Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (221)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Buna seara pe fugutza va spun si eu ....

Cam rarut am intrat in ultimul timp din cauza ca am fost plecati pe la mama cateva zile si nu avem net acolo plus ca sunt cam suparata pt ca i-a iesit puiului la analize o infectie urinara cu E-coli si suntem pe tratament cu antibiotic ... e prima data cand ia asa ceva si e chinuitor pt ca nu doreste sa vada nici macar sticlutza de medicament, daramite seringa ... imi vine sa-mi dau pumni in cap ca n-am reactionat imediat ce am simtit ca e ceva in neregula ... trebuia sa ii fac mai demult analizele pt ca avea putica rosie de vreo 2 sapt ... si tot am asteptat dupa med de familie ... pana la urma am apelat la o alta dr (Sotropa de la clinica Pescarusul ... poate are nevoie cineva de ea) care i-a facut analizele la urgenta si deja ne-a bagat la tratament ...

Imi pare rau ca dau buzna asa aici si ca n-am citit nimic din urma, dar ma simt asa nasol si trebuia sa spun si eu cuiva ca tare ma macina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ooofff...Miky, imi pare rau ca esti suparata si ai problema asta cu Luca. Uneori antibioticele sunt chiar necesare. Nu te gandi ca-i faci ceva rau dandu-i. Stii ca nu-i asa..

Din pacate si eu suspectez asa ceva la Ana dar nu am reusit sa recoltez pipi. Nu stiu ce sa fac... Sunt tare ingrijorata si eu. Nici macar nu pot obtine un diagnostic..

Am pus si eu poze de la mare si doua filmulete cu matza la apa si Luca in balonul plutitor. http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Albena%202009/?start=all

Somnic usor zuze si clopotei...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Am citit si eu in fuga,am vazut poze cu clopoteii care au fost deja la mare
Alina,asteptam sa ne spui ce zice chirurgul,sunt sigura ca va va da un sfat bun
Dany,mi-a fost dor de Andrei si Maria
Ramo,da am tras din greu,culmea chiar luna asta am lasat-o mai moale ca sotu a cam fost plecat
Micky,sa treaca repede

Sper ca nu am uitat pe nimeni

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Sonia Andreea+ 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

avem poze noi pe blog pt cine are timp si chef

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Noi 3 si restul lumii (b l o g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata ,

azi va dau eu cafeaua

Si va pup de o mie de ori pentru felicitarile adresate juniorului

Am citit tot din urma, am vazut toate pozele, pup protagonistii si nu nominalizez ca sigur sar pe cineva.

Vacanta placuta celor care au luat drumul spre mare, sanatate multa puiutilor bolnaviori si multa rabdare mamicilor.

Asta din urma imi lipseste mie

Andrei are deja adjudecat titlul de maimuta cataratoare, imi seamana mie la mobilitate si inconstienta asupra pericolului astfel incat incearca si a si reusit aproape sa se dea jos din patul lui fara gratii coborate "sarind ca de pe gardul scolii" ( asta e expresia lui mama din amintirile ei ).
Adica se ridica in maini, pune piciorul pe bara de sus, se rasuceste, trage fundu' si ramane agatat pe partea cealalta . De unde si-ar da drumul fara probleme dar l-am prins asupra faptului si l-am redirectionat ...poate uita

Si asta e unul din exemple. La capitolul Mowgli avem o groaza, chiar e ca un pui de maimuta .
A reusit si el performanta sa treaca de 10 kg si are aproape 89 de cm manechinul lu' mama.

Cu vorbitul inca este in urma dar recuperam prin gestica , urlete si trantit pe burta

Spune si el una, alta, se vad progrese zilnice dar in niciun caz ca vorbaretii de aici

Cam atat, va pup

PS : pentru doamnele multumite de designurile mele "bloguresti" o mare imbratisare virtuala. Ma umflu de mandrie ca am reusit sa scot ceva artistic din mine , de cand eram copil ma enervam ca nu pot desena ce am in cap avand 2 maini stangi ( si nu ca ale juniorului meu ) in conditiile in care mama e pictor de formatie
Asa ca la design digital mi-am recuperat frustrari din copilarie

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata!
Kaffee???? Asa ma intreaba B cand ma vede dimineata cu ceasca in mana.... Mai avem daca doriti!

Alina023,
ma uit acuma la poze si filmulet. Ce bine ca aveti vesti bune despre tatal tau, o sa fie bine ai sa vezi. Stiu ca si eu as fi terminata sa aud asa ceva, mai ales ca ei sunt departe de mine in restul anului.... Multumesc lui Doamne-Doamne ca sunt bine, mai putin cele aferente varstei.... dar nu ne plangem!

Miutza,
tocmai se ocupa matusica mica de B si merg sa vad pozele pe blog!

Miky_mamica,
hm, saracul Luca! Dar daca e nevoie de antibiotice... o sa treaca si sa speram ca nu se mai repeta vreodata infectia urinara. Eu nici nu as stii sa o recunosc!!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Inca in vacanta

Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la sau o cola rece ca gheataa!

alinus ce vesti bune!!! Doamne cat ma bucur pentru tati tau! te cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima! am vazut si pozutele .. cat a crescut anita .. primul nostru clopotel si ce parut lung are!! e o frumoasa .. semana tare cu luca! tare frumos a fost la marea voastra .. ce misto e balonul ala cu care merge luca .. l-am admirat si pe david .. e un scumpic!

ramonici cand plecati la mare??

beinazuta ce distractie a fost la mare! e tare frumusica blonduta ta! e tare haioasa cu ochelarii aceia pe ochii .. hihi

miki uff imi pare rau ca luca are infectie urinara. incearca sa-i dai antibioticul cu lingurita .. si eva a prins aversiune fata de seringa .. numai cand ma vede cu ea, incepe sa urle .. sanatate multa piticului!

lala pupam maimutica cataratoare si premiantul!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ieri nu am putut intra, treaba multa domne' agitatie inainte de concediu, trb sa las toate actele puse la punct sa nu am vreo surpriza si sa trebuiasca sa ma intorc in mijlocul distractiei.

Lala sper ca mai primesti cu mii de scuze urari pt junior
La multi ani Bogdan!Multa sanatate si muuulte premii sa o faci pe mami fericita!

Miki multa sanatate puiului!Eu am o prietena cu un baietel de 2.4ani, ii tot facea E-coli tot il imbuiba cu medicamente pana la urma a descopreit ca era de la fimoza, se strangea acolo cate ceva periodic a trebuit sa-l duca sa-l taie sau ceva de genul.

Alina ce ma bucur ca tati tau este bine!

Ieri seara am fost la mama, m-am pus sa pap un pic, capritza tot venea la mine sa-mi cerea paine, una dupa alta bucatele, iesea pe hol venea fara paine, ce facea ea?hranea catelul mamei, ii mai zicea si aaaaaaa, apoi cand ii lua bucata de paine din mana si o manca ii zicea mmmmmmmmmm, exact cum ii fac eu cand papa, am filmat-o cu telefonul dar deocamdata nu am bluetooth sa descarc in calculator.
Azi voi merge la Buc la un control la dr cu care am facut fiv si cu care am nascut poate in toamna-iarna ma voi lipi de un nou fivulet norocos cu bb la purtator.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani cu sanatate, fericire si noroc Bogdan de LalaD!

sanatate multa clopoteilor bolnaviori!!!

v am mai citit , am vazut poze dar nu mai apuc sa scriu, am avut de spalat si de facut una alta de cand ne am intors,si cand prind cate un mom de respiro simt nevoia sa stau mai mult in pat si cum nu se poate decat lateral, mai greu cu scrisul

elle sa iti zic de pensiune, ei au o bucatarie la parter dar doar pt inclazit hrana, nu au aragaz acolo. in rest frigidder, chiuveta etc.
au o bucatarie mare la demisol, nu am vazut o, acolo gatesc ei cand e sotia gazdei la pensiune si face niste ciorbe delicioase, eu am bagat blender ul si i am dat lui milan din ciorbitele lor, ca gatesc sanatos pt copiii lor si am avut incredere
In rest noi ne am descurcat cu mere rase cu cereale ,borcanele , banane, iaurt cu cereale , lapte de vaca la dorna eco( de vreo doua luni bea acest lapte si ii place f mult) .
nush daca te ar lasa sa ii gatesti evei dar poti suna sa intrebi
in rest, pun poze in curand si mai intreaba ma daca e ceva

Asaa, ca ne ati intrebat,noi ne am odihnit bine acolo, milan a fost cazat cu buni in camera si am putut sa dorm si eu neintrerupt.
dar tb sa imi parasc copilul ca e un rasfatat sau nu stiu cum sa ii zic, problema e faptul ca isi pierde rabdarea la un drum cu masina de 2-3 ore, pai voi plecati cu copiii in bulgaria, grecia, noi am lua o razna la un drum mai lung. rau de masina nu are, mananca in masina, etotul ok, numai ca nu are rabdare sa stea in scaun, se miorlaie si tot tacamul
face asa dealtfel si in restul timpului,se joaca un pic, singur sau cu cineva, apoi vrea mereu diversitate si atentie.
citeswc de copiii care se joaca singuri cu oprele, cum e ioana din ct, si ma minunez
cred ca e bagat prea mult inseama, de mine si bunca sa , la tati parca nu face asa figuri
cand a fost cu febra de roseola, apoi cu dintii, l am inteles, acum insa ce o mai avea?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Alina vazui pozele dar video nu, pt ca nu vrea sa imi incarce. Atat de tare m-am distrat cand am vazut-o aici pe A: http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Albena%202009/?action=view¤t=Picture080.jpg. Si mi-a mai placut si balonul ala plutitor.

Miki imi pare rau ca ati patit-o cu E Coli. Zic si eu ca si Elle sa o pacalesti intr-un fel si sa i-l administrezi altfel. Sanatate multa

Mada abia astept sa ne-o arati caum hraneste catelul. Deci sa ne pregatim pt veste? Eu cred ca e fain sa fie o per. mica intre bbi…e greu pana la 1 an dar uite ca acum nu mai am nici o treaba se joaca si se distreaza amandoi.

Mergi la inceput