Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

banuiesc ca iti dai seama ca cele care cunoastem ff bine Parisul si citim p'aici ne-am spart de ras, nu? Ti-ai intins singura o capcana, inteleg.

Ce rost avea sa te bagi? Oricum, asta e un exemplu elocvent, manusa i-as spune, de bagare in seama cand nu ai nimic de zis.
Imi permit sa ti-o zic pe sleau pentru ca ce ai facut tu se cheama pura rautate din moment ce nu ai fost acolo in viata ta si totusi iti permiti sa ma apostrofezi, aiurea asa. O sa fac o poza in Paris pe dreapta, statia Timpuri Noi langa Montmartre, langa "bara".

am zis ca iau o pauza... o sa o iau dupa ce postez acest mesaj. pot sa-mi iau cartonas rosu, galben, verde, albastru... tot ce se poate

Cind Musette a fost la Paris, tu nu stiai cum arata nici intrarea si nici iesirea de la metrouri pe acolo, de ai atita tupeu sa te dai rotunda. In Paris exista niste iesiri pentru persoane cu mobilitate redusa + pt mamici cu carucioare, iar alea se escaladeaza la greu de pustime.
Mai mult, exista iesiri traditionale si chiar si intrari, nu numai usi batante cum crezi tu - uite statia de metrou de la Villiers (ca tot stii atit de bine Parisul si te spargi de ris pe seama altora). http://vonric.blogexpat.com/gallery/8/metro.jpg Da-i un zoom la imagine, benocleaza-te, iar cind ajungi la Paris sa te duci neaparat la Villiers sa-ti faci o poza cu bara. Primim cu bara in fata, pe dreapta, pe stinga, cum vrei tu, amuza-te! Trimite-i poza lui Musette, sint ferm convinsa ca va aprecia.

am fost de multe ori la Paris si am vazut cu ochii mei ceea ce descria Musette in mesajul ei, de unde si interventia mea. Nu ma declar o cunoscatoare a Parisului, ca nu sint, nu vorbesc din interior... hahaha!

si acum haide ciao ca mi se face sila de din astea super destepte care stiu tot!

pt restul de mamici si boboceii lor, va pup dulce si ne auzim cind se mai linistesc spiritele.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, era suficienta chiar si o simpla cautare cu Google ca sa iti dai seama ca sunt cel putin 3 sisteme de intrare/iesire in/din statiile de metrou din Paris (iar poza pusa de Piolica e semnificativa).
Eu nu am fost acolo si probabil nici nu voi ajunge in urmatorii ani, dar nu voi face niciodata o persoana mincinoasa doar pentru ca am pretentia ca as cunoaste TOT ce misca intr-un anumit oras...urat!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

banuiesc ca iti dai seama ca cele care cunoastem ff bine Parisul si citim p'aici ne-am spart de ras, nu? Ti-ai intins singura o capcana, inteleg.

Ce rost avea sa te bagi? Oricum, asta e un exemplu elocvent, manusa i-as spune, de bagare in seama cand nu ai nimic de zis.
Imi permit sa ti-o zic pe sleau pentru ca ce ai facut tu se cheama pura rautate din moment ce nu ai fost acolo in viata ta si totusi iti permiti sa ma apostrofezi, aiurea asa. O sa fac o poza in Paris pe dreapta, statia Timpuri Noi langa Montmartre, langa "bara".

am zis ca iau o pauza... o sa o iau dupa ce postez acest mesaj. pot sa-mi iau cartonas rosu, galben, verde, albastru... tot ce se poate

Cind Musette a fost la Paris, tu nu stiai cum arata nici intrarea si nici iesirea de la metrouri pe acolo, de ai atita tupeu sa te dai rotunda. In Paris exista niste iesiri pentru persoane cu mobilitate redusa + pt mamici cu carucioare, iar alea se escaladeaza la greu de pustime.
Mai mult, exista iesiri traditionale si chiar si intrari, nu numai usi batante cum crezi tu - uite statia de metrou de la Villiers (ca tot stii atit de bine Parisul si te spargi de ris pe seama altora). http://vonric.blogexpat.com/gallery/8/metro.jpg Da-i un zoom la imagine, benocleaza-te, iar cind ajungi la Paris sa te duci neaparat la Villiers sa-ti faci o poza cu bara. Primim cu bara in fata, pe dreapta, pe stinga, cum vrei tu, amuza-te! Trimite-i poza lui Musette, sint ferm convinsa ca va aprecia.

am fost de multe ori la Paris si am vazut cu ochii mei ceea ce descria Musette in mesajul ei, de unde si interventia mea. Nu ma declar o cunoscatoare a Parisului, ca nu sint, nu vorbesc din interior... hahaha!

si acum haide ciao ca mi se face sila de din astea super destepte care stiu tot!

pt restul de mamici si boboceii lor, va pup dulce si ne auzim cind se mai linistesc spiritele.

Si ma rog de ce ti-ai lua tu cartonas? Ca ne-ai luminat si pe noi, astea care nu am vazut in viatza noastra nici o bara in Montmartre, care-i treaba cu metroul asta, ba cu bare, ba cu usi? Ca merge pe dreapta, pe stanga, unde bagi beletul etc., ne mai dashtaptaram si noi, nu?

Pai ai facut lumina intr-un caz clar de autosuficienta, nu crezi?

Si pentru asta toata stima , ca pupicii se duc la Elsa
Si ma ia niste galbejiti siamezi

edit: ufffffff, bine ca am scris corect Montmartre, ca mi-o furam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

FETE CE ZICETI II DAM O USERULUI EVAF???
Ca de obicei educatzia de acasa iti lipseste cu desavarsire mamica!!!
Auzi capcane...dar unde te crezi mai fata, in padure?

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

feliciculeeu iti dai inapoi niste floricele pe cimpii. si daca e sa-mi iau cartonas, o sa rog pe webmaster sa faca un galbejit din asta pe o bara, pe care sa scrie montmartre = timpuri noi, ca tot dracu' ala e, nu? pacat ca romanii nu au facut usi batante, asa ati fi stiut si voi ce sint alea! Macar stiti cum e cu bara... Si daca Eva nu face poze cu bara, ma duc eu peste o luna la Paris si o sa va povestesc 'din interior'! Sa-mi spui daca te mai intereseaza si altceva de pe acolo, ca sa nu murim fraierici.

i-ai facut tort baiatului? te pupacesc

iau pauza ca se incinge forumul (in seara aste mergem sa ne vedem cu nenea preotul sa pregatim botezul Elsei si vreau sa fiu cit se poate cu capul la botez si nu la usi batante din metroul parizian.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pe mine tot nu ma baga nimeni in seama

oookay

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Pe mine tot nu ma baga nimeni in seama

oookay

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Monica, ma uit si eu pe bimbomarket daca am atrage ceva si iti spun daca e

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

i-ai facut tort baiatului? te pupacesc

iau pauza ca se incinge forumul (in seara aste mergem sa ne vedem cu nenea preotul sa pregatim botezul Elsei si vreau sa fiu cit se poate cu capul la botez si nu la usi batante din metroul parizian.)

nttzz, nu tort. Facui niste dulceatza de capsuni, am pus niste castraveti la murat, pe foc sunt ardei umpluti ca carne de pasare (sunt curioasa cum ii va aprcia Vladutz) si cam atat
succes la intalnire!

Mergi la inceput

monica: o sa ma uit si eu pe bimbo, dar nu stiu daca vreau ceva, nu am nimic, in mod special, de luat. Poate imi vin totusi idei de cheltuit bani

nikolici: ignore, delete, zero , de scroll down m-am saturat si nu ma simt marinimoasa in a oferi vreo bila, indiferent de culoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu vreau sa iau scaun de masina de pe Bimbo, da' cu banii stau cam rau.
Astia or da si pe caiet?

PS: discutia asta in contradictoriu e prima super constructiva!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput