Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 13
ramonab spune:
Ceau fetele!
In primul rand am vazut multe multe poze: la mare, cu batai de spaghete
,o Marie cu palarie
tot la mare, o alta Marie, Maria Bucuria si Sara, o fetita cucuieta in piscina in casa, si doi copii nazdravani la Piatra Craiului.
In al doilea rand Roxiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
Inteleg ca azi e ziua lui Bogdan, frate de Pletosel,La multi ani si sa fii sanatos, sa cresti mare si destept!
Si pe Benji il sarbatorim azi la 1 an jumate, La multi ani, sa cresti mare, sanatos si frumos!(am vazut si petrecerea pe blog
)
revin
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
alina023 spune:
LalaD, la multi ani pentru Bogdan!! Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sa va aduca multe bucurii si sa aba parte de noroc!
Ceska, la multi ani pentru cele 18 luni ale lui Benji!!
Cat despre inversat litere, silabe...si eu sunt experta. Scriu la repezeala si de cele mai multe ori nu recitesc mesajul inainte de a-l trimite (tot din lipsa de timp). Asa ca nu esti singura si in mod sigur nu ai probleme la etajul superior.
Iti spune o doamna complet sanatoasa. 
![]()
Si pentru ca am ramas restanta vin acum si spun
La multi ani, dragi zuzici care v-ati sarbatorit cat am fost plecata! Grati, Angi, Shose, Irinuk, Ereena, sa ne traiti, sa fiti sanatoase, vesele, fericite!!! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ramonab spune:
Alina023 ce sperietura cu camionul!Si eu am o groaza de drumul asta lung.Tot de alti soferi ma tem, ca al meu sot e foarte prudent si atent la volan.
Da bine ca ati avut o vacanta frumoasa.
Miutza felicitari pt mot si pentru viitoarea vedeta cocheta.A ales de pe tava ca o adevarat domnisoara ce e.
Roli ma bucur ca ati avut o petrecere reusita.Cand ai timp poate ne pui si niste poze 
Raluca
felicitari draga mea.Stiu ca ati "muncit" din greu pt bebe asta.
Sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.
Gabi
suntem aici toate.
Elle imi pare rau de vanataia Evei, poate nu o sa se faca prea urata daca ai dat-o cu arnica.
Cu pofta de mancare, las-o ca poate are ea asa o perioada, o sa isi revina.Oricum a mancat cat de cat nu poti sa zici ca a ramas cu stomacul gol.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
alina023 spune:
Fetelor, mi s-a luat un munte de pe inima. Tatal meu are acele chisturi din nastere, asa ca nu prezinta nici un pericol (cel putin deocamdata). Le vom monitoriza periodic tomografic si vom vedea cum/daca evolueaza. Pana atunci mai ramane sa vorbeasca joi cu chirurgul care va da verdictul daca e necesara sau nu o interventie asupra lor. Oricum...am scapat de un stres mare. Tati meu e bine!!
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Fetelor, mi s-a luat un munte de pe inima. Tatal meu are acele chisturi din nastere, asa ca nu prezinta nici un pericol (cel putin deocamdata). Le vom monitoriza periodic tomografic si vom vedea cum/daca evolueaza. Pana atunci mai ramane sa vorbeasca joi cu chirurgul care va da verdictul daca e necesara sau nu o interventie asupra lor. Oricum...am scapat de un stres mare. Tati meu e bine!! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Pfiu,ce bine!!!Ma bucur mult.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni

Micul print-blog
Of viata-blog
alina023 spune:
Ramo, multumesc! 
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
beinazutza spune:
fetelor va pup pe toate!
am fost 2 zile la mare si am zis sa va arat si voua
daca aveti timp va invit sa le vizionati
nu am citit din urma dar promit ca am sa o fac maine
http://community.webshots.com/album/573188412ubrQNY?vhost=community
ramonab spune:
| citat din mesajul lui beinazutza fetelor va pup pe toate! am fost 2 zile la mare si am zis sa va arat si voua daca aveti timp va invit sa le vizionati nu am citit din urma dar promit ca am sa o fac maine http://community.webshots.com/album/573188412ubrQNY?vhost=community |
Ai mai , bine v-ati simtit si voi la mare, la soare si ce de lucru aveau copiii acolo in nisip.

RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni

Micul print-blog
Of viata-blog
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui alina023 Fetelor, mi s-a luat un munte de pe inima. Tatal meu are acele chisturi din nastere, asa ca nu prezinta nici un pericol (cel putin deocamdata). Le vom monitoriza periodic tomografic si vom vedea cum/daca evolueaza. Pana atunci mai ramane sa vorbeasca joi cu chirurgul care va da verdictul daca e necesara sau nu o interventie asupra lor. Oricum...am scapat de un stres mare. Tati meu e bine!! ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
ma bucur pentru voi, ALina...cred ca ati scapat de un mare stres...of doamne...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
godzila spune:
Pana nu e prea tarziu, La multi ani pt Bogdan al Lalei!
Alina super veste!![]()
Beinazutza, f faine pozele![]()