Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Mi-e si frica sa scriu dar sa stiti ca de cateva zile David se trezeste la 8

Bitza o sa bag asta la semnatura de dimineata Multam de cafea

Ada si eu ma intrebam acelasi lucru aseara...unde ai tu loc acolo ? Imi imaginez ce pozitie "confortabila" ai tu la nani ....ce nu face o mamica pt puii ei
Isi da demisia ????

Ankussa gata, ii schimbam porecla , l-am avansat la grad de Pufisor

Babymom Au mai trecut mucisorii ?

ratonel neata

Tzitziri

amik erai si tu kukuvea si stateai in umbra

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Sa va spun un secret : de ce credeti ca statea David nemiscat acolo ???? In primul rand pentru ca este topit dupa pufuleti...si in al doilea pentru ca era disperat sa nu se miste ca sa nu cada cumva si sa atinga iarba cu manutele nu suporta nici iarba ....a stat asa nemiscat juma de ora in iarba si s-a jucat cu jucariile si a papat pufuleti. Incerca sa apuce jucariile din iarba fara sa o atinga si daca cumva il gadila vreun firicel se stramba mai rau ca la lamaie

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

La multe lunite Mikul de Roxi , Petru si Pavel de Nally , Falkone de Felicia !!!!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003
Eva sincer nu m-a atacat deloc remarca ta despre sfaturi si altele pentru ca am inteles partea aia f bine. Si mie imi vine sa strang de gat babele din parc care isi dau cu presupusul despre cat de bine e imbracata copilul meu sau ma irita remarci (mai ales de la bunici primite, nu de la mamici tinere) de genul "vaaai, nu are dinti, pai al meu rodea covrigi cu toate maselele la 8 luni" s.a.m.d. Pe mine scena din parc pe care ai vazut-o m-a cutremurat un pic. Pentru ca am fost si eu acolo, pe banca aia, in locul acelei mamici cu puiul de 2 ani care se tavalea pe jos si dadea cu picioarele in ea (sau ii smulgea bluza de pe ea sau o tragea de par)....Atunci mi-era sa nu vada cineva, vreo mamica debutanta, ca sa nu se sperie...acum imi dau seama ca tb sa imi fie rusine sa nu cumva sa traga concluzia ca sunt varza la capitolul educatie...

exact. Pe mine ma enerveaza in sine faptul ca isi permite fitecine sa faca remarci. Am patit intr-o farmacie, o tanti vorbea in gura mare cu fi-miu (nu cu mine, a se citi se conversa cu Noah) a venit a pus mana pe manuta lui si ii zice: "vaaaai, puisor, esti descult? Nu ti-e frig?". Ce o rodea grija ca ii e frig lui fi-miu la 35 grade C. De ce pune mana pe copilul meu?
Am nu stiu cate exemple de oameni care se baga in seama si vin sa ma bata pe umar: nu il mai tineti in chestia aia ( a se traduce wrap) ca ii face rau la coloana!!!
Nu ii mai suport pe romanasii care se uita la noi. E adevarat ca in tara asta esti obisnuita sa fii privita, atinsa, sa ti se spuna diverse, dar e normal???? Ma intreba cineva mai sus, parca Nadina, de ce ma enerveaza oamenii astia. E intrebare retorica? Pt ca nu e este normal sa se puna mana pe tine sau sa ti se adreseze cu atta nonsalanta un necunoscut. Dupa cum ati vazut si voi, afara nimeni nu isi permite sa faca asa ceva asta e o treaba romaneasca, bagarea in seama. Multi romani si, mai ales, multe romance frustrate si nefericite, sufera de nebagare in seama si se baga in seama pe strada, la hipermarket, la farmacie, pur si simplu ma socheaza sa vad ca ele de fapt vorbesc cu mine sau cu fi-miu. noi nu ne cunoastem. Vi se pare normal? m-am saturat de tzopicareala asta ca de mere padurete.
Va spuneam ca urasc coaforul, il urasc efectiv. Imi place maxim sa fiu coafata in Fr, nu se compara ce draguti sunt, cum te maseaza dupa ce te spala pe cap etc, pe atat urasc coaforul aici. E o atmosfera de claca, de sezatoare, de barfa m u i e r e a s c a in care nu am ce cauta, de multe ori mi-e rusine ca sunt acolo si abia astept sa ies. Merg o data pe an la tuns. La coafat doar la ocazii speciale. Si culmea...culmilor...culmilor...s-a mutat coaforul in parc, tzopicareala cu carucioare. Ma asez pe o banca si apare cate o fiinta cu un carucior si incepe sa imi dea sfaturi. Dar eu...eu nu am cerut nimic...decat sa fiu lasata in pace. Se va schimba vreodata tara asata in care toata lumea face politica in autobuz, toti ar fi buni presedinti, toti sunt buni la fotbal si biberoane. In fr in Paris poti fi nud si sa canti la ukulele pe mijlocul strazii ca nu te baga nimeni in seama (metafora) aici stai in banca ta si vin peste tine. Mor de dragul lor, le-as lua acasa...
De cele mai multe ori nu fac decat sa ma ridic sa plec mai departe, sunt consternata, dar mergand asa cu capul intre urechi si cu grijile mele in el ma gandesc ce vor fratioare oamenii astia de se baga in seama? Cat poate fi de penibil penibilul? Asta vara cand eram gravi intru la metrou sa merg la control la clinica si un nene, care zice ca e medic (who cares?) vine la mine si zice:"doamna, de ce nu aveti sapca pe soarele asta? stiti ca puteti pierde sarcina. Fiica mea asa a pierdut sarcina, de la insolatie...si va rog sa nu beti apa minerala, numai si numai plata". Imi venea sa ii tip in timpane "Ma llllllllllaaaaaaaaaaaaasssssssssiiiiiiiii? Pls!!!!!" Se uita tot metroul la noi cum imi dadea ala sfaturi. Numai o femeie i-a zis la un momemnt dat "mai taci, nene". Ce a tacut????
Poate pe unii ii amuza astia, pe mine nu nu nu!!!
Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Ce sa ii faci, nu toti copiii sunt asa, recunosc, am vazut si exemplare mai cuminti, dar f multi dintre ei au si iesiri din alea...Si zau ca nu toti ajung niste razgaiati oribili mai incolo, unora le trece, Alexandrei i-a mai trecut...in primii 2 ani eu nu am simtit ca pot sa educ ceva...era ca un catel din ala de care se zice ca mereu incearca sa preia sefia...Cine are un copil sarit de 2 ani si care nu s-a aruncat niciodata urland pe jos, sa ridice 2 degete si eu personal vin si ii aduc o coronita de mama model! Culeg lotusi din Delta, ma duc inot pana acolo

eu cred ca fi-miu e fara coronita, ca ma-sa. E fff impulsiv, daca ii iau ceva din mana, telefonul, telecomanda, USBul incepe circoteca, nu e inca de tavalit pe jos dar il ia o criza de plans si se da cu capul de parchet de nervi.
Banuiesc ca are personalitate puternica dar voi incerca din rasputeri sa nu ajunga sa ma loveasca de nervi, asta chiar mi se pare aiurea. Daca ii permit, el va intelege ca e semn de slabiciune, asa cred. Vad ca tot ce face datorita reactiei mele, daca ma musca de san si ma abtin sa am o reactie, se uita in ochii mei, daca vede ca il ignor o lasa balta. Dcaa ma retrag continua. Am cam priceput cat de cat care e mecanismul cu bebeii. Sunt extraordinat de smecheri. Mai destepti decat as crede, de multe ori ii subestimam.

Imi place ca esti f realista, si eu ma astept oricum la unele momente vesele de "zambet e 16 mm" cu fi-miu. Oricum, coronita sa nu imi dai, nu prevad ca va fi cazul la noi.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

stie cineva ceva de bimbomarket? si-au revenit in simtiri si livreaza in Ro, sau tot lumea a treia ramanem pentru ei....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Ada incearca sa faci o comanda si vezi la tara daca gasesti romanica. Dar sa stii ca nu doar in Romania nu mai livreaza...sunt mai multe tari care au disparut din lista. Au o problema cu livrarile, cu transportul adica ....Bafta !!!

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

In alta ordine de idei, duamnelor, va invit si eu in dimineata asta la muuuulta ciocolata. A venit sotzul din Elvetia si mi-a adus cred ca un kg de Toblerone si alte soiuri de cioco swiss. Astia sunt cei mai tari la cioco, mereu cand mergem acolo mergem la cioco si ceasuri.
Asa ca va invit la ciocolata, cine mai doreste cine mai pofteste.

le: Andy_g ma bucur mult ca e bine Andrei
Piersicutza, e superba Anna

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza!
Starea lui Andrei parca e ceva mai buna...probabil...de ieri de la amiaza nu a mai avut scaun moale pana azi dim cand a facut iar...continuam cu orez care nu-i place deloc de fapt nu prea vrea nimic sa manance doar asa daca-i dau cu mana de cateva ori si gata...a scazut 200 grame...seara la culcare ii dau LP fara lactoza(adica ii da tati biberonul ca mie imi da peste mana si se cearta cu mine)... dar el nu pare deranjat...e bine, vesel si miscaretz
Mi-a zis doctorita de la spital sa iau furazolidon si sa-i dau cate unul de 25 de mg pe zi...babymom e ok? pot sa-i dau?

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multe lunitze pentru: Mikul de CD, Petru si Pavel de Nally si Vlad de Felicia

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata

Moama, ce noapte am avut . Carla n-a vrut sa manance nik aseara, practic la 18 i-a fost ultima masa, si aia chinuita, asa ca pe la 3 urla de foame dar sub nici o forma nu vroia sa bea lapte. Bineinteles ca de la plans i s-a infundat nasul, a urmat tusea si am tinut-o asa pana la 5 cand in sfarsit a baut lapte si a adormit. Mergem iarasi la doctor sa o asculte la plamani, sa nu faca ceva minuni peste weekend.

Mama mea si-a operat miercuri un chist la san (acum e bine, nu a fost nici un fel de suspiciune, doar un nodul benign), eu sunt iarasi cu gatul inflamat si iau Augmentin, Carla bolnavioara ... toate merg de minune. Eva, pastreaza-mi si mie te rog niste ciocolata, chiar am nevoie.

Na' ca m-am intins aiurea

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput