Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

piersicutza iti dai seama ca m-am uitat si eu la pozele voastre, ca sa stiu cu cine ma voi intalni in august.Anna este bestiala, un bb tot surazator.Sa va traiasca!!!Si sa se faca foarte repede bine
Apropo de poze, s-a uitat si sora mea cu mine si a observat cu stupoare ca il cunoaste pe preot, cica fost coleg din camin de la Fribourg.Ce mica e lumea nu?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nico tu cand te intorci ?

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

anamona hai mamica, ca te-ai enervat pe moment rau, dar acum pun pariu ca te amuzi de situatie si noroc ca ai scos din nou laptic mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

piersicutza, a fost o zi foarte ciudata...
in medie din acel san scoteam cam 80-90ml rar 100 ml.

o explicatie ar fi ca thea nu a mai supt de dimineata la trezire (a supt prin somn la ora 6:30 - 7, iar la 8 cand ii mai dadeam o masa nu a mai vrut). deci a mai fost o ora de adunat laptic acolo....

iar in seara asta, acelasi lucru, a supt mai rar toata dupa amiaza...

Cat despre serviciul meu....numai relaxant nu se poate numi din pacate....am noroc in schimb de putina flexibilitate....

Mergi la inceput

nikolici, iti dai seama ca acum cu provizia refacuta, rad de gura la urechi...desi daca ma gandesc mai bine, i-ar fi stat mult mai bine surplusului in congelator.

dar mai bine tac malc, ca am avut noroc chior sa pot scoate asa mult....

Mergi la inceput

fetelor va urez noapte buna
eu ma retrag fin :))

Mergi la inceput

babytza am vrut maine sa ne intoarcem, dar amanam pana duminica, ca e sarbatoarea muzicii in weekend si sunt petreceri si concerte peste tot, asa ca amanam venirea ca asa este canicula in tzara.ORICUM NU VREAU SA VINNNNNNNNN
Aici sunt Zen , imi face sora mea toate poftele, mai sta si cu copilul, eu ma plimb pe bicla, ma dau in tiroliene si escaladez copaci, shopping, bronz, mananc la ore normale si nu fac nimic...offf e ca o mamica.Cum s avreau s avin in tzara?Acolo iarasi sunt.."sclavutz pe plantazie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nikole pls care-i scaunul tau ala de se si roteste?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

nikole pls care-i scaunul tau ala de se si roteste?

de David
Poveste

BEBE COMFORT^^AXISS

dar nu se lasa pe spate foarte mult, ci doar se roteste spre usa, ca sa pui copilul usor in masina si apoi se roteste in directia de mers.Nu cred ca are vreo legatura cu ceea ce vroiai tu, adika nu se lasa de tot pe spate, dar nici nu stiu vreun model care s-ar lasa total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

the beauty (sau beauties...) of... co-sleeping...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput