Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Camy, apropos de momentele cand spunem ca nu mai putem.
Mamaia mea, Dumnezeu sa o odihneasca!, avea o vorba:
Sa te rogi la Dumnezeu sa nu iti dea cat poti duce!

Eu chiar tin cont de vorba asta! Cand intru in depresie incerc sa ma gandesc la aspectele bune ale vietii mele momentane.

Functioneaza de fiecare data!

Este absolut normal ca nu uiti prin ce ai trecut, dar priveste cu realism la viitor!

Te pup si ai grija de tine si de minunea de baietel pe care il porti in pantec! Gandeste-te la el si la bucuriile cu care iti va umple viata de acum incolo!

16+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele ce mai faceti?

am schimbat si noi saptamana yeeeiii.

fugim la eco acum sper sa vin cu vesti bune

19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna seara

Bun venit Simona9999

Camy suntem toate alturi de tine.... poate nu ai fi fost niciodata pregatita pt Flavius... dar el s-a simtit pregatit pentru voi... si a hotarat sa vina... asa incat.... cum el vine de la DD el stie mai bine ca era cazul sa vina. Un psiholog bun sigur vei gasi... si sa stii ca ai avea un sprijin real

Va salut pe toate celelalte.
Ramonika am trimis pe PM adresa de mess a mea... dar n-ai mai dat niciun semn... ai gasit-o?

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am fost la eco. Totul e bine. Tot baiat e :D Adica se vede f clar, nu sunt dubii. :) Am facut eco normala si la sfarsit ne-a aratat un pic si 3D.
N-am reusit sa citesc din urma. Iar ati scris mult de aseara si pana acum... Incerc sa citesc.
A, si facem cinste ca am schimbat saptamana. Avem musaca cu smantana pt pranz.
Pupici!

Laura 19+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?target=viewDetails&operation=authenticate_user®istryNumber=81762900&from=registrySearch" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

in primul rand fac cinste cu tot ce va doreste inimioara, azi facem 14 saptamani si tocmai ce am venit de la doctor. Dupa sperietura de luni raportam ca suntem super bine, tanti doctor e foarte multumita de evolutia noastra. Mi-am vazut minunea si sunt de-a dreptul topita dupa ea. Nu am putu sa vedem ce este pentru ca a fost foarte nazdravan, facea tumbe intr-o veselie abia reusea sa-l masoare ca se tot intorcea , asa ca deocamdata e tot bebe strumf, minunea lui mami si a lui tati. A si sa nu uit avem 87 de grame, inca putin si depasim o ciocolata .
Camy stiu ca iti este greu, dar pentru Flavius trebuie sa te aduni si sa incepi sa te gandesti doar la el acum, si cu privire la psiholog cred ca te-ar ajuta foarte mult sa poti sa treci peste aceste momente.
si felicitari tuturor burticilor.

14+

Mergi la inceput

S-a mai discutat despre asta dar simt nevoia sa intreb. eu sunt convinsa ca cea mai complexa... si cea care ofera cele mai multe informatii medicale este morfofetala. Dar cum o verisoara din danemarca ma tot intreaba daca ii pot face programare pt 3d sau 4d aici sa vada daca bebe nu are probleme medicale. eu tot ii spun ca stiu ca acestea nu dau informatii medicale ... si ca mai bine pt asta o programez sa faca o morfo aici... ca la 20 sapt va fi in tara... si ea nu ca... ei asa i-a spus medicul de acolo... ca un eco 4d ar fi bun ca sa afle daca sunt probleme. Voi ce stiti?

15+
bebe creste
Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

S-a mai discutat despre asta dar simt nevoia sa intreb. eu sunt convinsa ca cea mai complexa... si cea care ofera cele mai multe informatii medicale este morfofetala. Dar cum o verisoara din danemarca ma tot intreaba daca ii pot face programare pt 3d sau 4d aici sa vada daca bebe nu are probleme medicale. eu tot ii spun ca stiu ca acestea nu dau informatii medicale ... si ca mai bine pt asta o programez sa faca o morfo aici... ca la 20 sapt va fi in tara... si ea nu ca... ei asa i-a spus medicul de acolo... ca un eco 4d ar fi bun ca sa afle daca sunt probleme. Voi ce stiti?

15+
bebe creste

daca te uiti la pozele mele..cea in care se vede fata lui flavius este 4D....ce vezi tu acolo mai mult decat ce ai putea sa vezi afara?????????????????????
Pe cand restul este de la morfofetala...
Asta este adevarata analiza...
Poti sa intrebi si medicii...iti vor spune la fel..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

15+
bebe creste

Pai impaca si tu si una si alta si fa-i programare la morfo de trim II undeva unde pot sa se uite si in 4D, nu?. Ca la 4D ii face doar bebe paaa cu manuta, mai mult nu se vede...

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre .. sper sa pot sa trec peste asta...doare din ce in ce mai tare...asta este adevarul...cred ca la un moment dat am acceptat faptul ca el este mort...dar nu am doare mai putin..el este primul meu copil..un copilas dorit si iubit de toata lumea.

flavius este tot copilasul meu, al doilea, fratele lui Darius..pe care il iubesc la fel de mult. iubesc un intreg..si fiecare din ei reprezinta jumatate...nu pot iubi pe unul mai mult decat pe celalalt. Amandoi au fost, sunt si vor ramane pe veci ai mei...eu sunt mamica lor care ii iubeste cel mai mult..
Cat voi trai ii voi iubi la fel pe amandoi.
Am 2 baietei ..unul ingeras la DD...Maicuta Domnului are grija de el pana o sa ajung eu la el...iar altul aici pe pamant..o sa-i fiu si eu si tatal lui alaturi cat vom trai.
inainte cred ca eram mai egoista...imi placea viata buna...ca sa-i zic asa...acum pot sa traiesc oricum...Darius a scos din mine niste sentimente atat de frumoase..cum nu am crezut vreodata ca sunt capabila.

Va pup..merg la TV...vreau sa stau in bratele lui Cristi.

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

multumesc mult pentru raspunsuri. asa ziceam si eu... dar na... te pui cu incapatanarea... si sa mai spuna ca sunt medici excelenti acolo la ei si la noi sunt prosti toti... in fine... asa rau cum e sistemul asta sanitar romanesc.. eu tot pe el pariez... mai ales de la: "daca e sa fie bine... da nu... inseamna ca nu a fost un produs de conceptie bun"
ei... pana la urma o programez unde vrea ea... ca e dreptul ei sa decida... sa faca bine sau sa greseasca... eu doar ii fac un serviciu...

Of Camy.... fugi in bratele sotului... ca la ce stare ai avut azi... cred ca iti prinde bine... pt mine ar face minuni sa pot adormi in bratele sotului acum.... dar mai e putin... cred ca pe 8 iulie e acasa abia astept!!!

15+
bebe creste

Mergi la inceput