Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 8
nushulica spune:
piersicutza ti-am vazut toate pozele, ce frumoasa e anna!!
a crescut f frumos si e toata numai un zambet
de
DavidPoveste
gaia.nevia spune:
rox, scaunul nostru e proxima, nu key1... si se regleaza si el in 4 pozitii.
radu doarme f bine in el
DAAAR!!!! key1 se gaseste si la noi, proxima nu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Piersicutza spune:
Hei Babytza eu am crezut ca glumesti cand ai zis ca revii cu pufuletii, dar tu vrei sa am cosmare acum. Ce frumos si tacticos il hraneste, ce dulci sunt
.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
babytza spune:
Ada ai dreptate, de-aia era asta mai scump

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
anamona spune:
seara buna
eu o facui astazi nefacuta pe la scarbici: intru in camera obscura sa ma pompez, scartza scartza vreo 10 minute, stupoare record 130 ml de la un san!!!!. Si cand stateam eu asa si ma minunam la gradatiile de pe pahar.....bang...cade totul in poala mea!!! M-a apucat efectiv plansul de deznadejde...lapticul lui Tzuki era tot pe camasa mea, pe blugi, pe scaun si pe mocheta de pe jos.....
LE: si ca nu sa va intristez chiar rau, de obicei scoateam 130- 140 ml din ambii sani. Dupa patanie, din celalalt san am scos 70ml iar acum seara in loc de 50 ml, am reusit 100 ml nu stiu prin ce miracol. Asa ca am reusit cat de cat sa refac provizia de laptic a lui Tzuki de maine.
anamona spune:
ankussa,
cum si noi plecam la mare saptamana viitoare, sunt tare curioasa de peripetii de vacanta cu bebe
eu zic sa scrii chiar aici....mai economisesti din timp sa nu mai scrii atatea PMs
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona seara buna eu o facui astazi nefacuta pe la scarbici: intru in camera obscura sa ma pompez, scartza scartza vreo 10 minute, stupoare record 130 ml de la un san!!!!. Si cand stateam eu asa si ma minunam la gradatiile de pe pahar.....bang...cade totul in poala mea!!! M-a apucat efectiv plansul de deznadejde...lapticul lui Tzuki era tot pe camasa mea, pe blugi, pe scaun si pe mocheta de pe jos..... |

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Piersicutza spune:
Babytza si Nushulica multumim de aprecieri
.
Ce bine ca vorbiti de scaune de masina ca eu am inceput sa caut dar gasisem unele de 3 ori mai scumpe decat cele care le-am vazut la voi acum.
anamona imi pare rau de patania ta dar totusi, cum ai reusit sa ajungi la asa un record? Ai mancat/baut ceva inainte sau asa de relaxant e serviciul tau? Sau e ceva anume in camera aia obscura
?
Noapte buna tuturor!
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
anamona spune:
asa ca o continurae:
Astazi culmea, m-am gasit sa imi pun o pereche de pantofi noi de mi i-a admirat tot biroul toata ziua. Si cu atatea priviri pe mine, mai eram si stresata ca or sa vada astia ca sunt plina de lapte pe mine....
in fine, dupa ce am reusit sa ma sterg cu servetele si sa nu se vada ca eram uda , incercam sa ma calmez ....cand m-a izbit un miros...de lapte.....
atunci am zis e cazul sa ma tirez si eu mai devreme acasa...si am plecat!
cred ca daca ieseam intr-un parc sareau toti bebelusii pe mine :)))