Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Buna burtici abia acum am ajuns la calculator(am stat in pat la ora de perfuzii dupa care mi-am scos idiotenia aia de branula ca se inrosise mana si ma ustura - maine merg sa pun alta si tot asa...) Felicitari la cele care au schimbat semnatura, cele care au aflat sexul lui BB sau cele care tocmai si-au vazut puiutii la eco.
Joia viitoare am si eu morfofetala de trim II si sper sa aflu mai multe despre BB si deasemenea daca se impune sa fac amnio.
la toate burticile.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ionelamaria - rezista, mai e putin

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

rezist rezist.... ca n-am de ales... pot spune ca de data asta nu m-am mai simtit atat de singura ca in trecut cand era plecat sotul. Poate pt ca suntem 2...

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Ionela, abia azi am aflat si eu ca eco 3D/4D nu iti arata ce e inauntru... Ne-am dus la spital pt eco tocmai ca sa facem 3 sau 4D si cand am ajuns acolo ni s-a spus ca ne face de-asta normala, pt ca nu scrie pe trimitere 3D sau 4D si ca oricum trebuie sa faca normala sa masoare tot (banuiesc ca asta a fost ce numiti voi morfofetala). Ne-am suparat la inceput, ca doar ne-am dus acolo special pt 3D, dar dup-aia am inteles. La sfarsitul ecografiei ne-au aratat si 3 sau 4D (cred ca 4D) si atunci ne-am dat seama la ce se refera...

Tot n-am apucat sa citesc din urma ca e sefa pe-aici. O sa incerc de acasa. Pupici!

Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele tokmai ce am venit de la eco si bebeka al meu e bine am vazut cum lovea cu manutele are 133b/m si nu au vrut sa ne zica ce ema si asteptam.da si cam atatea sunt noutatile la noi.
eu sunt un pik un pik mai bine fata de ieri ma mai doare un pik kapul si am varsat un pik dimineata.speram sa fie bine in continuare.maine merg sa vad ce se intampla cu sangele ca imi curge din nas si e cam mult.

bun va las ca sunt obosita rau si as vrea sa ma odihnesc un pik dar de unde atata fericire ca il am pe Andrei care nu ma lasa delok dar asta e

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMI cat adevar in cuvintele tale...Spui ca acum poti sa traiesti oricum...Stii asa este: o durere din asta te face sa constientizezi faptul ca degeaba avem toate bunataturile pamantului daca nu avem suflet caruia Dzeu sa ii dea viata prin noi si care sa traiasca alaturi de noi. Ne dam seama ca de fapt nici nu avem nevoie de atatea lucruri materiale, ca de fapt putem fi fericiti si cu mai putin in planul asta...

IONELAMARIA ce bine ca vine sotul tau...Eu nu stiu ce m-as fi facut sa fiu singura acasa insarcinata. Dar asta demonstreaza ca esti puternica interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

dienutze ti-am mai trimis un mesaj, dar acum am realizat ca ti l-am trimis pe mail si nu ca mesaj privat. Verifica mailul. Pupici

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am venit sa inchid calculatorul...
ca sa vedeti ca a plecat si ultimul neuron de la mine...va spun ce mare inginer sunt eu
Am facut un calcul SIMPLU 8*4=24

ce ziceti de asta??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Am reusit sa citesc si eu din urma, nu am nici o noutate in afar k ma cam doare burtica (am fost racita la ovaru stang si acum acolo ma doare tareeeeeee), dar dr. spune k e normal si k vechea raceala e cauza.
In rest, la lucru mi-a cazut netu si nu am putut sa va vad, dar sper k maine sa mearga.
si la cele care au schikbat sapt si care au aflat sexu bb-ului, iar maine e randu meu sa dau d baut si incep d p acum cu pentru cine are nevoie la ora asta .

Ramona +16 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Bun si sa verificam si semnatuta.
Noaptw buna tutror

Ramona +17 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput