Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)
Raspunsuri - Pagina 10
rlc_sandor spune:
Multumesc tuturor pt urari,m-am mai uitat o data pe test acuma seara,ca nu imi vine sa cred,imi doresc doar sa treaca cu bine aceasta perioada
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
madalina28 spune:
Buna seara!
Raluca ce veste frumoasa!Sarcina usoara cu bebe sanatos!
Alina tin pumnii maine pt tatal tau sa fie bine!Fereasca Dumnezeu de accidente, din vina altora si inconstienta lor o patesc oameni nevinovati!
Noi am fost la dr azi, am primit aceleasi raspunsuri, putin probabil sa fie o reactie intarziata la vaccinul Bcg, deci matza a luat contact cu o pers infectata, putea fi in supermachet, pe scara blocului, in parc, copilul NU este bonlav, radiografia este foarte curata, dar va urma un tratament chimioprofilaxie cu isozianida timp de 6 luni pt a nu se activa virusul mai tarziu, dr mi-a mai spus ca mai pot face o analiza din sange pt a se sti cu precizie dc reactia cutanata se datoraza vaccinului, Quantiferon se numeste dar pe care el nu o recomanda ca este sigur de ceea ce spune.Inca stau in dubiu cu analiza, deci de maine dimineata vom incepe tratamentul.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
Miutza spune:
Am vazut poze cu Eva cu pasarica in nisip, ce frumos se juca ea acolo! dar cand va avea o partenera de joaca! nici n-o sa mai simti ca ai copii, Elle!
Am taiat si noi motul, am rupt si turta (la noi e obiceiul sa se taie din motz si la fete) si Maya mea a ales de pe tava: rujul, microfonul si pixul. in traducere: se va ruja ca altfel nu va putea iesi pe scena, va canta si apoi va semna contracte sau va da autografe am uitat sa pun cheile pe tava, asta e. dupa cele 3 a mai luat oglinda si bijuteriile ei de aur. dar astea nu se pun
alinush, bine c-ati scapat! cred c-ati tras o sperietura mare de tot offfff ce nenorociti sunt astia care adorm la volan si care nu opresc la timp sa se odihneasca, nu se gandesc ca pun in pericol si alte vieti, nu numai pe-a lor
vacanta placuta celor ce mai pleaca in concediu! mai am de vazut poze dar maine de-acum, abia am inchis cuptorul, ma duc la nani va pup!
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)
Ellenuta spune:
neataaa
poftiti la o caci prinde tare bine la vremea de afara .. brr .. nu-mi venea sa ma mai scol din pat.
raluca FELICITARI! sa fiti sanatosi si bebe sa stea la mami in burtica pana la 40 s fix fix!
nati concediu placut, odihna multa, vreme frumoasa, copii cuminti si sanatosi!!
alinus uff Doamne prin ce ati trecut .. bine ca nu s-a intamplat nimic si tu esti un sofer de nota 20+! si eu cand m-am intors de la mare am tras o mare frana caci un taxi s-a gandit el ca are timp sa depaseasca .. tare m-am speriat. mie nu-mi place sa conduc la drum lung dar nu am avut incotro caci sotul plecase de marti la peste in delta si ne-am intalnit la Constanta .. deh .. cuplu modern .. unu' cu o masina, altul cu alta masina ..
vera ti-am admirat frumosii! cat sunt de diferiti .. dar sunt superbi! de la cine mosteneste vlad ochisorii aia superbi?
miutza hehe ce alegeri frumoase a facut fetita ta! o sa fie o cocheta femeie de afaceri!
mada bine ca nu are boala, asta e cel mai important. o sa-i faci tratamentul si totul va fi bine. spune-mi .. cum ti-a venit ideea sa-i faci aceste analize si radiografia? scuze daca ai mai spus si mi-a scapat mie ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Buna dimineata si poftiti la cafea calda, tare si aromata!
Multumesc inca o data pentru sustinere. Ce mult conteaza incurajarile si rugaciunile voastre!
Raluca, sa dea Doamne Doamne sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebelus sanatos!! Felicitari!
Elle, cat de scumpa e grasunica ta!!! Imi place tare mult Evita!
Nati, drum bun si vacanta cat mai relaxanta si pentru voi si pentru maimutici!
Mada, daca medicul spune ca este convinsa ca are dreptate, nu vad de ce ai mai chinui-o suplimentar si cu analiza aceea. Slava Domnului ca nu-i nimic, faceti tratamentul profilactic si stati linistiti.
Laurici D bataie cu spaghete!! Eu nu reusesc sa ma conving nici sa o las pe Ana sa pape singura ciorbica.
Multumesc pentru oferta de ajutor! Stiu ca esti acolo si-ti sunt recunoascatoare pentru tot!
Cristina, am citit prin ce treci si tu... Imi pare nespus de rau pentru soacra ta! Boala asta este nemiloasa, groaznica, un monstru! Multa sanatate si putere tie si sotului tau!
Miutza ce vedeta ai tu acolo!!! Sa te tii cand va creste! Vei sta cu matura dupa usa ca sa dai admiratorii afara din casa.
Felicitari pentru mots!
Poate reusesc sa mai citesc si eu din urma, acum ca-i liniste deocamdata.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danybv Buna dimineata fetele . Va invit la o cafeluta calda Laura noi suntem bine , copii cresc , saptamanal fac lucruri noi si traznai noi binenteles . Am avut ceva probleme de familie in urma carora s-a ajuns la plecarea mea cu copii pentru o perioada acasa la mine la Brasov din cauza socrilor mei s-a ajuns aici .Acum insa este bine si asa sa ne ajute Dumnezeu sa fie si de acum incolo . Eliza saru`mana pentru grija Fetele care au plecat in concediu si care vor pleca le doresc vacanta placuta sa va distrati cat de tare puteti si sa scoateti muuulte poze sa le vedem si noi Madalina doresc si eu multa sanatate Sofiei miutza sanatate multa si voua Lala_D ti-am admirat si eu blogul cu Desing , felicitari . Spor la treaba si vanzari . Fetelor va doresc un weekend minunat alaturi de familiile voastre . danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) |
Dany, imi pare rau ca ati avut asa probleme, dar ma bucur mult ca le-ati depasit. Nici nu se putea altfel! Sunteti o familie minunata si nimeni nu ar trebui sa va mai desparta vreodata!
Va doresc intelegere si intelepciune!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaaa !!!!!
Tot eu sunt tot binedispusa , tot eu dau cafeluta !!!
Astazi mandra mea m-a trezit la 5.30 dimineata Imi propusesem si eu, saraca de mine , sa ma trezesc la 5.45 ca sa am 15 minute numai pentru mine caci eleni se trezeste de obicei la 6. Nu am avut parte de un astfel de mare rasfat caci s-a trezit ea inaintea mea la 5.30
Partea nasoala este nu ca se trezeste la ore asa matinale ci ca vrea sa ne jucam, sa ascultam muzica, sa dansam.... sa o duc la geam sa vada daca este vreun copil in parc etc.
In fine, cred ca saptamana viitoare la mare vom vedea in fiecare dimineata rasaritul soarelui....
De cand imi doream eu sa mai vad un rasarit.... Dar nu reuseam sa ma trezesc la timp pentru asta in ultimii ani....
Pai, ultimul rasarit de soare l-am vazut acum 8 ani in vama veche... Nu ca m-am trezit sa-l vad ci ca nu adormisem deloc in noaptea aia...
Ce vremuri....!!!!
Si acum, dupa 8 ani,... poftim lauro rasarituri de soare cate vrei !!!!
Elle, nici eleni nu a "picat" intr-un moment prea bun pentru noi. Ba, eu in 2008 si acum in 2009 am salariul cu 1/3 mai mic decat il aveam in 2007 cand am ramas gravida cu eleni ... Atunci eram membra in niste comisii si primeam niste bani in plus, acum comisiile s-au desfiintat si, cu doi copii castig mai putin decat o faceam inainte cand aveam 1 copil Dar, viata merge inainte si am descoperit ca -mi ajung si banii astia mai putini... Fericirea este insa dubla. Vei vedea ca nu vorbesc prosttii... Chiar asa te vei simti si tu !!!
Nu-ti vorbesc acum de oboseala si de stres
Am vazut si fotografiile... printesa frumoasa!
Ma, pe cuvant ca se vede pe fata ei ce personalitate puternica are. Cred ca va fi tare incapatanata fata ta ! Ceea ce nu poate fi decat bine pentru ea!!!!
Mortala fotografia asta :
http://good-times.webshots.com/photo/2217057450102349464EWezkb
Alinush, ma bucur ca te-ai linistit putin si ca esti optimista si increzatoare!!! Asa trebuie sa fii!!!!Tatal tau nu poate sa aiba nimic grav! Totul se va rezolva!!!
Am ras imaginandu-mi matza ta fugind de apa...
Asta povestea si elle de eva... Sunt curioasa ce reactie o avea si eleni a mea in fata marii...
Sa inteleg ca apa a fost calda de s-a balacit nazdravanul de luca... Ce bine! Cica la noi la mare este o apa rece rece
Aoleu, acum am citit ca ana a facut febra... Mai face? Offf, incearca totusi sa-i lipesti o punguta din'aia... Poate ii distragi atentia dandu-i un lucru interzis altminteri... Sper sa nu fie infectie...!!!!
Ah, si mai mare "aoleu"!!!!!! Ati vazut moartea cu ochii....Vai de mine... ce nenorocire se putea intampla Ce inconstienti!!!
Si mie mi-este tare frica de ceilalti soferi in ultima vreme... Mai ales de cei care merg cu viteza...
Vera, pentru copiii tai !!!
Doamne , Iulia este asa de frumoasa, este asa de dulce, pare prietenoasa si rasfatata... Ce serbare frumoasa ati avut, ce de costumase frumoase...
Iar vlad / total diferit de sora-sa!- este la fel de frumos !!!
Ce norocasa esti sa ai/ sa fi produs / doua "tipuri" de frumusete : o printesa bruneta cu ochii negri si un scumpic blond cu ochii albastri
ce peisaje superbe am vazut....
Iar poza asta:
http://picasaweb.google.com/veronica.iva55/MaiIunie2009#5349019608734876626
este mortala !!!
pupa laura maimuticile tale!!!!
raluca:
URAAAAAAAA !!!!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ai 40 de saptamani minunate !!!!
Ce ma bucur pentru tine...
Natalia, sa ai o vacanta superba !!! Bine ca fetele s-au insanatosit !!! Wow... 3 saptamani... ce mult stati!! Sa va bucurati de vacanta! Te asteptam cu fotografii inapoi !!!
Eliza, ce face emma? mai merge la gradi ?
Mada, of, ce usurare! Bine ca nu este bolnavioara !!!! Pai, daca ti-a recomandat sa nu faci analiza... nu o face! Sa, sa faci ce-ti spune tie instinctul tau de mami !!!
Miutza, si eu am taiat si motz, am rupt si turta, tot tacamul...
Ce alegeri interesante a facut fata ta... La cat de frumoasa este de acum ar fi si pacat sa nu-si aleaga o meserie de stat pe scena...
ti-am verificat blogul in cautare de fotografii si am dat peste lista cu ce trebuie sa faci pana in 40 de ani Sa-ti dea Dumnezeu sa ti se impmlineasca toate dorintele mai ales aia cu inca 1-2 copii
PO-ZE, PO-ZE!!!!!
merg la o cafelutza!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
alina023 spune:
citat din mesajul lui roli25 Buna dimineata, Savurez cafeaua (ness-ul ca n-avem bucatarie), pe balconul nostru proaspat renovat, muncitorii lucreaza in casa la parchet. In rest casa e gata!!! Mai sunt mici treburi de facut, de montat niste usi si de terminat balconul mare. Am achizitionat si bucataria de la Ikea, de care sunt foarte incantata. Urmeaza s-o montam. Azi, in sfarsit vom serba si noi ziua lui Marc, o mica petrecere pe o terasa cu prietenii si copiii aferenti. Abia astept sa-mi iau baietii de la bunici pentru cateva ore. Ema, ma bucur tare mult ca te simti bine la Cehov. Sunt si prichindeii lui Ion acolo? Noi cand am fost nu i-am prins, erau la Bucuresti. Tare mult mi-as dori sa mai ajung in vara asta acolo. Va doresc un week-end frumos. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli, sunteti cei mai tari!!! Aveti voi casa noua, mare, frumoasa si gata de umplut cu copii? Aveti!!
Bravo! Felicitari pentru reusita si sa dea Domnul sa aveti numai zile senine in casuta voastra!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
laura_dimitris spune:
Pai, pana am framantat eu "placinta" de mai sus... au aparut alte fete cu cafeaua...
Wow, ce mesaj mare am compus...
Buna dimineata Elle, alinush !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
vara2009
alina023 spune:
citat din mesajul lui ploscariu Buna seara fetelor, ce mai faceti, sper ca sunteti bine... eu sunt foarte foarte suparata, nu stiu ce sa fac si la cine sa cer ajutor, trebuia sa-i fac analizele la Ionut ca sa mergem cu ele la Institutul Inimii ca sa-l programeze pentru operatie, i-am facut un rand de analize si i-a iesit infectie urinara, am facut tratament cu antibiotic, si urma sa le refacem in speranta ca vor iesi bine, ca sa ne poata programa, apoi a facut enterocolita, si nu am mai facut analizele, saptamana viitore le-as putea face, dar nu au fonduri si sunt destul de scumpe, apoi habar nu am, nici nu stiu pe cine sa intreb cati bani i-mi vor trebui pt operatie, am aauzit variante ca intre 2000 si 4000 ron, care nu stiu de unde o sa-i procur, nici nu stiu ce sa mai zic... POZE 2009 , poze cu Ioana si Ionut www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004 SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR |
Gabriela, esti o zuza de-a noastra si nu te vom lasa la greu. Nici pe tine si nici pe Ionut. Tine-ne la curent, verifica exact ce proceduri sunt necesare si care sunt costurile lor si punem mana de la mana.
Nu te descuraja! Ionut va face operatia si va fi bine! Dar obtine informatii concrete ca sa stim cum ne organizam si noi, da?
Hai, capul sus si scrie-ne!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!