Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

the beauty (sau beauties...) of... co-sleeping...

ce frumos dorm

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

vai, ada, cat sunt de dulci! mi-ai facut o pofta de pupat copanele de baiat mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nikole merci

ada super baietii tai!

eu ma retrag,noapte buna!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ada ce frumosi sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Kukuvea la apel ;-)

Am vazut: frumusetea grasunica a Piersicutei (e o dulceata Anna), pufi de Babytza (gata cu soricelul, acum I'll alintam Pufulet) si co-sleeperi Adei (superba poza si baietii).....si vazut si flacaii lui Babymom (niste frumosi, si tu Babymom la cum te laudai eu ma gandeam ca esti mai grasunica...da` de unde).

Khristin daca si Anamona m-a rugat o sa pun pe public cateva din neplacerile avute (n-au fost ele asa multe da`destul cat sa ma faca "stresy" un pic.

1. Asigurati-va ca nu primiti o camera care da exact spre zona unde se desfasoara concursurile karaoke si cantarile lu` peste ca altfel...brrr...la noi incetau la 0.00 dar pana atunci ...offff.....zgomotul era destul de puternic, noi nu dormeam iar Vladut cu greu adormea frant pe la 23.00 (daca hotelul nu e full puteti sa schimbati camera...daca nu......).
2. High-chair - au la masa din lemn fara nimic pe el, nici o pernunta nimic, am rezolvat problema dandu-I sa pape in carut.
3. Papa - am avut probleme cu borcanelele, acolo am gasit alte combinatii care nu se gasesc aici si fii-miu le-a refuzat galant (ex: mar, mandarina sau mar simplu) de ce nu stiu...nici eu nu m-am carat cu borcanele dupa mine.
4. Tot la hotel, dusul functiona pe sistemul ori fierbinte de te opareai ori gheata, deci a tb sa facem baitza cu el in cada.
5. La plecare am avut avion la 9 seara si check out-ul se facea la 10 dimineata, desi am spus cu 3 zile inainte ca vrem un late check out si plarim nu s-a putut ca era deja arvunita camera si alte camere nu mai aveau, cica hotelul era full. Asa ca de pe la vreo 4 am stat la ei in lobby pe canapea ca tb si fii-miu sa doarma, plus aerul conditionat, plus nervii mei (afara era o caldura de mureai), si tot asa....aaaahhhh si am uitat sa va spun ca hotelul e de 4* si kids friendly.
Gata ma duc la somn, astea sunt cateva din neajunsuri, ar mai fii fost de mentionat mancarea, etc (si pe bune ca nu-s o fitzoasa, adica am fost si cu cortul la mare si am fost super multumita).
Xoxo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Voi dormiti linistite ca va pazesc eu.
Iar am adormit imbracata si cu lumina aprinsa langa Dragos si m-am trezit de vreo 15 min. in latraturile istericului de caine al vecinilor. Acum evident ca nu mai pot sa dorm .
Asa ca... noroc cu voi. Am vazut poze si filmulete cu bebelusi draguti. Mi-au placut mult de tot!

Piersicutza, Anna e o frumusica cu ochi albastri si... ce studioasa!
Mi-a placut mult si de David al Babytzei cum satea el sa-l hraneasca fetita aceea mai maricica. Tare dulci piticii!
Si in sfarsit m-am induiosat de tot cand i-am vazut pe Radu si pe Teo cum impart ei frateste acelasi pat! Singura mea nedumerire e... unde mai incapi tu Ada? Ca am vazut ca si masinutele din Cars au un loc special ( si la noi la fel: dorm parcate frumos la capul lui Victor ).

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Anamona imi pare rau de patania de la servici.

... desi la asta...

Citat:
citat din mesajul lui anamona
cred ca daca ieseam intr-un parc sareau toti bebelusii pe mine :)))

...nu ma pot abtine sa nu

Lasa, bine ca n-a ramas Thea flamanda. Chiar asa, cum mai sta cu apetitul? Ca Dragos, dupa ce ca manca orice si bucatele mai mari, dupa cum spuneam, acum s-a facut un mofturos. De fapt nu ca-i mofturos da' nu mananca mai nimic, in afara de fructe Hipp si nici alea nu mai mult de 60-max.80 g/zi. Nici cu suptul nu se omoara si mai rau e ca de vreo 2-3 sapt. stagneaza in greutate - n-a mai pus niciun gram.
Inca ma mentin calma, dar... recunosc ca sunt un pic ingrijorata. Sper sa fie doar din cauza dintilor care stau sa erupa - e umflata rau gingia atat sus, cat si in dreptul incisivilor laterali inferiori.

Va si pe tine si pe Thea.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Hai la
Intru pe fuga,astept sa vina socrii pe la mine
O zi buna s-aveti!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza si poftiti la

tati a venit acasa pe la 6am si a plecat din nou.
era varza de oboseala, suparat si cu demisia in dinti...

babymom eu dorm langa ei, dupa ce iau plapuma aia care il impiedica pe radu sa cada din pat... si mut masinutele dupa ce mi-au intrat in c** langa pat pe scaunel...
dar in noptile linistite, prefer sa dorm in celalt pat.
asa am facut si noaptea asta, pana pe la 3 cand a miorlait radu, si m-am mutat langa ei nitel, apoi cand m-am trezit din nou, inapoi la mine...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

neata
io vreau niste ...ca sa nu-mi mai fie somnnnnnnsi sa ma laud c-am fost prin cluburi, d-aia n-am dormit

Mergi la inceput