Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
50 Cent

my favorite, mai ales cand se combina cu eminem...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ne-am intors si noi....deci din partea mea EvaF ai 'n' bile negre,ptr ca ai facut-o mincinoasa pe Musette,cred ca ai depsit iar limita,da de data asta muuuult de tot.

Giulima apuc de treaba imediat

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Si acum ca ne-am eliberat de fortzele raului sa trecem la alte subiecte.
nadina legat de transporturi in comun in Elvetia, poate ca Piersicutza ne poate zice mai multe ca e in mai masura sa le comenteze.
M-am plimbat intodeauna cu carutzul dupa mine si nu este cel mai ingust si nici cel mai usor carutz si ceea ce vreau sa zic este ca am avut intodeuna loc special de pus carutzul, plus buton special de tzinut usile in autobuzuri, trolee, tramvaie, la fel si in tren am stat cu carutzul langa scaunul meu.Nu are loc de comparatie ca nivel de trai cu Romania, suntem mult dar mult in spate, dar poate nepotzii nostrii vor dispune si ei de beneficiile normale unei tzari civilizate...who knows?
Nadina e buna si fantana aia din IOR conecept copiat clar dupa JET D`EAU din Geneva.Cum am mai scris eu am ramas impresionata de parcul IOR...e totusi o schimabre majora a unui parc bucurestean.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am fost la dr, mi-a dat sa ma caut de zeci de boli, in special inflamatorii, reumatice, asa ca luni ma duc sa-mi dau sangele p-acolo.

Va multumim tuturor de urari, LA MULTE LUNITE gemeni de Nally si Falkone

Moni eu vreau carucior de pe bimbo, dar trebuie sa studiez acum oferta

Scaunel de masina avem de la Brevi, inca nu l-am montat, dar mi-a zis cumnata, care are la fel, ca se lasa nu stiu cum cand doarme copilul, in sensul ca nu doarme in fund.
Hai ca vobim de scaun si ma iau toti dracii, Mikul sta rau in scoica ca e mica, dar sotzul nu vrea sa montam scaunul pe motiv ca e cu fata la sensul de mers, adevarata problema este stilul lui de condusin incercarea de evita toate gropile, pietonii care trec aiurea, soferi care fac manevre tampesi, face el niste smucituri de mai sa-mi rup eu gatul, deci adevarat pericol pentru copil

Apropos, fac un sondaj, care e viteza maxima cu care mergeti pe autostrada cand sunteti cu bebe? Haideti spuneti, sa-i dau sotzului un par cap

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27
Apropos, fac un sondaj, care e viteza maxima cu care mergeti pe autostrada cand sunteti cu bebe? Haideti spuneti, sa-i dau sotzului un par cap

CD, noi cand am fost la mare am mers cu maxim 120km/h.Nu stiu daca iti place raspunsul meu

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cd eu am niste prieteni in US care au 2 copii destul de mici.Ei mi-au spus ca e lege data, ca bb lushii sa fie pusi in masina in directia de mers de la 1 an.Cica nu stiu ce studii, s-au facut si ca bb nu-si tzine foarte bine gatul si ca la o posibila frana sa i se intample ceva pe coloana.Asta mi-a zis, asta transmit si eu mai departe.
Cat de viteza....nu putem discuta, depinde de sofer, de ex soatza mea nu depaseste 90km/h, eu am mers si cu 120km/h pe autostrada...na acum fiecare cum crede si simte masina.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Citat:
citat din mesajul lui CD27

CD, noi cand am fost la mare am mers cu maxim 120km/h.Nu stiu daca iti place raspunsul meu

160 pe buc-pit, eu conduc. nu mi-a placut cum suna si n-am mai bagat asa...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ada, cred ca CD vroia sa auda ceva in gen:max 100 km/h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Max 130 km/h si asta in depasiri, altfel 120 km/h ca avem portbagaj deasupra.

Nikolici da, ai dreptate, Piersicutza e mai in masura dar tu erai ultima in mintea mea cu postari din Elvetia Mai, mie imi place rau IOR-ul, nu ma deranjeaza ca au copiat Jet d'Eau ( asta ca-mi amintisi cum se numeste ) si sunt mandra ca in sfarsit am vazut si eu o renovare facuta dupa un proiect calumea...

Giulianna pe caiet zici, hi hi! Poti sa bagi un mail sa-i intrebi

Mergi la inceput

asta... daaaa.... vroiam sa zic ca bazaiau pe langa mine ca bondarii mercedesurile, bemveurile si audiurile, cu 160km/h, toootal ileeegaaal.... si eu, pe dreapta, ma feream cu gratie sa nu se ia prafu' depe mine

serios acum, de regula eu merg LEGAL, + un ciup mic, 10km, acolo, daca permite drumusorul, altfel nu.

dar la intrebarea cat de tare ever cu cupii in masina, cam asta ar fi...
CD, conteaza si cum conduce sotul tau, cat este de atent, odihnit... si ai mare dreptate tu... niciodata nu esti destul de ...prevenitor... si nu stii ce dement iti sare in cale.

Conduita preventiva, mai importanta decat media de viteza scoasa.
Jur.

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput