Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)
Raspunsuri - Pagina 13
anco spune:
mamaaaaaaaa cat ati scris, nu se poate tine omul de voi!
eu am fost dimineata pe la piata, am facut ceva cumparaturi, am venit acasa si m-am pus pe gatit, acum e pe foc cratita cu fasole scazuta cu carnita de porc, deci pana scade ea, eu pot sa stau sa va citesc .
ma duc sa citesc din urma.
27+cu
katteryna spune:
Buna tuturor..ma puteti ajuta cu o informatie..de unde pot cumpara aparatul pt monitorizarea batailor inimii lui bebe...am 20 de sapt si cred ca se va auzi la "varsta" asta..
Multumesc
Asta a postat la sfarsitul capitolului 76 Alex2009.Eu nu stiu sa ii raspund dar poate stiti voi fetelor.
29+ cu floricica RAISA MARIA
techila spune:
fetelor, se moare de cald, eu una nu mai pot. is umflata toata
m-a auzit Doamne Doamne si nu mai vine soacra-mea la mine. A patit lucruri...
saru' mana ramon ca m-a bagat in lista
velcom inapoi mimika
lasa pestele in pace lutoniana, ca ai mei s-au trezit la 4 azi dimineata, s-au infipt in ficatii mei si nu mai pot respira, ma doare de mor. incerc sa ii imping si nu pot, se tin bine. zi mersi ca te lasa in pace, bebel cu bun simt ce ai.
va urez pa!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si
ramsan spune:
Anadomnica te asteptam cu vesti super de la echo
Iuliapapusa - uite ce am gasit eu pe google despre ICIU: intarziere de creste intrauterina a fatului- fatul arata mult mai mic decat ar trebui sa fie ptr varsta gestationala reala (uite un link de teza de doctorat http://www.umfcluj.ro/home/masterat-doctorat/Boldor%20rezumat.pdf pe tema asta)
Nu am idee de unde ar putea fi cumparat acel aparat de monitorizare a batailor inimii fatului.
Ramona
Tudor Gruia 24+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
monica_dicut spune:
Dragelor, marea intoarcere se realizeaza undeva in jur de 33-36 de saptamani si credeti-ma ca daca se intampla o veti simti. Bebe va fi maaaaare si o veti simti in toate organele si coastele si colul si tot.
Acum ei inca au loc si se intorc mereu. Al meu la ultima eco era cu capsorul jos jos in drepta, cand sa i-l masoare doctora baldabac sus sub coaste. In plus ar cam trebui sa-l simtiti unde sughita sa va dati seama unde are capsorul. Momentan al meu se plimba si asta se va mai intampla pana pe la 30 de saptamani probabil, dupa, doar la marea intoarcere.
Aparat de masurat bataile fetale eu l-am primit cu imprumut. Nu-l recomand ca nu va veti da seama care-s bataile si care-s gazele stomacului vostru... daca cineva vrea neaparat atunci pe al meu scrie help net si se mai gasesc pe net pe diverse site-uri cu treburi de bebei.
Lutoniana, lasa-l fato in pace, si al meu a dormit azi toata ziua. Mai da din cand in cand cate una cand se intinde, mai il apuca sughitu dar la ce break dance a facut zilele trecute si eu as dormi vreo doua zile.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
selen80 spune:
prezent si de la mine!
azi sunt acasa, de cateva saptamani imi iau liber vinerea (si daca ma lasa, si joia), pt ca deja dupa 3 zile de munca ma simt din ce in ce mai obosita si mi se umfla mai tare picioarele de la stat la birou 8-9-10 ore.....si cum mai am o gramada de zile de concediu, profit de ele pana acum a fost mami pe la mine, a venit 2 zile in Constanta, o zi a stat la mine si o zi la sor-mea....dupa ce a plecat ea, am sarit repede pe laptop (nu la propriu, ca mai am totusi nevoie de el ) sa vad ce noutati mai avem....deci, dupa ce v-am pus la curent cu de-ale mele:
felicitari Kiki si Laura pt vestile bune
pt Anadomnica!
Mimika, ma bucur sa mai auzim de tine
Ramona pt mail, iar filmuletul a fost super tare
Legat de cum ne simtim in trim III...hm...dimineatza destul de ok, spre seara obosesc f repede si ma misc cu incetinitorul, iar burta parca are o tona....nu mai pot sa ma aplec ca lumea, si daca ma aplec ma doare atat jos, cat si stomacul....de dormit dorm bine inca, dar eu sunt o maaaare somnoroasa si nu stiu ce mi-ar putea strica mie somnul dupa ce-mi fac tura la toaleta noaptea, adorm imediat la loc, de zici ca-s somnambula si m-am dus la pishu in somn
picioarele mi se umfla tare, trebuie sa-mi cumpar alte incaltari, iar carceii ma mai sacaie din cand in cand....cam asta raportez eu....in rest, toate bune si frumoase
Kateryna, aparat din acela am mai vazut pe net, dar n-as putea sa te ajut cu un link direct pt ca pe mine nu m-a interesat si n-am etinut...dar sunt sigura ca daca dai o cautare pe "guagle", vorba lu Marean, gasesti...
29+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Nah ca acum s-a trezit si cred ca-si numara degetelele de la manutze
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
MangaGirl spune:
intrebare intrebatoare...cum simtiti cand sughite? ca al meu nu cred ca o face...cel putin nu imi dau seama eu....
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
kemsy spune:
Raportez si eu picioare umflate (laba piciorului), spre seara zici ca am labe de scafandru in sandalele mele comode
Eu nu inteleg cum va dati seama ca bebe sughita !!!Eu simt doar ca bulbucii (mai mari, mai mici), si cate un tremurat, ca vibratiile.
Gianina 25+ cu Loris Stefan
bebe