Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)
Raspunsuri - Pagina 11
THEA22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Hi hi, da Theea, burta ma impinge in fata, sa fac lucruri nebanuite, de ex astazi vreau sa fac clatite cu dulceata de capsuni si inghetata deasupra. ce parere ai, vii la o portioara? Asa ca pt gravide una maricica Laura78nico, da, noi mergem in Bordei si in Herastrau si in Kisseleff, in Bordei imi place cel mai mult, e f curat si frumos si ai o privire de ansablu asupra copiilor, eu mai stau pe banca, Alessia se joaca singurica sau cu alti copii si cand nu se poate urca sau ceva ne solicita. As vrea f mult sa ne intalnim, spune-mi cand mergi si cum ne recunoastem. Ca daca vad vreo fetita de 2 ani si un pic pe care o cheama Ramona as intreba-o daca pe mama ei o cheama Laura dar altfel? Iuliapapusa nici problema ta nu am citit-o, si acum o sa ma certati ca nu stie nimeni ce problema? V-am mai bagat in sperieti si cu Roxxy... Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
THEA2225+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
claucia spune:
citat din mesajul lui monikus Claucia, cred ca te-am mai intrebat o data mai demult. Am vazut pozele tale si ale fetitei. La un moment dat spuneai ca fetita ta e cu prietenul ei cel mai bun. In cheama cumva pe copil Radu? Ca seama izbitor de tare si e nascut pe 12 sau 13 iulie. E o pura curiozitate. Monica 21+ cu |
Il si cheama Radu e si nascut pe 12 iulie. Il cunosti pe prietenul nostru Radu? :-)
Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
monikus spune:
Lutoniana, dupa cum am zis si eu de dimineata, m-am trezit rau si acum e si mai rau. Dar tot raul spre bine. Eu zic sa nu te amarasti prea tare cu hainutele lui bebe. Vine weekendul si poti sa profiti si sa-i cumperi ceva. In felul asta te mai si calmezi si scapi si de-o grija. Oricum, nu te agita prea tare ca faci rau bebelului.
Monica 21+ cu
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claucia
Il si cheama Radu e si nascut pe 12 iulie. Il cunosti pe prietenul nostru Radu? :-) Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Este vorba de beietelul Andreei. Il cunosc si stiu ca acum anul asta o sa nasca si o fetita tot in iulie. Mai mult parintii lui sunt prietenii nostri si ne vor boteza si copilasul. Ma gandeam eu ca el trebuie sa fie.
Monica 21+ cu
claucia spune:
Este vorba de beietelul Andreei. Il cunosc si stiu ca acum anul asta o sa nasca si o fetita tot in iulie. Mai mult parintii lui sunt prietenii nostri si ne vor boteza si copilasul. Ma gandeam eu ca el trebuie sa fie. Monica 21+ cu |
Serios? Andreea boteaza un bb si eu nu stiu nimic? o sa o interoghez, pai atunci avem prieteni comuni pentru ca si noi suntem prieteni buni si ne intalnim zilnic. De fapt suntem si vecini si cam petrecem si vacantele impreuna. Ce mica e lumea!
Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui kiki_cri |
Manga...si eu am facut gusa...si ce e mai rau e ca si sotul mi-a zis ca o amplussss celulita pe coapse
KIKI 25+ si
[/quote]
al meu rande, zice ca am fund de negresa...si ca-i place...nu stiu de i-o putea place la gelatina mea...dar m-a pus aseara sa-l shake sa vada el!
eu am celulita nu numai pe coape...de la genunchi in sus, inclusiv fund si inclusiv brate
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Eu le-am dat ca sa nu fac nota discordanta Eventual trimit si eu un mesaj Mangai si ea va anunta Cea mai fericita 28 + cu |
da' chiar ar trebui sa facem schimb de telefoane
MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
citat din mesajul lui claucia Serios? Andreea boteaza un bb si eu nu stiu nimic? o sa o interoghez, pai atunci avem prieteni comuni pentru ca si noi suntem prieteni buni si ne intalnim zilnic. De fapt suntem si vecini si cam petrecem si vacantele impreuna. Ce mica e lumea! Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 |
M-am uitat mai bine la pozele voastre si mi-am adus aminte ca v-am vazut la botezul lui Radu. De curand am vb si noi cu ei despre botez. Stiu ca stati in zona pt ca am facut legatura cumva cu ce imi povesteau ei. Daca nu ma insel ati fost cu ei la greci anul trecut. Super tare intradevar.
Monica 21+ cu
THEA22 spune:
Lutoniana, pentru linistea ta nu mergi pe la un ecograf? Sunt sigura ca bb e ok, dar ca sa nu te nelinistesti degeaba...
Am citit intr-o carte cum trebuie monitorizate miscarile: bea un pahar de lapte rece, intinde-te in pat pe partea stanga si numara toate miscarile oricat de slabe ar fi. Daca observi mai putin de 10 in 2 ore suna cat de repede medicul. Altfel, nu sunt motive de ingrijorare.Va fi bine!
THEA2225+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
lutoniana spune:
citat din mesajul lui THEA22 Lutoniana, pentru linistea ta nu mergi pe la un ecograf? Sunt sigura ca bb e ok, dar ca sa nu te nelinistesti degeaba... Am citit intr-o carte cum trebuie monitorizate miscarile: bea un pahar de lapte rece, intinde-te in pat pe partea stanga si numara toate miscarile oricat de slabe ar fi. Daca observi mai putin de 10 in 2 ore suna cat de repede medicul. Altfel, nu sunt motive de ingrijorare.Va fi bine! |
Thea, multumesc frumos de raspuns.
Nu am unde sa fac ecografie si nici chef sa merg la spital nu am si stiu ca trebuie sa fie bine....DAR nu pot sta intinsa ca e mai palpitant sa citesc pe net si sa mai scriu pe aici, stand in fund....nu am rabdare sa stau 2 ore intinsa nici sa ma bati :(
Va anunt daca face scandal
Cea mai fericita 28 + cu