Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)
Raspunsuri - Pagina 8
rgagapie spune:
Gata, mai verific odata.
si apoi la
Zambeste, maine va fi mai rau. Asa tot timpul vei fi pregatit si nu risti sa fi dezamagit, dak se intampla ceva frumos vei fi surprins in modul cel mai placut, iar dak din contra vei fi tot timpul pregatit si asa vei evita deceptiile .
Ramona +17 Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
DORIS_71 spune:
camy sa-ti povesteasca una care nu mai are nici un neuron. In seara asta m-am convins ca asa-i. Deci daca mi-ai vazut pozele, ai observat ca am o catelusa, in seara asta aveam sa-i dau de mancare niste pui cu dovlegel si morcov. Pun totul intr-un ibric cu apa si pun la foc sa se incalzeasca. Cand sa dea in clocot trebuia sa iau strecuratoarea, sa rastorn totul si apoi sa curat oasele si sa-i tai totul bucatele. Eu in schimb ce fac? In loc sa iau strecuratoarea am luat farfuria unde-i pun mancarea si rastorn totul in farfurie. Concluzia m-am oparit pe mana de mama focului, am tras un ragnet de l-am speriat pe al meu. A zis ca trebuie sa-mi puna bodygard ca in ritmul asta cine stie ce mai combin si nu mai ajung intreaga pana la 9 luni.
Noapte buna burtici.
Doris 16+ Matteo ......
poze
Katyuscha21 spune:
salutare fetele cum sunteti ce va fac puiutii?noi suntem bine crestem crestemfetele vroiam sa va intreb ceva in legatura cu maselele de minte.voi ati avut probleme cu ele?ca mie mi-au iesit toate4 odata si acum am una de innbunesc de durere ma doare si maxilarul nu mai stiu ce sa mai fac stiu ca la stomatolog nu pot merge iar pastile ca sa iau nu am voie ce sa fac ca nnu pot dormi noaptea de durere.
19+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
ionelamaria spune:
buna dimineata.
sa aveti o zi frumoasa!
Noi azi am schimbat semnatura. am mai crescut putin. Va citesc la intoarcere de la munci.
Paa
16+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
vias spune:
Buna dimineata!
o cafeluta ceva????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
Pirelia spune:
Neata, azi va dau eu de baut si de mancat, fac cinste pentru cele 17 saptamani implinite azi.
Meniu:
- mic dejun: lapte, ceai, cafeluta, painica prajita, unt, gem, cereale, veselie, discutii placute, comentarii usor digerabile;
- dejun: lapte, ciorbita de vacuta / de burta, salata bulgareasca, bucurie, ambient muzical adecvat, discutii interminabile despre burticile noastre
- cina: lapte, varza calita / mazare, lapte, lapte (pentru somnic), comentarii despre activitatea din ziua ce se termina, veselie, lapte.
Astept comenzile.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)
Andrecluj spune:
Buna dimineata, fetele, felicitari celora dintre voi care schimbati numarul de saptamani, se pare ca azi nu avem de gatit nimic la cate sunteti! La mai mare cu sanatate. [red]Katyuscha21, [/red, ai niste bitter suedez? Te intreb pentru ca si eu am probleme mari la dinti (nu la cei de minte, dar mi se gauresc toate acum), iar dentistul mi-a spus ca pana la 4 luni jumate nu se baga, pentru ca trebuie sa faca anestezie, dar mi-a recomandat comprese cu bitter suedez pe dinti (fara sa inghit) si fac minuni. Asa ca daca ai niste bitter suedez, pune linistita pe dintisori, dar sa ai grija mare sa nu inghiti pentru ca nu e recomandat intern in sarcina. Sanatate. 16 +
luciandrea spune:
Azi dau de baut la toate burticutele pentru ca schimbam semnatura...facem 16 saptamani,asa ca ADRIANA pe unde umbli ca te astept!
Katyuscha21- cred ca aproape toate ne confruntam cu astfel de probleme, si eu ma numar printre ele, am o maseluta cariata si gaurita , inca nu ma doare dar am primit aviz favorabil din partea doc.mele sa merg sa o tratez.
16+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
Miramar spune:
Buna fetelor. Eu sunt suparata rau. Era totul prea bine si prea frumos. Firma la care lucreaza barbati-miu e pe cale de a da faliment - in prima faza fac restructurari puternice si este si el pe lista. Trebuie sa-si negocieze pachetul de iesire. Asta ne mai lipsea acum. Stiu ca erau niste fete care lucrau in HR. Va rog mult de tot indrumati-ma si pe mine catre legislatia aplicabila. Cand ar putea el sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului (in locul meu ca eu oricum am alt gen de contract si pot sta acasa 6 luni cu 50% salariu ma plateste firma nu statul)? Poate intra imediat ce nasc? Va rog mult ajutati-ma!!!!! Ca sa stim cum negociaza.
Of Alinus, ce-mi lipsesti acum!
18+
Pirelia spune:
Miramar, da poate intra in concediu crestere copil cu data in care nasti tu. Asta in cazul in care nu este dat afara pana atunci. El nu trebuie sa isi faca incetarea cu acordul partilor ci sa solicite concedierea din motive care nu tin de salariat, epntru a fi trimis in somaj. Beneficiaza de somaj daca are cel putin 12 luni de conrtibutie la fondul de somaj in ultimii 2 ani de zile. Daca este restructurat prin concediere colectiva poate beneficia de somaj pana la data nasterii, dupa care se duce la primarie pentru dosarul de indemnizatie crestere copil pana la vasta de 2 ani si renunta la somaj. Acum depinde de voi daca veti opta penrtu minimul de 600 lei sau pentru cei 85% din venit, pentru ca 85% din 450 lei, cat este somajul ..... Depinde cum da media celor 12 luni. Tu o sa dai o declaratie ca nu intri in concediu pentru crestere copil si nu beneficiezi de indemnizatie.
Monis poate da mai multe detalii sau ma poate corecta daca am gresit, pentru ca ea stie mai multe decat mine, eu sunt doar o incepatoare in ale resurselor umane.
Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)