Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 12
Mimihoo spune:
neata fetele,
am reveniiiiiiiittt!
mda, deci cu crizele ... a inceput si Sofia pen'ka n-o iau in brate. La ai mei am avut n-discutii cu luatul asta in brate si nu m-au inteles. iaca, printzeasa! adk a inceput sa urle dc n-o iau in brate ...sotul zice s-o las, dar mi se frange inima ca ea urla si urla si abia poate sa respire. Sper sa treaca faza asta si sa reusesc cu tact s-o "indrum" spre calea buna.
Eva, pe mine chiar ma lasa rece, chiar ma incapatanez cand aud: "pune-i ceva copilului pe cap" sau "aoleu, nu are nimic in picioare". Zic: "Nu" si atat. probabil ii mai zic si cu privirea ceva si gata. Am avut multe de infruntat la "tzara", dar am ramas la fel :-))
Chiar nu merita sa te ataci. Asa sunt ei, zambeste si treci mai departe. Gandeste-te ca-i poti transmite lui Noah starea ta sau ca iti poate afecta productia de lapte si zau ca nu merita.
Babymom
, abia in august ajungem la Salaj :-(( sotul meu incepe un curs de fotografie, preda la o clasa de copii in fiecare vineri pana in august si nu putem pleca. o sa se "invoiasca" doar vinerea din saptamana in care vom fi la mare. Asta e ...
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
angelynna82 spune:
Buna dimineata
, Bitza si Ada multam de 
Sanziana tare frumoase pozele,
am flacaii frumosi 
Amik felicitari pentru dintisori, cu Cezarette nu te pot ajuta dar daca nu papa cat trebuie la o masa completezi cu lapte 
La multe lunite Andrei de Andy_galro , Erik de Ramonzca , Sorana de Lacribel, Mikul de Roxi , Petru si Pavel de Nally , Falkone de Felicia
Khristin felicitari pentru dontzoci 
Multa sanatate puiutilor Carla si Andrei
Piersicutza multa sanatate Annei 
Preety felicitari dintzoci 
Andreutac
am pe compostoarea Eva si pe tine
Lumi, revino te rog la ganduri bune, mereu vei avea locul tau aici si esti de admirat mamico, uite o
de la alta floricica pt tine si hunii tai
Felicitari pentru mersul in 4 labe 
Piolica felicitari pentru bilant 
Simodina copiii nostri sunt un mister in ale durerii…a mea urla din toate puterile daca se loveste cumva 
Ada imi place de Dorel al tau #61514;))), tare frumos dorm
Paula-Laura felicitari pt sporul la papa 
Giulianna interesanta reteta [#61514;], am salvat-o
Babytza mai mai ce frumosi sunt
si il hraneste nu gluma
Anamona uofff
am mami sa nu mai fie supi
Mimihoo
am Sofia cea frumoasa, cu timpul se dezobisnuieste, o sa vezi 
Noi plecam putin pana afara si sper sa mai revenim
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
amik spune:
neata!
da, babytza, m-am culcat la 2... nu din motive de copii, caaaaaci...fata e la mama, baiatul e la soacra. fuseram porumbei aseara, iar acum plecam intr-un we romantic departe de casa!
desi oboseala acumulata in ultimul an isi spune cuvantul, atat de greu imi este fara copii... casa este rece, goala! sufleutul meu la fel. este prima oara cand am stat fara vladimir de cand l-am nascut.
dar sunt clar de parere ca din cand in cand o iesire in doi este foarte necesara!
gaia.nevia spune:
este Ro in lista, si-or fi revenit?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Neata
Bitza multu de coffee
Piersicutza ai o dulceata bucalata de fetita
Andy_galro si Anca multa sanatate la puiuti
Babytza
mi-se parea mie ca David sta prea linistit acolo sa-l serveasca domnisoara cu pufuleti![]()
Ratonule
Ada vazandu-i pe baietii tai ce frumos dorm..mi s-a facut dor de un fratior lui Radu
..insa..neahhh...nu cred ca as mai putea trece iar...prin toate..
La multe lunite!!!!
Mikul de CD
Petru si Pavel de Nally
Vlad de Felicia
Noi suntem bine..facem bagajul de mare
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
felicic76 spune:
eterna si fascinanta......Romanie![]()
da, noi, romanii,ne bagam in seama, este chiar o trasatura caracteristica natiei, cosmetizata i se spune ospitalitate, caldura sufleteasca, sange cald etc, suntem renumiti pentru asta
.
Ma bucur ca traiesc in Romania, daca as nimeri intr-un schimb de focuri la metrou, o baba bagacioasa poate m-ar salva, nu s-ar uita ca am un acordeon in spate, nu ar zice
un rrom mai putin
. si atunci i-as multumi, chiar daca pana atunci am trimis la plimbare zeci de mosi si babe care au simtit nevoia sa se bage in seama cu mine. si asta ma linisteste. Am chemat salvarea de doua ori pentru un adolescent care zacea beat, intr-un gang, iar afara era un ger naprasnic si alta data pentru un om al strazii in convulsii. M-am bagat in seama cu ei, nu mi-au cerut nimic (cred ca mi-am luat injuraturi la greu, ulterior).
Nu am fost niciodata asaltata insistent, deranjata sau daca am fost, am stiut sa o intorc elegant, nicidecum sa imi fac nervi pentru asta.
Aseara, in pescarie, m-am bagat in seama cu o cliente fidela a acelui magazin, de fapt ea s-a bagat in seama cu mine
spunandu-mi,printre dinti, sa nu cumpar pastravii pe care ii vroiam. Nu i-am cumparat, am cumparat somonul pe care mi-l arata cu ochii, afara mi-a dat si o reteta grozava pe care am prestat-o aseara si a iesit 
, mi-a spus ca ,cutia cu pastravi era aceeasi de luni, am vorbit de una, de alta, pana cand o precupeata ne-a apostrofat sa plecam din fata tarabei ei, ca nu mai vad clientii marfa![]()
Mi-a parut bine ca s-a bagat in seama, acush poate aveam o toxinfectie alimentara![]()
in final, depinde mult de firea omului, eu sunt o extrovertita, la coafor ma delectez cu ceva reviste, nu ma trage nimeni de limba, in parc trec razant peste comentarii, comentez si eu,normal,
dar cam atat
Asta este parerea mea
p.s: din cand in cand, trageti-ma de urechi cand vedeti ca o iau pe aratura cu imixtiunile in viata voastra sau a boboceilor ![]()
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia este Ro in lista, si-or fi revenit?! Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
da, au inceput livrarile de vreo doua saptamani, numai ca oferta este cam slabuta, per ansamblu
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo neata fetele, Eva, pe mine chiar ma lasa rece, chiar ma incapatanez cand aud: "pune-i ceva copilului pe cap" sau "aoleu, nu are nimic in picioare". Zic: "Nu" si atat. probabil ii mai zic si cu privirea ceva si gata. Am avut multe de infruntat la "tzara", dar am ramas la fel :-)) Chiar nu merita sa te ataci. Asa sunt ei, zambeste si treci mai departe. Gandeste-te ca-i poti transmite lui Noah starea ta sau ca iti poate afecta productia de lapte si zau ca nu merita. |
cum sa imi afecteze productia de lapte? HIHIhihi. Faptul ca evit orice babciune, mamica si prefer parcuri mai linistite sau ies din farmacie cand cate o individa se gaseste sa isi dea cu parerea nu are cum sa imi afecteze lactatia. Pe fi-miu nici atat.
Pana acum nimic nu mi-a afectat productia de lapte, cred ca daca te enervezi/ plangi/ te consumi, atunci poate.
Mie imi plac muuulte aspecte din felul de a fi al romanilor, muuuulte, si chiar imi place cum se traieste romaneste. Dar de cand am copil am remarcat fara sa vreau tot felul de indivizi vorbareti. Culmea stii care e, ei au curaj sa se bage in seama pt ca romanul e om bun si tolerant. Pai sa faci asta afara sa vezi priviri, sa vezi cum ti se raspunde si te lecuiesti. Sa abordezi oameni pe strada.
Iar Noah nu are de ce sa fie afectat cata vreme sunt langa el dar daca se baga in seama un individ pe strada cu el atunci cand va fi marisor nu e de gluma. Eu, una, nu il voi invata sa stea calm si sa i se para normal sa se bage in seama cu lumea sau lumea cu el. Imi place ca deja e circumspect la unele persoane, nu rade la oricine. Sa zambesca, blabla. Nu, nu, nu e de gliuma cu nevorbiti din astia.
Ancule, multa cioco pt tine. Soatza mea nu papa cioco, nu e fan, asa ca am destula. Multa sanatate mamei tale, asa cum iti uram mai devreme.
Si Noah s-a trezit azi noapte mai mult pt tzitzi, ca am avut minunata ideea sa ii dau aseara caise+ piersica si iaurt, l-a luat o fooooame peste noapte.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
andy.p spune:
Buna dimineata.
Bitza multumim de cafea
Cum stati cu santierul?Mai aveti?
Piersicutzaai o fetitza superba
Andy_gmulta sanatate puiului
Ancasper sa nu faceti complicatii
Multa sanatate si tie.
Babytzaai un Pufulet tare cumintel
...deci nu-i place nici nisipul,nici iarba???
Adafrumosi baietii tai
...daca stii ceva de Bimbo sa-mi spui ca vreau si eu scaun de la ei
Carlaprin cluburi haaa???
Babyboy cand plecati?
Amik distractie placuta si odihna
Nici eu nu pot sta fara ei,desi tot zic ca-i las sa ma duc sa ma relaxez...nuu ma razgandesc in ultima secunda![]()
Angeplimbare placuta
Mimi si la noi au inceput plansetele tip nu-mi faci pe plac...noah om vedea cum trecem peste![]()
Mikul
!!!
Petru si Pavel,Falkone
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Feli
...ai comandat ceva de la ei?Stii sigur ca livreaza in Ro?Eu vreau scaun de masina![]()
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei