Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici, Elle, . Nu fi suparata, Laurici! Poti sa dai tu o pipa, ca merge la fix cu cafeaua! Ce zici?

Am vazut si eu poze cu copii .

Nemary, Dariuta ta este o copie fidela si a ta si a lui tati. Nu stiu cum se poate asa ceva, dar seamana la fel de mult si cu tine si cu sotul. Dar daca ma uit mai bine...parca si tu semeni cu sotul tau. Oricum...sunteti o familie superba!

Vera, de minunile tale ce sa mai spun? Amandoi iti mostenesc frumusetea de poveste. Serios! Arati ca un personaj de poveste, iar copiii tai la fel!

Vazut si Benji mumos de Ceska!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

Ceska, Godzila , Madalina ( Andrei nu mai vrea sa stea la pozat , de aia nu prea mai apare in poze ) , laura , alina023 multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase si incurajari

Roli ma bucur ca a iesit petrecerea bine , sa se bucure sanatosi de acvariu si de pestisori .

Mitsu-bishu am vazut pozele cu Conrad tunsulici , e un baietel tare frumos .Iti sta bine in roba imbracata

Ceska am vazut pozele de pe blog, foarte frumoase .

laura ce frumoase poze ai pus .Am ras cand am vazut cum atarnau spaghetele pe fata ai avut de munca pe urma .Am vazut si "lupta" intre Ioana si Eleni

Ellenuta am vazut poze cu Eva la mare .Mai facut sa rad de faza cu bronzatul tau , ce draguta esti

aurel_cris imi pare nespus de rau de problema de sanatate a soacrei , sa-i ajute Dumnezeu sa se faca bine si sotului tau multa sanatate ii uram .

alina023 sanatate multa tatalui tau , suntem alaturi de voi imi pare rau de intamplarea de pe sosea , bine ca DD v-a aparat si ati scapat teferi

kalosalina stiu ce inseamna sa se catare peste tot copilul
Am si eu una bucata Maria care se suie mai nou pe scaun si apoi pe masa de la bucatarie care se afla in apropierea geamului deci trebuie sa fiu cu ochii cat cepele pe ea , in parc nu este banca pe care sa nu se suie

rlc_sandor felicitari draga mea , sa-ti ajute Dumnezeu sa ai parte de o sarcina usoara , fara greturi si un bebe sanatos si mancacios

NataliaS vacanta placuta si distractie la maxim .

Miutza deci, in concluzie Maya va ajunge o vedeta .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. de cand ne-am intors, eva e in greva foamei .. nu vrea sa manance nimic .. nici fructele de dimineata, nici supa/ciorba, ciuguleste cate un pic asa din ceva si gata ...

azi i-a facut ou moale cu branzica si rosie .. nu a fost chip sa pape ou. a mancat bucatile de rosie, in schimb. a incercat s-o pacaleasca si a pus ou dedesubtul rosiei insa s-a prins si a scuipat. nici iaurt nu a vrut .. ea care devora iaurtul caci ii placea tare mult. a incercat-o iara cu fructe cu branzica si cereale .. nicio sansa ..

ieri a mancat asa

6 - lapte 200 ml
11 - o banana si 2-3 sticksuri
14 - 75 ml lapte (ptr ca a refuzat ciorba)
17-18 un biscuite
19 un pic de zeama de la ardei umplut cu paine / jumatate de rosie cu o feliuta de telemea
22 - 250 ml lapte

ce sa ma fac cu ea?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta imi pare rau sa-ti spun dar trebuie sa ai multa rabdare . Se poate sa fie doua cauze : ori sunt de vina dintii ori din cauza caldurii .Pupam fetele sa treaca mai repede aceasta perioada

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Elle, le punem la amandoua la masa? Si Ana are aproximativ acelasi meniu ca si Eva de cand ne-am intors acasa. Nu vrea sa pape decat f putin si rar. Nici macar lapte nu mai bea decat maxim 180-200ml.
Eu sper sa fie doar ceva temporar si sa-si revina cat mai repede.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alinus si eu sper sa-si revina caci ea manca foarte bine inainte, mai avea perioade cand refuza supica dar isi revenise. chiar nu stiu ce s-a intamplat. cand am fost plecati la mare in prima zi mi-a mancat jumate de portie de supica apoi sambata si duminica nu a mai vrut sa puna gura .. orele de masa i le-am respectat, mesele de 10 si 18 le-a papat .. laptele de dimi si seara la fel ... ufff ..

dany sper sa pot sa am rabdare ca imi vine nu stiu ce sa fac cand vad ca nici nu gusta si incepe sa tipe .. e drept ca ii dau si maselele .. are coltii de la 3 masele iesiti si cred ca iese si restul ca e umflata rau .. culmea e ca noaptea e super cuminte, doarme de la 10 la 6, ii dau lapte si apoi iara somn pana la 8 - 8.30 ..

ieri si-a facut ditai vanataia in obraz .. s-a invartit, s-a dezechilibrat si nu a mai apucat sa se sprijine de masa ci a aterizat cu obrazul direct in ea, s-a invinetit direct lovitura ... nu va spun ce hohote de plans au urmat .. m-a pus pe mine, pe ta-su sa dam na-na la masa .. zicea mamaa nana, tata nana .. inainte sa se culce i-am dat cu calgel (ce idee mi-a venit si mie) pe vanataie sa-i amorteasca caci plangea si se tragea de obraz .. desigur ca am pus si arnica, abia astept sa ajung acasa sa vad daca mai e vanata ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, stiu ca este greu .Ca mama suferim pentru copii pentru orice neregula a lor .Pupam vanataia Evei

danybv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna,
azi mi-am depus actele pentru pasaport si il ridic joia viitoare. Gaza a stat cu ai mei pe care i-a terminat erau obositi rupti dupa 3 ore....

Laura_D,
grozavi copii ai, cred ca nu te plictisesti niciodata.... si B e matinal, azi la 06:10 s-a trezit, la 7 era plimbat pe-afara de catre tata...

Elle,
frumoase poze la mare. Nu iti fa griji o sa-si revina cu mancatul si Eva.

Alina023,
deja s-a terminat concediul vostru? bine ca ati avut timp si pentru voi doi. De ceilalti soferi din trafic imi e si mie cel mai frica! De aia nu conduc!!

Cris,
e o perioada grea dar o sa treaca cu bine si vei fi iar cu Bianca...sanatate sotului!

Apropo, Bianca-unde e Lala20??????

Mai sunt atatea mamici de care nu am mai auzit nimic..... poate in septembrie sa se mai anime si mamicile de clopotei si sa ne dea de veste despre ei?

Ploscariu,
uite, zic multe zuze ca va ajutam cumva.... azi e marti, cum facem?

Noi cautam sa gasim cat mai multe inimioare, sa participam indirect la campania Inima Copiilor pentru Marie Curie. Va invit pe blog si sa ne ajutati si voi.....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uitam mesaj ffffffffooooarte important:

Rlc_sandor,
felicitari pentru fratiorul sau fratioara de clopotel!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

si acum, pt ca eram restanta cu cateva propozitii (chinuite de vremea asta ce te imbie la nani)...
Raluca, sarcina usoara si bebe sanatos si norocos!
Dany, imi pare rau pt problemele pe care le-ati avut, bine ca le-ati depasit insa ! sa aveti parte de intelegere, armonie si liniste de-acum!
Roli, sa fie intr-un ceas bun mutarea in casa noua! Sa aveti mult noroc aici, sa fiti sanatosi sa va bucurati de multe momente frumoase impreuna !
Elle, alinush, laurici, dany,
Laura, multumesc mult pt urarea speciala pt una din dorintele mele
Elle, imi pare rau pt cazatura Evei si pt lipsa poftei de mancare…poate e nostalgia vacantei care a trecut?o sa-i treaca, orice-ar fi
Alinush, sanatate muuuulta tatalui tau !

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput