Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

buna dimineata si de la mine...ce buna e cafeaua de la Starbucks! Saracu' pici, cata cafeina ia de la mama-sa.

lucia nu-ti face griji. in cel mai rau caz, fa o plimbare cu trenul...sa vezi ce se zvarcoleste :) al meu e activ tare cand ajung la metrou

cu dormitul noaptea...si eu mari probleme...nu mai stiu pe ce parte sa stau si ma trezesc mereu pe spate. cred ca cedez si imi cumpar perna de gravida.

ma enervez totusi ca m-am ingrasat 2 kg in 2 sp...in ritmul asta ajung 100 cu siguranta. exagerez...dar am ajuns la 63 si nu dau semne ca m-as opri din macnat. mi-am facut niste poze aseara si ori a fost fotograful prost...ori am gusa

mai bine nu ma mai uit la ele. dar eu cred ca e fotograful (sergiu) neindemanatic.

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Eh...eu iar fac pauza...am terminat cu calcatul si cu spalatul...si mai am bucataria...

Manga...si eu am facut gusa...si ce e mai rau e ca si sotul mi-a zis ca o amplussss celulita pe coapse

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Fetele hai sa radeti si voi cum am ras si eu cand am vazut filmuletul asta cu berzele aducatoare de bebelushi http://www.noob.us/humor/partly-cloudy-new-pixar-short-film/
Enjoy!

Ramona

...cu alte cuvinte poti fi o barza cu ghinion

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

Fetelor, intr-o ora plec si eu la control sa vad bebelina. Spuneti va rog o mica rugaciune si pt. mine, sa fie totul bine.
Va pup pe toate si va doresc week-end placut. EU diseara plec la Sovata sa ma relaxez, cine mai vine?? In concediu intru abia in august, asa ca in iunie si iulie mai rup si eu cate un sf. de saptaman pe unde mai pot.

Doamne ajuta!
21+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Bafta!Iti tinem pumnii

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Si cu datele de contact banuiesc ca pt mine nu e valabil sau??

Eu le-am dat ca sa nu fac nota discordanta
Eventual trimit si eu un mesaj Mangai si ea va anunta

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Mimika, ma bucur ca bebeii sunt bine!Insa imi pare rau ca aud ca ai contractii...Ai dreptate noi de pe la 32 de saptamani ne putem astepta oricand...asa ca trebuie sa ne gandim bine la listuta pt spital. Tesi ai mare grija de tine!!!si de grasiii

KIKI 25+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hello si de la mine!!
Am zis sa comentez cateva chestii si dupa ma intorc la citit...mai am vreo 5 pagini .
Monikus, asa cum mai zicea si Alex sau Diana (scuzati-mi memoria de elefant mort), se ia toxoplasma de la fecalele pisicii. Bine, daca e sa studiem comportamentul pisicilor, vedem ca ele, dupa ce isi fac nevoile, se spala....si multi le pupam pe bot dupa .Deci...posibilitati sunt de a lua.
Important la femeile gravide detinatoare de pisici e daca sunt deja imune (ca mine, adica am facut, am anticorpii, nu se mai face).Deci..continui sa-mi pup matza...nu chiar pe bot .
Moni_iulia: ce frumos gestul mamei tale cu tarta cu visine . Si eu aveam momente in care imi doream sa mananc ceva, si cand ajungeam acasa (cand locuiam cu parintii), gaseam lucrul ala . E un feeling fain.
A, si eu cred ca ce simti tu sunt bataile copilasului...asa zic si eu, parca bate la usa .La contractii simti durere sau burta intarita.
Ma duc iar la citit

Gianina 25+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hi hi, da Theea, burta ma impinge in fata, sa fac lucruri nebanuite, de ex astazi vreau sa fac clatite cu dulceata de capsuni si inghetata deasupra. ce parere ai, vii la o portioara? Asa ca pt gravide una maricica

Laura78nico, da, noi mergem in Bordei si in Herastrau si in Kisseleff, in Bordei imi place cel mai mult, e f curat si frumos si ai o privire de ansablu asupra copiilor, eu mai stau pe banca, Alessia se joaca singurica sau cu alti copii si cand nu se poate urca sau ceva ne solicita.
As vrea f mult sa ne intalnim, spune-mi cand mergi si cum ne recunoastem. Ca daca vad vreo fetita de 2 ani si un pic pe care o cheama Ramona as intreba-o daca pe mama ei o cheama Laura dar altfel?

Iuliapapusa nici problema ta nu am citit-o, si acum o sa ma certati ca nu stie nimeni ce problema? V-am mai bagat in sperieti si cu Roxxy...

Clau 27+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ramona super clipul, mi-a placut enorm de mult. Vezi ca ti-am trimis si eu datele.
Anadomnica succes la control si sedere placuta la Sovata.
Mimika ai grija de tine ca gemenii vin putin mai devreme.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru cuvintele calde si sfaturi.
Tot nu zice nimic, dar bag apa si incerc sa-l trezesc
Stau si ma gandesc ca daca acum sunt asa stresata si panicata ce naiba voi face cand va tusi sau se va ineca cu o gurita de lapte ? poate am sa lesin
Oricum azi m-am trezit groaznic de ciufuta ....si asa cum zice si Monica, imi amortesc oasele de la solduri cand dorm, coloana....si am si arsuri mari ...offff.
Hai ca fac eforturi sa-mi revin, promit.
Cred ca m-ar ajuta sa-mi dea cineva un pumn in cap .
Ahhh...si mai sunt ciufuta si ca nu am cumparat nimic la bebelus...si daca va trebui sa nasc mai repede nu am cu ce sa-l imbrac. (a bagat Biaz spaima in mine).
Zici ca sunt nebuna....

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Claucia, cred ca te-am mai intrebat o data mai demult. Am vazut pozele tale si ale fetitei. La un moment dat spuneai ca fetita ta e cu prietenul ei cel mai bun. In cheama cumva pe copil Radu? Ca seama izbitor de tare si e nascut pe 12 sau 13 iulie. E o pura curiozitate.

Monica 21+ cu

Mergi la inceput