Burtici fericite de septembrie-octombrie (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Pai... sughite atunci cand loveste destul de "puternic" in acelasi loc (oriunde in burta voastra) in mod repetat de cateva ori la rand 4-5 ori sa zicem (cum sughitati voi, cu hic la cateva secunde).

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor eu l-am simtit o singura data cum sughita, mai demult, eram intinsa pe spate in timpul unui "studiu de bebelus" si-mi tineam palma pe burtica. Era ca atunci cand se misca doar ca erau super regulate bataile: poc poc poc poc.....semana perfect cu modul in care facem si noi cand sughitam.

Si...m-am hotarat sa-l las in pace pe Bebitza asa ca m-am imbracat si plec sa-mi cumpar cele necesare pentru niste oua umplute. Stiu ca voi avea scandal cu sotul ca i-au intrat si lui cateva chestii in cap de cand cu sarcina mea si una dintre ele este ca cica nu am voie pateu . (iar mie imi place asa de mult, mereu mi-a placut; astea sunt sechelele facultatii ca si pufuletii.)
Dar eu le fac pana ajunge el acasa si-i spun ca i le-am pregatit lui special ....si voi fi nevoita si eu sa gust putin

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

fetelor, o reteta simpla cu mere nu stiti?? ca sunt singurele fructe in cantitate mai mare de prin casa, si ma gandeam sa-i fac si eu o surpriza soatei, ca tot stau acasa si altceva n-am facut toata ziua

a, si eventual fara ulei, ca mi s-a terminat i-am zis sotzzului sa cumpere, dar vroiam s-o fac pana vine el de la munca.....si mie mi-e lene sa ma duc sa cumpar
am unt, sau ulei de masline, ca variante....

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

selen, poti unge o cratita cu unt si zahar sa pui merele(taiate feliute) si sa le lasi la caramelizat putin. Apoi sa torni o compozitie de pandispan deasupra. Stai sa ma uit daca reteta mea de kek e fara ulei... cand e gata o rastorni si stau merele deasupra, poti pune frisca sau ceva, e ca un tort.

I'll be right back

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

no pb, astept, merci de interes

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Selenico eu iti spun ceva cu riscul de a ma face de ras in fata fetelor ...pentru ca este asa mai de bebelusi mancarea asta pe care noi o papam saptamanal.

Orez cu mere
1.
- Se fierbe 1 litru de lapte cu un varf de sare si 4-5 linguri de zahar
- Se adauga jumatate de cana de orez si se fierbe dar nu pana se intareste ci pana orezul este aproape fiert.
- Se mai adauga un pliculet de zahar vanilat si un pumn de stafide
2.
- Se curata de coaja 4-5 mere mai mari si de dau pe razatoare
- se pun pe foc cu 3 linguri de zahar (zahar pui dupa gust, eu exagerez pt ca imi plac toate foarte dulci) si scortisoara
- se rumenesc putin si se iau de pe foc
3.
Intr-un vas de jena (sau cum se scrie) pui jumatate din cantitatea de lapte cu orez apoi merele toate dar fara zeama lasata, le scurgi (si poti sa bei sucul acela ca e superrrrr)si la sfarsit pui restul de lapte cu orez.
Mai presari niste scortisoara.
4. Se lasa la cuptor pana se va intari si va capata o culoare usor aurie pe deasupra (i se formeaza asa ca o coaja pe care e bataie la noi)
5. Se poate taia in patratele si papa cu POFTA MARE !!!!!!!

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci: 6 oua, 6 linguri de zahar si 6 linguri de faina . Bati albusurile beton, adaugi zaharul, apoi galbenusurile si apoi faina si le pui peste compozitia de mere pe care ti-am spus-o mai devreme.
E garantat ca iese delicios. Spor!

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Daaaa.....Monica eu papam la cineva tort dinacela....dar punea merele jumatati .....pandispan si cand il rasturna era jos niste blat si apoi merele acelea coapte....yamiiiiiii
Si e asa racoros si cu frisca.
Ahhhh...si in jumatatile de mar baga si cate jumatate de nuca.....

Dar noi am cumparat aseara Twix si MilkyWay si weekendul asta sar peste faza cu prajiturelele.....am hotarat sa ne ingrasam cu ciocolatica.

Cea mai fericita 28 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

fetelor, o reteta simpla cu mere nu stiti?? ca sunt singurele fructe in cantitate mai mare de prin casa, si ma gandeam sa-i fac si eu o surpriza soatei, ca tot stau acasa si altceva n-am facut toata ziua

a, si eventual fara ulei, ca mi s-a terminat i-am zis sotzzului sa cumpere, dar vroiam s-o fac pana vine el de la munca.....si mie mi-e lene sa ma duc sa cumpar
am unt, sau ulei de masline, ca variante....

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

my favourite selenus este placinta cu foi subtiri. foile le cumperi de la aprozar, le ungi cu ulei una cate una, le pui una peste alta mai multe. separat dai merele prin razatoare, pui zahar si scortisoare. le storci bine, bine si le presari la un capat al foilor si dupa ce ai pus o canittate considerabila, incepi sa rulezi. si faci asa vreo doua rulouri sau 3...depinde de foi...dar sa ieie foi din alea mari. si gata. la cuptor...punen iste zahar presarat peste si niste ulei sa le faci aurii si pofta buna... oare mie nu-mi face cineva?

MangaGirl :-) 25+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

MUltam fetelor, o sa incerc variana Monicai pt ca sunt sigura ca o sa fie mai pe placul sotzului, care e un mofturos...mie mi-ar placea ambele variante, Lucia, suna bine, dar al meu nu mananca nici orez cu lapte, asa ca nu bag mana in foc ca va fi fi suprins placut de surpriza mea...

Acuma care se ofera sa vina sa-mi dea un sut in sa ma ridic si sa ma apuc de treaba?

29+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput