Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20 Fetelor, stiti ce fac eu acum??? Mananc inghetata facuta de mama (soacra)...miam, ce buna e!!! Am venit la Focsani cu gandul sa slabesc macar 1 kg...si cred ca o sa plec mai grasa cu 5 kg. |
Sa ai pofta. Si mama facea o inghetata buna, facuta in casa. Ia cere-i la mami soacra reteta, te rog.
Si eu am papat in oras, si cu cioco inca... ups, si ma mai mir ca-i fi-mea pusa pe party dupa ce i-am lapte cu cacao la cina.
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
PetraTudor spune:
Si ramane teama si grija excesiva, e normal, cred ca fiecare o are pt copilul ei.
Uneori cred ca sunt mai putin panicoasa decat alte mamici
oricat de contradictoriu a sunat, asa este bine sa fie, combina grija uneori excesiva cu relaxarea si va fi totul bine. de altfel este deja
Nu degeaba ti-a dat Doamne-Doamne aceasta incercare, pentru ca esti pe masura ei si ai tot ce este nevoie ca sa faci fata cu brio! a fost extrem de frumos textul acela pe care ti l-a trimis Manuela, am simtit ca ti s-a potrivit ca o manusa.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
Ayla21 spune:
Eu cred ca e normal ca pt propriul copil sa-ti faci mii de griji, ca daca nu isi face mama, atunci cine?
Eu imi fac mii de griji pt Claudiu, care are 4 ani si 5 luni, azi (aduca ieri ca azi e deja duminica ). Si cred ca-i normal sa fie asa, de vreme ce am fost langa el de mic, si in sufletul meu e copilul meu.
Poate ca am fost mama care a putut face fatza la aceasta incercare. Imi spunea si psihologul la inceput, ca mamicile de prematuri sunt speciale (desi nu prea am inteles si nu m-am simtit in nici un fel... poate daca as avea un copil normal sa vad diferenta ) dar tot timpul am crezut ca orice mama ar fi facut si s-ar fi descurcat in locul meu, daca era nevoie. Poate daca ma vedeti ca ma plang uneori dupa ce am piedut, nu apreciez ce am, dar eu ii multumesc Lui Dumnezeu pt Luana in fiecare zi, cel putin odata. Cand stateam langa incubator si ma rugam asta am promis, ca Ii voi multumi zilnic pt ea.
Ce nu inteleg este de ce nu m-a considerat Dumnezeu suficient de capabila sa o pot creste si pe Alma. Off, citesc deseori la Ajutor Umanitar, sau la Sufletul credintei. Sunt atatia copii cu probleme, mi se rupe sufletul. Nu inteleg de ce trebuie sa sufere copiii aia. Nu stiu... nu poti stii decat in cazul in care traiesti o drama cum e, nu iti poti imagina. E mai mult decat poti sa spui "imi imaginez"... nu, realitatea e alta. Nu-mi pot imagina, dar nici o clipa nu m-a consolat gandul ca pt Alma a fost mai bine sa moara decat sa traiasca si sa fie un copil handicapat care sa sufere. Altcineva a ales pt noi... nu stiu, ea, Dumnezeu, viata...
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Pt Dodo
Oș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șOOș°**°șO
sper sa iti placa... mai mult decat floricele mele.
Noapte buna la toti!
;,,,_`._.,,,;
'Y888888bo.._::..od888888Y'
8888888888b..:_:.d8888888888
88888Y'`Y8b.`.d8Y'`Y88888
_Y88888.db..Yb.'..'.dY..db.8888Y
_`888Y88Yb_(?)_d_Y88Y888
888b_"'' _(.)_"''.d888
_Y888888bd8g."'.....':'.....'".g8bd888888Y
_'Y'_.8._....d(?)b...._.8._'Y'
.!.8'_.db_.d..':'..b._db._'8.!.
d88'.8_(.)_8.'88b
d888b.g8._.(?)._.8g.d888b
_:888888888Y''Y888888888:
_'!_8888888`8888888_!'
_'8Y`"YY"Y8'
joanna27 spune:
Neata buna ca e trecut de 12!
Ce sa fac eu alta ora nu am libera ..
Aris nu eade de mine ca la cat sunt de obosita sunt in stare sa dorm si in picioare..,daca te rog nu imi trimiti un PM cu un link de unde pot comanda un wrap, ca nu am vreme sa caut...sarumana. Sa incerc si asra.
Siminapupam mazarica, si pe Luana.
Fetele aveti niste bebei mortali...Olinska 7 kg are David.??????????? noi de abia avem 5,250 si saptamana viitoare facem 3 luni .
Apropo de lapte..nici sanii mei nu se mai umple ca inainte si imi fac griji ca nu se satura cu toate ca Darius nu sta mai mult de 5 -10 min la san si si asat cu planset, am un copil tare sacait.cred ca seaman cu maicasa.
Pisik i6ti inteles frustarile cred ca cel mai bine si eu chiar azi m-a apucat disperarea si am plans la sot ca copil mai dificil nu puteam sa am..si dupa aia regret,ma multumesc sa fie sanatos.
Nici noi nu dormin ziua decat 10 min cel mult, sta numai in brate..,dupa cem manaca ganhureste si se joaca un pic si in rest dai plans toata ziulica.sI NU TACE NICI IN BRATE ,SI TREBUIE PLIMBAT IN CONTINU .ca nu ma mai tin picioarele.Noaptea doarme de la 12 la 3 -4 maxim...si cel mai frustrant e cand refuza sa manance...da sper sa creasa si sa fie sanatos ca restu le uitam...astea nu sunt probleme.
Azi mergem la nunta si o sa il las la mami si ma duc sa il alaptez..nu stiu cum o sa reactionezez ca nu l-am mai lasat singur pana acum.
V-am pupacit ma bag la patut ca cin4e stie unde mai adorm acum..
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)
pisigri spune:
Neatza si de la noi...
Am avut o noapte buna, numai ca daca am culcat-o la 8 (a fost cumplit de scincita aseara) s-a si trezit la 6...si-mi "iesisem din mina" cu ore de-astea, ca tare repede m-am mai invatat cu binele si cu desteptarea la 8
Ieri am mers si am vizitat stejarelul pe care l-am plantat la nasterea Pisilincai; eu si tas-su am fost placut impresionati, Pisilinca a mincat de-a rupt in timpul asta.
Apoi am mers la bunici...tare sint curioasa sa vad CIND o sa fie fiica-mea destul de linistita incit sa am curaj sa plec cu ea la munte la o pensiune, fara sa stau cu emotii ca ne dau aia afara pe motiv de plinsete si urlete. Ca saptamina asta a fost vreme buna, dar...burtica proasta
Astepta, cu nerabdare sa faca si Motanu ochi si sa preia Pisilinca, care pina la ora asta a avut timp sa se sature si de carusel si de trapez si de mami.
Cu degetelul nu stiu ce sa fac, e tot rosu
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
neatza..am avut o noapte super..au dormit bebeii pana la 8 dimineata..insa eu m-am trezit cu ochii cat borcanele..mereu patesc asa dc e furtuna
Lucia...aseara am pus capu-n perna...si ...am fost deja in lumea viselor..am fost tare obosita si am profitat ca nu e Andrei aksa
ARis..eu am intrebat de suzete..si stii ce mi-a spus vanzatoarea"doamna...dv le-ati cumparat pe ultimele"
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
chatonel spune:
Neata tufete
TRec si io pe-aci sa vad daca sinteti cuminti - si voi si BBii
Noi raportam o dragoana dormicioasa si papacioasa (ca de obi, nu? ) si un timp frumos, sper numai sa nu fie exagerat de cald. AZi plecam la socri, asa ca ne trebuie vreme buna pt drum
Azi e sarbatoarea muzicii, deci in toata franta va fi veselie si voie buna, deseara lumea iese pe strazi si la fiecare bar/colt de strada sint formatii de muzica care cinta/zdrangane, fiecare face ce stie mai bine
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
simina_kin spune:
Capitol Nou
18+ cu Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea
Kea spune:
pisigri, am vrut sa zic de aseara dar am uitat, nu incerci si cu crema de galbenele? Eu la Keutu numai asta folosesc. La fundulet mai dau si cu alte creme de bebe, dar in rest numai de galbenele. De ex, cu ceva timp in urma, cand mai regurgita (ce bine ca a trecut faza), s-a iritat destul de rau pe barbie. Cred ca a regurgitat candva in somn, caci nu l-am vazut sa-l sterg si s-a uscat acolo lapticul. A fost rosu cateva zile, pana am dat cu galbenele. Imediat am scapat de iritatie.
Daca tot nu mai stii ce sa incerci...poate ajuta si la voi.
11 saptamani si 6 kg