Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Petra, nici vorba, nu intentionez sa dorm inca, astept sa doarma copiii.
Si descarc niste poze cu Luana. (o sa le pun imediat, sa ma bucur intai de pozele Luciei)
Multumesc, multumesc Lucia!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Petra, nici vorba, nu intentionez sa dorm inca, astept sa doarma copiii.
Si descarc niste poze cu Luana. (o sa le pun imediat, sa ma bucur intai de pozele Luciei)
Multumesc, multumesc Lucia!

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Placerea a fost de partea mea...am fugit toata ziua dupa fluturi prin curte si prin gradina, dar asa nu m-am plictisit deloc la tzara, cat socrii mei au muncit, iar Pitonul a dormit...

Gigelica(Lucia) - de Victor-Andrei (zis si Pitonul)

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Neurologic este de aproape 5 luni (adica face ce fac bebelusii de varsta ei, varsta reala). Pai este fantastic, cu atat mai mult in contextul prematuritatii!!!

La greutate nu ma bag, caci m-am mai cantarit cu ea in brate si fara ea, si am scazut diferenta. La fel ne cantarim si noi, de ce spui ca ar fi o problema sistemul?

Dr la ultimul control a zis ca a luat fantastic in greutate, fata de evolutia inn grafic a unui prematur. Fata de un bebe de 4 luni avea mai putin, normal. Bravo!!!!

Nu stiu daca cine nu stie isi da seama, in timp au disparut din trasaturile de prematur. Prematurii au ochisorii bulbucati, si eu deja nu mai ii vad asa. Nu este vorba ca nu ii mai vezi tu asa, nu sunt asa!

Mai ales ca acum are si gene, la nastere nu avea deloc. Monica, nici puiul meu nu a avut gene, si a fost grasunul-grasunilor! Chiar ma tot miram ca nu vedeam nici urma de genuta la el!

Trasatura de prematur fiind pielea fina, care la schimbare de temperatura se invineteste si se vad inca venisoarele, desi a pus grasime sub piele. Monica, si al meu se invineteste! Si are 7 kg. Deci nu o lua ca pe un semn rau, imbrac-o dupa cum simti tu, o mama stie cel mai bine. Las-o pe ea sa te ghideze, nu o trata ca pe un prematur - spun asta in sensul bun, adica urmeaza ceea ce ti s-a recomandat dar priveste-o ca pe un copil nascut la termen, mai ales ca ti se confirma ca se dezvolta armonios!

Nu ii plac zgomotele, se sperie imediat, tresare. TResare doar? Al meu se pune pe plans!!!! Vezi, inca un motiv in minus sa ti se para ca este ceva in deosebit la ea fata de un bebelus de varsta ei, dar nascut la termen.

In rest cred ca singura diferenta este la dimensiuni, abia acum am inceput si noi sa purtam hainute de 3-6 luni. Monica, printesa ta este o mignona delicata. Hainute de 3-6 luni? Pai se incadreaza perfect!!!!

Ai o fetita minunata, eu m-am inseninat uitandu-ma la poze, i le-am aratat si sotului, s-a amuzat si el si nu a rectionat nicicum, stie povestea ta dar acum nu i-am spus despre ce beeblus este vorba! De aceea te intrebam daca se prinde lumea ca este nascuta prematur.

Pup si acum te las sa te duci la nani , sper sa nu consideri ca te-am tinut degeaba, dar am fost atat de placut surprinsa incat tineam neaparat sa impartasesc asta cu tine si poate astfel sa-ti mai linistesc temerile (atatea cate sunt/daca sunt).

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Ce spunei de somn? Ia vedeti ce face fi-mea la ora asta.
(Am mai pus poze facute acum)

Mergi la inceput

Ayla, o sa iti dau pozele si pe mess, tie sau lui Alex, caci pe Picasa rezolutia nu e chiar ok...si in majoritatea pozelor apare si un fluture...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:

Are chef de joaca
Pitonasul a dormit azi toata ziua la tzara, dar toata ziua. S-a trezit doar sa pape si atat. Imi era teama ca nu va adormi...dar vad ca deja doarme de aproape o ora si sper sa mai doarma macar 3...ca sa dorm si eu cu el.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Fetelor, stiti ce fac eu acum???
Mananc inghetata facuta de mama (soacra)...miam, ce buna e!!!
Am venit la Focsani cu gandul sa slabesc macar 1 kg...si cred ca o sa plec mai grasa cu 5 kg.

Bogdana, unde esti? Ce fac piticii???

Joanna, pupici pt Darius.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Petra, multumesc pt mesaj. Eu nu ma ingrijorez, si stiu ca pana spre un an are timp sa recupereze cat sa ajunga la nivelul bebelusilor de varsta ei biologica. Chiar daca este la prematuri mici (sub 32 sapt si sub 1,5 kg la nastere), Luana a avut de la inceput o evolutie buna, nu a avut complicatii, si a luat constant in greutate.
Eu am mers si la psiholog (pt ca exista trauma parintilor de copil prematur, e ceva real) si pot spune ca nu mai sunt marcata psihic de faptul ca am nascut-o prermatur, vis-a-vis de evolutia ei. Ca au ramas alte sechele, e alta problema. Si ramane teama si grija excesiva, e normal, cred ca fiecare o are pt copilul ei.
Uneori cred ca sunt mai putin panicoasa decat alte mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:

Hai ca scriu pe intuneric si sunt orbita de ecran, iar nu mi-a iesit ceea ce am vrut sa fac!

Fatzuca Luanei spune: "It's party time!" sau mi se pare mie????

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor
Fatzuca Luanei spune: "It's party time!" sau mi se pare mie????

Pai daca a auzit ce frumos ai vorbit de ea...

Mergi la inceput