Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 12
ceska777 spune:
Alt mesaj foarte important. Am pus anunt si pe ZC, apelez deci la Mafia Mamicilor dar si a zuzelor.
Caut pe DVD (VHS) filmele copilariei noastre: Veronica, Maria Mirabela, Dumbrava nimunata, Pacala etc. HELP!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Miutza spune:
sa nu uit!!! Laura, am vazut bataia cu spaghete, va fi o amintire superba peste ani! ce frumoase sunt pozele, se vede cat de tare se distrau ei amandoi! ce mai conteaza cat ai smotruit in bucatarie sau cat te-ai chinuit sa-i scoti lui Eleni spaghetele din par?! sunt superbi amandoi!

ceska, spor in cautarea de inimioare!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Ellenuta spune:
ceska AI PM!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Am o problema, sa imi spuneti voi daca e valabila sau nu.
Eu sunt o persoana repezita rau... atunci cand nu stau sa cuget (de la o vreme stau sa cuget cand e musai) si scriu de exemplu (de cand scriu folosind o tastatura) alandala, inversez literele intre ele, ajunge dreapta sa tasete un M inainte ca stanga sa puna un A si iese MA in loc de AM.... in fine. De aici atatea greseli pe blog si pe forum si ..... Acuma: e asta o problema???? Vad la gaza mea ca inverseaza silabe.... in loc de cele doua silabe "lugba" pentru Luftbalon (balon) el zice "fluba" si mai am vreo doua trei exemple cred. E vreo problema la etajul superior, vreo boala etc? Pe "piticul" asta nu il stiati nu?
Inca in vacanta
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Shose spune:
La multi, multi ani frumosi, sanatosi si norocosi, BOGDAN de Lala si fratior de Pletosel.
Mami Lala felicitari pentru Junior!
si
!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Iaca exemplu: in loc sa scriu ca zica gaza "lufba" am scris "lugba" fiindca G e langa F si dreapta e mai rapida ca stanga....

Inca in vacanta
Blogu` nostru
Poze f. noi
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta hellooo cateva pozute de la mare .. mai are un prieten sa-mi trimita cateva .. aici pupici! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
am vazut o smecheruta draguta la mare....poza asta e tare haioasa:
http://good-times.webshots.com/photo/2995070630102349464xVBVqe

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Gabi(ploscariu), asa cum zic si fetele...noi vrem sa va ajutam...fara nici o retinere sau jena...te rog mult sa ne spui cum facem...eventual un cont ar fi bun...acolo putem depune banuti, care, stim cu totii cat de necesari sunt in astfel de cazuri...
va pupam si va dorim sanatate si curaj!
suntem alaturi de voi, stii asta, da?
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Shose spune:
Fetelor
helllo!
Am intrat cu laudele,... nu sa ma laud, doamne fereste ca n-am niciun merit. Am intrat sa o laud pe Lala si sa-mi laud blogul.![]()
Gratzei Lalei si muncii ei am o fata noua - noutza la blog.
Ia uitati aici:
http://mamaiuliei.blogspot.com/
sunt asa mandra de noua infatisare, incat diseara e musai un post.
Am citit din urma printre randuri, nu am apucat sa vad pozele, toate, dar am vazut un filmulet tare frumos cu Eleni si Ioana, ce m-au distrat cele doua verisoare nazbatioase. Hihi...ce rau imi pare ca nu are si Iulia verisori.
Am mai vazut si bataia cu spaghete
, Laurici cred ca ai inebunit cand a trebuit sa faci curata bucataria. 
Am vazut doua fete cucuiete la mare, Evita si Daria
pupa Shose pe ele ce s-au m,ai distrat la apa si nisip.
Am vazut party de Benji sarbatorit frumos cu gashca de Romania.
si happy 18 luni!!!!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
godzila spune:
Raluca, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Elle am admirat-o pe Evita la mare. Ce faina escapada! Mosteneste ochii de la bunicii nostrii pe linie materna…ce ti-e si cu genetica asta. Nu stiu ce sa zic cu mancarea…dar nu dispera, sigur e trecator…oricum ea trebuie sa vada cat mai putin ca te stresezi. Oricum urmareste-o si daca vezi si alte semne atunci sa iti faci pb.
Miutza mey ce artista ai tu acolo.
Felicitari pt. Motz.
Laura multumim.
Si mie imi place poza aia.
Gabi asa e, nu te lasam la greu…trebuie sa gasim o cale de a urgenta treaba cu operatia.
Alina