Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

La piureul de cartof+morcovi se poate adauga galbenus, iese la fel de bun

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Giulianoooo, Paulaaaa dar pot sa nu mai blenduiesc si pap eu ??? Ce pofta mi-ati facut

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Giulianoooo, Paulaaaa dar pot sa nu mai blenduiesc si pap eu ??? Ce pofta mi-ati facut

Poze

Vot pt Maya

Pai normal ca ai manca, daca esti trasa prin inel iti permiti!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Nadina m-a terminat Serban ce conexiuni face el pup baiatul luptator ....cia cia !!!!!

Ada de Teo ce sa mai zic, e un dulce

Feliciaaaa puuuuup

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna seara fetele!

giuuliana tu continua sa scrii retete ca eu una te urmaresc imi dai idei f bune

apropo de ce ziceati mai devreme azi i-am dacut lui david piure dintr-un cartof mediu 2morcovi micutzi la fiert am pus un praf de sare si o lingura de ulei apoi am scurs apa si le-am pisat bine cu furculuita am aruncat si un galbenus am indoit cu un pic de lapte si a ras tot

am o intrebare pt voi:vreau sa-i iau scaun de masina puiului ca in scoica nu mai incape si la ultimul drum lung a stat cam incomod...asa dar vreau neaparat sa se regleze si in pozitie de somn nu-mi pot inchipui sa-i iau din asta care nu se regleaza pai cum doarme copilul la un drum lung in fundulet si cu capul intr-o parte? bun..am cautat pe net dar n-am gasit decat unul de la inglesina marco polo dar e vreo 7.5-8mil cam mult ..stiti voi alt scaun reglabil?parca citisem aici ca a luat cineva scaun reglabil sau unul care se rotea...nu mai retin

cine ma poate ajuta cu info

de David
Poveste

Mergi la inceput

Nushulica al meu e de la chicco si se regleaza pt pozitia de somn. E www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=501&c_id=54&cf_id=60" target="_blank">asta. Vad ca l-au scumpit, era 100 euro...
Ala care se si suceste il are Nikolici si nu mai stiu firma.

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nushulica al meu e de la chicco si se regleaza pt pozitia de somn. E www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=501&c_id=54&cf_id=60" target="_blank">asta. Vad ca l-au scumpit, era 100 euro...
Ala care se si suceste il are Nikolici si nu mai stiu firma.

Poze

Vot pt Maya

saru'mana! tot timpul pe faza si fff amabila

dap ...l-a gasit in ro cu 560 mai merge asa

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Va multumesc mult de urari si de grija voastra, sunteti minunate .
I-am dat supozitor la fiecare 3 ore si i-a mai scazut febra dar nu mult, la ora 20 avea 38.9. Acum doarme. A fost maraita tot timpul. Eu cred ca e roseola, sper sa fie doar atat. Deja i-au aparut niste bubite pe burtica. In afara de maraiala nu a avut nici un simptom.

Andy ma bucur ca puiul tau e mai bine si ca te-ai mai relaxat.

Elsa bravo, esti maricica si lungana bine.

Ati tot dat retete pe aici de mi-ati facut o pofta , ce pricepute sunteti. Eu azi am facut ceva simplu morcov, cartof si brocoli dar Anna nu a vrut. Noroc ca mai ai lapte si ca nu a refuzat sa suga ca din biberon nu bea deloc si s-ar fi dezhidratat rau.

Ankussa eu cand am fost in Spania, m-am simtit ca in Romania dar pentru mine era bine caci imi era dor de tara si orice asemanare cu ea imi linistea un pic dorul.

ratonelu chiar nu ai putut discuta/dovedi ca tu nu ai nici o vina? Ua ce m-as fi enervat pentru o nedreptate ca asta.

Eu cred ca orice as imparti cu Anna dar pufuleti NU. Imi plac la nebunie si cum aici nu se gasesc, va dati seama ca atunci cand vad o punga, o termin urgent. Mi-a trimis mama o data pachet o geanta plina cu pufuleti si covrigei mici vanilati . Si nu eram in timpul sarcinii.

Babymom m-ai dat gata cu sahistul tau. Ia s-o pun si eu pe Anna in fata tablei si a pieselor sa vedem ce face. Merci de idee .

Trebuie sa bat toba ca am pus si eu in sfarsit poze, de fapt selectia a durat asa mult caci sunt o gramada si am filtrat la greu.

Poze

fericita mami de Anna (17.10.2008)

Piersicutza

Mergi la inceput

Piersicuta ai o papusica superba !!!!!
Revin cu pufuleti

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput