Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 5
babymom75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu f frumos ce spui...dar e vorba de dinti....pt cei care n-au...ceva activitate- periere gingii etc..glumesc, super ce spui..mai ales cu ...calea ferata. carla,mami de putoiu sasha |
Ratonelule, recunosc ca sfaturile sunt mai potrivite copiilor mai maricei, trecuti de 1 an, dar si boboceii vor ajunge acolo si m-am gandit ca v-ar putea fi de folos. Perierea gingiilor, dupa parerea mea nu are niciun rol de igienizare, ci mai mult asa... de joaca, de obisnuire cu periuta, sau... dimpotriva, de enervare a copilului .
Chestia cu trenuletul am aplicat-o cu mare succes si in cazul spaltului pe maini. Ai sa vezi ca vine o vreme cand astia micii se pun de-a curmezisul la tot ce le spui tu. La orice, singurul lor raspuns e NU! NU VREAU! ( si chiar nu tine de educatie, ci de o etapa normala in dezvoltarea lor ). Si atunci ca sa nu te enervezi, certi, strigi etc. de fiecare data, gasesti tot felul de ghidusii sa-i convingi ca e OK ce spui. Cand Victor refuza sa se spele pe manute pretindeam ca e un tren care trebuie sa mearga la depou sa-si spele rotile. Si faceam uuu-chu-chu! pana la baie si apoi uuu-chu-chu! sub jetul de apa.
E amuzanta viata de mamica, nu?
Mama lui Dragos si a lui Victor
in sfarsit... poze cu noi
iepurila spune:
Hello
intai multa sanatate lui Andrei si Carlei.
Lumi, ma bucur ca hunii sunt mai bine. Din ce in ce mai bine.
Apoi
Eu una trebuie sa recunosc ca subiectul educatie copil ma sperie ingrozitor. Ma tem ca nu voi lua deciziile bune in educatia micutei mele, ma tem sa nu o rasfat, ma tem sa nu aplic masuri extreme si expirate.
Ca atare devorez tot ce spuneti voi (in special mamici la al 2-lea pui- motiv pentru care ma inclin si va multumesc). Daca voi si pune in practica... nu stiu. Dar bag la cap si alte variante si alte moduri de abordare....Hai ca ma exprim.... minunat
Ratonelule, no coment cu penalizarea.
ratonelu spune:
moamaa...ce rabdatoare esti!
pe cuv....te vad ca pe-o persoana extrem de calma si cu multaaa rabdare.
eu am zis de perierea gingiilor..asa , la plezneala
io deocamdata il schimb pe sasha dadndu-i un telef mobil sa-l morfoleasca....ori zicand obsedat"uppsssssss""""
sa vezi ce atent e! desi nu cred ca mai tine mult..asta!
eu inca sunt la birou
si dupa ce le incing pe lumi, ankusa...ajung si la oana, normal!
cre ca ti-e frica.
ankusa, pot muta si muntii....si soarele ....si si as reusi doar sa ma enervez.imaginati-va ca ieri cred ca-mi crescuse tensiunea pe la 20...
sa nu mai vorb de serv...ca
ratonelu spune:
iepurila.
si eu vreau copilul cu cel mai mare bun simt...si sa nu ajunga sa spuna"uite-o si pe babalaca asta ..expirata".
tzitziri spune:
Babytza,ei, se mai intampla....dar uite ca si fiul ratacitor se intoarce acasa.
Ca si eu am avut uneori nevoie de 'pauza' de forum...
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babymom75 spune:
Fetelor, eu nu gasesc pe mail-ul comun tabelul cu datele copiilor. Ma ajutati?
tzitziri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babymom75 Fetelor, eu nu gasesc pe mail-ul comun tabelul cu datele copiilor. Ma ajutati? Mama lui Dragos si a lui Victor in sfarsit... poze cu noi |
Tabelul este aici .Te loghezi cu userul comun sau cu contul personal de pe yahoo (daca ai dat JOIN la grup vreodata) si la 'database' sunt si tabelele.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
ratonelu spune:
au venit sa ma iaaaaa!!!!!
yupiiiii!!!!
ma duc sa ma joc cu baietu'...ca-s fresh
v-am pupat...o seara superrrrrrrrrrr......
ma duc sa verific si cardu
babymom75 spune:
Multumesc Oana. Am reusit sa actualizez datele lui Dragos.
Si daca Eva se lauda ca Luca-Noah isi pune singur CD-uri, ei bine al meu joaca sah... si inca... cu gura Acum are o tura in gura, apoi o schimba cu un pion, nebun, ce mai vine la rand, cand cu albul cand cu negru'. Ei, ce ziceti?!
piolica spune:
am venit si noi acum de la pediatru, totul este bine, Elsa e in forma. Are 9.070kg si 72 cm.
Ne-a prins o ploaie torentiala pe drumul de intoarcere de m-a facut ciuciulete pe o distanta de 50 m. I-am pus repede Elsei copertina de ploaie si pina am scos umbrela, alea-alea, eram deja fleasca. am ajuns acasa si m-am schimbat de la piele, dar sint mindra de mine, fetita nu a avut nici macar o mica picatura de ploaie.
pup!
Mamica fericita de bebelina Elsa