m-as mobiliza sa si ies....acuma nu va inchipuiti sa stau dezbracata in momentul asta, dar sunt in tzoale de...casa....nu pot iesi asa, chit ca stam intr-o comuna si nu chiar in oras...![]()
va anunt ce a iesit, oricum pana am scris eu mesajul asta deja a inceput sa se raspandeasca un miros promitator prin casa 

29+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl doamne, ce mi-ai facut...ouale umplute sunt febletea mea...si stau si in fata a doua cutii de pate de multe luni. pana acum m-am tinut tare :) |
Sa-ti zic gandirea mea
Stiu ca e plin de porcarii si ma indoiesc ca ar fi vazut vre-odata ficatul animalului dar are asa un gust bun....
Selenico sper sa iti iasa bun si sa-l recuceresti pe sotul tau.

Cea mai fericita
28 + cu
monica_dicut spune:
Fetele din Bucuresti care aveti de gand sa faceti achizitii pentru bebe. CEi de la bimbomarket.it au inceput sa livreze din nou in Romania. Daca va aduceti aminte va povesteam eu de leaganul minunat care la noi e 700 de ron si la ei e la oferta acum cu 99 de euro...
Defapt vroiam sa intreb daca vrea cineva sa se combine la comandat de pe site-ul asta (la odiseea trecuta asa faceam) Ideea e ca daca fac o comanda costa livrarea 35 de euro, daca mai adaugi inca un produs (carucior, scaun de masina sau orice) costa 40 (in caz de 2 persoane inseamna deja 20 de euro de persoana pe livrare) la 3 produse 45 de euro taxa (adica 15 euro de persoana samd)
Ce ziceti? Se baga cineva???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
Fetelor..si-au pus socrii net!!!

Asa ca nu scapati de mine
...am citit putin din urma: Luciasper ca te-ai mai linistit

Mary eu am fost o perioada la dr Muresan (3 consulturi)..era la inceputul sarcinii si inca nu ma hotarasem asupra medicului; mie mi s-a parut super ok, profesionist, atent la detalii; am auzit si lucruri mai putin bune despre el, dar care om nu greseste?! nu am ramas la el din alte motive, care nu au legatura cu profesionalismul lui..dar, tu la ce te gandesti? (daca pot sa intreb
)
Ma duc sa citesc din urma si revin!
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
mary07 ,
, nu pot sa cred ce aud, fara chiloti
?cu camasa de noapte si fara chiloti? pai cu naiba sa stea tampoanele alea fara chiloti? eu innebunesc . auziti si voi ce nebunie.tu ai nascut la sebes data trecuta? si tot acolo vei naste si acum? cu cezariana ai nascut?
selen, sa stii ca eu am redus sarea demult la sfatul medicului. mai exact am inlocuit-o cu un preparat pe baza de potasiu. adica e un inlocuitor de sare care are 33% NaCl si 66% KCl.e la fel de sarat, dar nu intretine atat retentia de apa. desi daca aveti probleme cu inima nu e recomandat, si nici cu tensiunea, dar repet, eu am trecut la el la sfatul medicului meu.
27+cu 

mary_07 spune:
Dana,vroiam sa cer parerea altui medic referitor la nastere...dr. meu merge pe cezariana (zice ca nu se risca ,fiind si intervalul mic de timp intre nasteri + taietura pe verticala
),dar daca as stii ca s-ar putea si natural,as alege ultima varianta
. Si sunt convinsa ca nu orice medic se baga la o naturala dupa cezariana,asa ca am cautat in stg si dr dr. buni si de el am auzit numai de bine.
As fi cea mai fericita daca as putea sa nasc natural
(dar,inca nu ma prea entuziasmez...astept sa vad ce zice el)
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
29+, cu
-Razvan
mary_07 spune:
Anco,da,la Sebes am nascut cu cezariana....acum nu stiu inca ce fac,in msg anetrior am scris la ce visez
...daca e sa nu mai fac cezariana,nu mai merg la Sebes
Sunt convinsa ca si restul fetelor au auzit de tampenia asta.
Si,exact aceeasi intrebare mi-o puneam si eu...dar se pare ca stau,iti zic din experienta![]()
Poze cu noi
Noi
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
29+, cu
-Razvan
MangaGirl spune:
luciasi eu incerc sa fiu rezon, dar i-am spus mamei ca vreau salata de dovlecei si sa ia maioneza din comert ca sa nu dau in boli cu cea naturala. si mi-a spus ca sunt mai nebuna decat cred. ca pana si ea, o obsedata nu a fost asa de stricta. ca doar nu s-o nimeni oul bolnav tocmai la mine :) deci cu alte cuvinte, daca mama zice ca le iau prea in serios...e lucru mare tare si o las mai moale.
am mai bagat si eu slamuri, ca deh...cere pustiu' dar inca la pate nu am ajuns....ma mai gandesc.
subiect interesant vad pe aici...tot nu am inteles pana la urma ce fel de tampoane ar trebui sa-mi cumpar. sau chiloti? sau nu inteleg...faceti un desen si pentru mine...ca sunt mai grea de cap azi.

tare greu mai trece ziua de azi. mai am o ora pana la final de program si incer din rasputeri sa rezist
MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
selen, monica ajutooooor. nu gasesc partea I din prajitura. va rog, face-ti-va mila si dati-o pe toata intr-un mesaj ca m-ait innebunit azi, ma duc sa coc...era cumva vorba de aia de visine? ca daca e asa, atunci am gasit-o. 

MangaGirl :-)
25+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

in fata a doua cutii de pate de multe luni. pana acum m-am tinut tare :)