Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
ratonelu spune:
hai mai nikolici,
zau ca si eu gandesc asa.hai ca deviem....dar, daca merg pe strada....cel mai mila mi-e de batrani.sunt mamica, am cochil mic acasa, dar dacxa vine sa cerseasca un cochil si un batran....
batranu are prioritate.
bine, unii batrani sunt stresanti(a se citi"soacra-mea e o ia o pauzare in varsta si stresanta si rea...etc), sa fim seriosi,
dar, au si ei o varsta, sa avem rabdare.
mie imi plac sfaturile...nu persoanele care incearca sa impuna;am o pretena, fata buna de fapt, dar.....
daca zice ceva..ai impresia ca te bate de nu faci asa.
unoeir o "urasc".
nikolici spune:
AAA si acum legat de Romanica ca asa imi place sa o numesc, sorry Alexa.Eu m-as muta cu drag de acolo, din cauza de sistem insa parca as lua ceva romanasi cu mine sa nu ma plictisesc.
Am avut o discutzie cu niste prieteni apropiatzi varstei noastre despre faptul ca am apucat comunismul destul ca sa facem o diferentza cu ce avem acum si cum era inainte...Mai nu vreau sa para ca ma plang, dar parca parintzii nostrii, unii dintre ei erau mai stabili psihic pe atunci din cauza de stres.
Frate nu zic ca era mai bine atunci, dar zic ca poate nu aveam pb de astea existentziale de trai.Asta ma oftica pe mine...ca oricand se poate intampla ceva si eu personal nu-i mai pot oferi un viitor stralucit copilului meu.
Vorebeam cu sora mea de sistemul de pensii in Elvetia si aproape ca imi vine sa plang cand ma gandesc la ce pensie de kkao voi avea eu in Romanica si ca poate nepotzilor mei nu imi voi permite sa le iau o jucarie mai de oras asa, ca na poate nu o sa am nici macar pentru medicamentele pe care le iau batranii in special.(ex bunicii mele )Si atunci de ce sa imi doresc sa traiesc intr-un sistem varza...ma rog...sunt nevoita ca am un sotz patriot.
Insa recunoasc ca oriunde padure fara uscaciuni nu exista...daca nu sunt manele sunt 50 Cent, Puff D sau mai stiu eu ce chestii muzicale care zgarie urechile la semafor sau mai stiu alte chestii dubioase.
ahhh as mai vrea sa scriu insa K a spart o cutiutza de cafea si e plina de ea pana in gat
fugg
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Ankussa spune:
Fetelor asa de weekend:
http://www.trilulilu.ro/lsd10k/ea03e85edd360b
Weekend placut oriunde va aflati![]()
xoxo
babytza spune:
premergatorul, anca , andy g,
Azi am lasat copilul cu mama dimineata, ca de obicei, cat mi-am baut eu cafeaua. La 10 a venit mama la mine in bucatarie sa pregatesc cerealele ca se martaie piciul. Eu deja le faceam si erau aproape gata. Asa ca am luat-o spre camera mamei sa iau piciul sa il aduc in scaunel....si era sa il calc
Era pe jos , iesise din premergator, nu am idee cum de nu a plans....ajunsese de-a busilea in baie
deci s-a terminat cu linistea noastra
NU trecusera nici 2 minute de cand iesise mama din camera 
Edit : nu s-a rasturnat cu premergatorul, sa nu intelegeti gresit, a escaladat premergatorul si a iesit din el s-a lasat intr-o parte cu capul in jos....pana a ajuns pe covor....![]()
![]()
![]()
Anca
off ce noapte agitata
Tin pumnii sa nu aiba nimik la plamani 
Piersicutza, andy g imi pare bine ca sunteti ok astazi 
Alexa nu toti cei care spun romanica o urasc
eu una imi iubesc tara, asa cum este ea plina de bune si de rele....am calatorit in multe tari si pe diverse continente si mi-a placut sa vad lucruri diverse, culturi si oameni diferiti....dar abea asteptam sa ma intorc la mine ACASA
Poate si datorita prietenilor si a parintilor, dar abea asteptam....
Aici e cel mai bine pt mine. Am refuzat categoric sa ne mutam in Suedia dupa ce m-am casatorit, pentru ca aici ma simt eu cel mai bine. Poate peste cativa ani sa imi schimb parerea, dar pentru moment aici imi doresc sa stau. 
Preety ce vesti bune !!!! 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
EvaF spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui musettepink
peste bara pe unde normal se iese,stiu ca la unele statii sunt usi dar la una era un fel de bara,poate nu bara este termenul corect,nu mai stiu sa-ti zic statia ca au trecut vreo 4 ani de cand am fost la Paris. ![]() de Luca |
banuiesc ca iti dai seama ca cele care cunoastem ff bine Parisul si citim p'aici ne-am spart de ras, nu? Ti-ai intins singura o capcana, inteleg.
Ce rost avea sa te bagi? Oricum, asta e un exemplu elocvent, manusa i-as spune, de bagare in seama cand nu ai nimic de zis.
Imi permit sa ti-o zic pe sleau pentru ca ce ai facut tu se cheama pura rautate din moment ce nu ai fost acolo in viata ta si totusi iti permiti sa ma apostrofezi, aiurea asa. O sa fac o poza in Paris pe dreapta, statia Timpuri Noi langa Montmartre, langa "bara".
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
Joy21 spune:
Hello! 
Profit de ocazie ca doarme terorista mea
ca sa mai schimb cateva cuvinte cu voi.
Nikolici, m-a terminat filmuletul cu Tarzana
Tu ai fost o "adevarata" dar comentariile de pe margine au fost totale. 
Babytza, iti dai seama ca mi-ai facut o pofta de pufuleti... Iar David nu mai stia cum sa faca fata la atat de multa "darnicie"
. Profit de ocazie sa te chem la apel in parc in tura de dimineata ca de 2 zile o vad doar pe soatza ta 
![]()
Eva ziceai ceva de cioco? Unde? Ce? Cum? Cat?
mare lui Noah. Ti-am trimis un "offline".
Babymom, mi-a placut tare postul despre ingrijirea dintilor. Multumesc! 
Luminitaaaaaaa, unde esti?
dublu pentru huni. Ma bucur ca sunteti mai bine.
Andy_galro, Anca , sper sa se faca bine repede boboceii. Stiu cat de greu e sa stii ca nu e totul ok cu puiul mic.
Ada, poza co-sleeping m-a topit si pe mine. 2 ingerasi 
Noi suntem bine, ba hiar avem o veste de dat: Sofia are breton
Uitati aici dovada. Si se vorbea despre copii "fitzosi", ce spuneti, promite?
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Eva ziceai ceva de cioco? Unde? Ce? Cum? Cat? mare lui Noah. Ti-am trimis un "offline". |
Tocmai l-am citit.Offline-ul

cioco, multa, multa, te invit.

le: superba Sofia. Cu breton sau fara. Dar asa e tare chic.
Noi iesim la plimbare ca a venit tati mai devreme. Va urez un weekend placut tuturor!!!
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
monica_dicut spune:
Va iubesc. Mi-ati dat cea mai buna veste ca bimbo livreaza din nou in Ro. Am gasit leaganul pe care-l vreau care costa 99 de euro plus 35 transport iar la noi ajunge la 7 milioane!!!! 

Mai se baga cineva la comanda????????
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
simodina spune:
Irina eu nu cred ca ai mintit ca ai fost la Paris acum 4 ani, probabil in concediu ca nu-mi dai niciun motiv sa cred asta. Faptul ca nu-ti mai amintesti cum arata intrarea la metrou, sau scaunele sau mai stiu eu ce mi se pare de inteles ca sper sa fi petrecut doar 10% din timp in metrou si restul la suprafata. Si da, e adevarat ca se practica si acolo dar eu stiu alta tactica ( intra 2 pe usile alea sau chiar unul impreuna cu tine de te si sperie ca naiba si-ti mai da si una daca nu te misti rpd ) in general in statiile de la periferie unde ca ce de langa sediul firmei mama din Paris
Muream de frica dar asta e, sunt convinsa ca peste tot e la fel. Poate mai putin in Elvetia care mi s-a parut o tara suuuper civilizata singura data cand am fost tot cu serviciul si am stat doar 3 zile si din care nu mai tin minte decat arteziana aia de pe lacul Geneva pe care incearca sa o imite astia in parcul IOR
Dar n-am avut placerea sa merg cu mijloacele de transport in comun ca n-am prea avut timp de vizitat , Nikoliciule poate imi satisfaci tu curiozitatea.
LE A, daaa, ca uitasem sa spun, nici Parisul n-am pretentia ca-l cunosc asa de bine dar etichetarea irinei drept mincinoasa m-a scos rau din pepeeeeeni