Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

pisigri, merci, o sa incerc si eu modelarea, poate da si la noi rezultate. Acum il punem sa doarma pe perna aia de care va spuneam. In prima zi, cand am vazut cum tipa dupa primele incercari, am crezut ca o sa dormim noi pe ea. A costat 50 de euro aproape si e mica, 25x25cm. Macar sa vedem rezultate. O sa mut si caruselul, e buna ideea.

Georgiana, n-am stiut ca trebuie ridicat de manute. Stiu ca si la maternitate si la pediatru l-au testat asa, dar nu mi-a zis sa fac la fel. O sa testez maine.

Azi bebe a dormit intr-o veselie. Oare creste? Azi pot sa zic ca a dormit 99% din zi.

Manu, nu stiu sa zic exact cat e de lungut ca nu ma lasa sa-l masor, tocmai am incercat. Poate maine cand e treaz reusesc. Ce pot sa zic e ca poarta de cateva saptamani marimea 62-68 (la nemti, masurile la copii reprezinta de fapt inaltimea, presupun ca si la voi e la fel), deci undeva in intervalul asta ne incadram. Cu kg am scapat de stres, cand imi amintesc ce ma bucuram pt fiecare mica crestere in greutate!

Monica, nici nu-mi pot inchipui cat de mica era Luana! Keutu mi se parea tare mic pe langa ceilalti copii, dar Luana ca a fost cu 1 kg mai mica! Pupam mamica si fetita!

Si fetele sa va zic, beau vin!!! Ma tot uitam lung la barbatu-meu cand am avut o revelatie: ca nu mai sunt nici gravida, nici nu mai alaptez, deci pot sa beau si eu un pahar. Asa tare m-am obisnuit cu gandul ca n-am voie, ca abia imi aluneca pe gat.

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

DYANNA da' te si dor, mami, nesuferitii aia? Sau doar sangereaza? Daca afli vreun tratament fa-l public, ca si eu m-am saturat sa umplu baia de sange.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

as vrea eu sa fie doar sangerare; da' e tacam complet: durere ((uneori insuportabila de am ajuns sa zic ca vreau 10 cezariene in loc de durerea aia)), mancarime, umflatura, sangerare aproape continua.... as putea continua pana maine; m-am saturat pana peste cap de spalare continua si unguente, supozitoare, doar doar trec; pai si cum ma duc eu la doctor cand mutunelul refuza categoric bibi?? ce-i fac pana termin operatia?? il bag cu mine in sala? si-i dau sa suga in ce pozitie... daca nu sunt indiscreta???????; ma si vad cu bebe la tata si aia cu "instrumentele" in "dosu' meu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Se vede ca beau vin, ca am uitat sa intreb cat de lunguti sunt copilasii vostri. Manu, Raducu cati cm are?

Noi n-am facut inca nici un vaccin, aici se fac in lunile 3-4 primele. De asta nu stiu exact nici lungimea lui bebe, ca n-am ajuns la pediatru de multisor.

11 saptamani si 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara dragutelor,
Ce mai e nou? Ce am pierdut?

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Ayla, sunt nemaipomenite pozele de la pagina Luanei, acum le-am vazut si eu pe toate, vorba uneia dintre fete (Kea cred, dar daca gresesc nu ma certati si nu va suparati ), in afara de ceea ce postezi ca link nu reusesc decat rar sa intru sa vad poze (recent am vazut pozele puse de Aris, Monvas si Florinela)

Asadar, sa comentez: ai o fata simpatica foc, are si ochelari de soare , si lingurita, biberonul am vazut ca il tine cu nadejde , de hainute si pantofiori nu mai zic, e o super cocheta!!!!

Si sa stii ca are o mutrita extrem de expresiva

Pot sa te intreb ceva? Daca cineva o vede acum si nu stie ca a fost nascuta prematur, isi da seama? Pentru ca eu nu cred ca se vede vreo diferenta intre ea si un bebe de varsta ei, tu spui ca este micuta (ca cm) dar faptul ca isi tine capusorul, zambeste, tine obiecte in manuta, etc. inseamna ca a recuperat extrem de bine!

O imbratisare mare!

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Multumim mult!
Neurologic este de aproape 5 luni (adica face ce fac bebelusii de varsta ei, varsta reala). La greutate nu ma bag, caci m-am mai cantarit cu ea in brate si fara ea, si am scazut diferenta. In jur de 5 kg are sigur. Dr la ultimul control a zis ca a luat fantastic in greutate, fata de evolutia inn grafic a unui prematur. Fata de un bebe de 4 luni avea mai putin, normal.
Nu stiu daca cine nu stie isi da seama, in timp au disparut din trasaturile de prematur. Prematurii au ochisorii bulbucati, si eu deja nu mai ii vad asa. Mai ales ca acum are si gene, la nastere nu avea deloc. Insa sunt anumite reguli pt cresterea unui preamatur, de ex noi nu avem probleme cu caldura, nu o imbrac foarte subtire (la noi nici nu e foarte cald ca in Bucuresti). Trasatura de prematur fiind pielea fina, care la schimbare de temperatura se invineteste si se vad inca venisoarele, desi a pus grasime sub piele. Nu ii plac zgomotele, se sperie imediat, tresare. In rest cred ca singura diferenta este la dimensiuni, abia acum am inceput si noi sa purtam hainute de 3-6 luni.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

DYANNA da' te si dor, mami, nesuferitii aia? Sau doar sangereaza? Daca afli vreun tratament fa-l public, ca si eu m-am saturat sa umplu baia de sange.

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Diana, imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, dar sa stii ca rad cu lacrimi citind mesajele tale!!!!! La fel si atunci cand ai scris ca l-ai alaptat pe mutunel stand ... in patru labe!!!!

Eu nu am niciun sfat/parere referitor la problema ta, dar iti urez multa snatate si sa gasesti cat mai curand o solutie!

as vrea eu sa fie doar sangerare; da' e tacam complet: durere ((uneori insuportabila de am ajuns sa zic ca vreau 10 cezariene in loc de durerea aia)), mancarime, umflatura, sangerare aproape continua.... as putea continua pana maine; m-am saturat pana peste cap de spalare continua si unguente, supozitoare, doar doar trec; pai si cum ma duc eu la doctor cand mutunelul refuza categoric bibi?? ce-i fac pana termin operatia?? il bag cu mine in sala? si-i dau sa suga in ce pozitie... daca nu sunt indiscreta???????; ma si vad cu bebe la tata si aia cu "instrumentele" in "dosu' meu

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Dyana, daca e asa rau, du-te la dr neaparat.
Kea, am si uitat cat era de mica.
Lucia multumesc pt ca te-ai gandit la mine azi.
Noi am fost la plimbare in parc azi, apoi la pizza, abia ce am ajuns si am facut baita. Copiii inca nu dorm.

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Ayla, in 5 minute intra pe linkul de mai jos si ia ce poze doresti.
Multumesc.

http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/PozeTzaranuci20Iunie2009#

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Diana, a iesit o varza din ceea ce am intentionat sa fac, iata mai jos mesajul meu pentru tine:

Diana, imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla, dar sa stii ca rad cu lacrimi citind mesajele tale!!!!! La fel si atunci cand ai scris ca l-ai alaptat pe mutunel stand ... in patru labe!!!!

Eu nu am niciun sfat/parere referitor la problema ta, dar iti urez multa snatate si sa gasesti cat mai curand o solutie!

Ayla, nu te culca inca, iti mai raspund ceva imediat . Scuze , sunt in forma, fa nanita daca vrei, ca doar e si maine timp sa citesti ce iti voi scrie

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ayla, in 5 minute intra pe linkul de mai jos si ia ce poze doresti.
Multumesc.

http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/PozeTzaranuci20Iunie2009#

30 martie 2009

Wooooow!
Te iubesc!!

Mergi la inceput