Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Clau la noi de obicei seara o scot mai mult sotul si cu socrul meu. Am intrat pe webshots si cred ca te voi recunoste daca voi ajunge prin Bordei deseara. De obicei ajungem cam pe la 7 jumate-8 si mai mult ca sigur voi fi imbracat cu pantaloni albi trei sferturi si o bluzita cu floricele cu alb, galben gri si negru.

Laura 21+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

E vineri!!!!!!
Alte comentarii, postare lunga cat o zi de post :
Lutoniana: stai calma, este normal sa fie asa, au si ei un ritm pe care si-l mai schimba.Acum 3 nopti al meu a facut disco, noaptea urmatoare deloc (evident ca m-am speriat ) si de ieri a inceput iar sa miste de dimineata pana seara (aseara dupa cina mancam inghetata si mi-a tras 2 shuturi - poti incerca si asta ).
Kiki: si la mine a aparut o celulita cum nu "visam" vreodata sa am... Si inainte aveam, dar era vizibila daca strangeam pielea, acum insa e ca strugurele...se vede f f f clar . Ii spuneam si sotului ca ma asteptam la orice in sarcina numai asta nu .
Eu dorm binisor noaptea, ma trezesc o data, maxim de 2 ori sa fac shushu (Manga, ia-ti perna ca merita). Desigur, exista si exceptii, am observat si eu ca dupa ce merg la baie adorm f greu . Spatele nu ma doare decat in episoade...ultima oara m-a durut tare o noapte saptamana trecuta.
Ziua sunt destul de zvelta...dar seara cand ajung acasa parca imi cade sistemul...ma misc greu, cracanat, stil rata...nu mai zic noaptea cand ma ridic sa merg la baie parca-s balenuta esuata.
Ieri in autobuz o doamna cu chef de vorba mi-a cedat locul, si mi-a zis ca nu pare sa am burta de 6 luni, ca e mica (pe mine nu ma deranjeaza, atat cat stiu ca bebe e grasun). La mine masoara greutatea la bebe introducand masurile de la femur, plus alte masuri, intr-un programel...Deci nu conteaza daca e ingramadit sau nu .
Si acum dileme si pitici care vor sa fie eliberati :
-Mie mi se pare ca am burta cam jos...Doar seara dupa ce mananc se umple stomacul si pare mai rotunda.In rest zici ca am inghitit o minge care sta la nivelul de jos .La voi cum e?
- Cum dorm bebelusii, in ce pozitie ii asezam in patut???
Alaltaseara era sa ma pishu pe mine in autobuz, din senin cred ca s-a impins Loris in vezica mea si aproape mi-am dorit sa am pampers pe mine .
Datele mele le-am trimis pe PM, Ramsam!!!

Va

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mi-am adus aminte ca AndraIulia mergea la ceva gimnastica si cursuri pregatitoare pentru nastere si alaptare.
Cu gimnastica zic pas dar poate ne povesteste cate ceva interesant de la celelalte subiecte.
Am sa merg si eu dar numai la inceputul lui iulie.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Fetelor cred ca imi revin ca ma apuca rasul de una singura.
Cred ca pana se misca Bebitza imi va exploda stomacul cu siguranta.
Am baut cam 2 litri de apa (metoda personala, ca de cate ori beau apa da din picioare), am mancat un mar, o para, un pepene galben si o inghetata
Vreau si eu o cafeluta ca sunt o dependenta fara scapare ...am luat doua guri si parca am inghitit un manunchi de scaieti si urzici ....si un camp intreg de pelin......
Si asta micu' mai face si el "fal fal" dar foarte rar fata de cum eram obisnuita cu discoteca maxima.

Intrebare : marea intoarcere are loc "brusc si de-o data" sau asa ...in timp ? Voi simti ceva mai special decat pana acum sau nici nu voi realiza ca s-a intors ?

Multumesc mamici si burtici

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

bebe

[/quote]

Gianina eu pe Ramona o asezam pe rand cand pe o parte cand pe alta (recomandarea medicului) se mai rasucea ea pe spate, dar mai tarziu, iar pe burta cred ca pe la 4 luni a adormit asa.

Mergi la inceput

Fetele va pup si week-end placut la toate!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

...pai eu daca voi reusi sa-l las din brate probabil ca am sa-l pun initial pe spate si apoi asa pe o parte....cu ceva la spate.
Stiu ceva teorie, nu mamicilor ???

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Fetele va pup si week-end placut la toate!!!

si tieeee

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Lutoniana: la mine e intors de la 23 de saptamani...dar cine crezi ca l-a simtit in marea rasturnare??Je nu!

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!Sunt si eu prezenta dar mi-a luat tare mult sa va citesc din urma.Cum lipseste omul o zi (motivat bineinteles!) cum umpleti doua capitole!
Asa, deci, trimis si eu date pe PM lui Ramsan pe care o pup pt ideea super tare si efortul pe care il depune!
Lutoniana eu am auzit ca e brusc si dintr-o data
Biaimi pare rau ca ai avut contractii.Tin pumnii sa nu se mai repete!

29+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput