Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Miramar imi pare sincer rau..poate va ajuta fetele si veti gasi totusi o solutie

felicitari fetelor care astazi isi schimba semnatura..la cat mai multe saptamani...sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa ajungem toate la sfarsit cu bine...Doamne ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

19+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Miramar ti-am trimis si PM cu ce am scris pe forum.

Viitoare mamica in culmea fericirii 15+ (17+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Ramonika am trimis pe PM adresa de mess a mea... dar n-ai mai dat niciun semn... ai gasit-o?

te-am si adaugat pe lista mea, insa nu stiu daca tu m-ai adaugat ca n-am primit nici un mesaj de la tine si nici online nu te-am vazut.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar

Buna fetelor. Eu sunt suparata rau. Era totul prea bine si prea frumos. Firma la care lucreaza barbati-miu e pe cale de a da faliment - in prima faza fac restructurari puternice si este si el pe lista. Trebuie sa-si negocieze pachetul de iesire. Asta ne mai lipsea acum. Stiu ca erau niste fete care lucrau in HR. Va rog mult de tot indrumati-ma si pe mine catre legislatia aplicabila. Cand ar putea el sa intre in concediu pentru ingrijirea copilului (in locul meu ca eu oricum am alt gen de contract si pot sta acasa 6 luni cu 50% salariu ma plateste firma nu statul)? Poate intra imediat ce nasc? Va rog mult ajutati-ma!!!!! Ca sa stim cum negociaza.

Of Alinus, ce-mi lipsesti acum!

18+

Of, Mira, imi pare rau de ce aud... traim vremuri tulburi, dar hai ca exista totdeauna o solutie.
Si sa stii ca de cate ori am cate o 'speta', si eu ma gandesc mereu la Alina....
Cum iti scria si Pirelia, daca este disponibilizat prin concediere (de orice fel), poate beneficia de somaj. Totul e sa nu-l stranga cu usa la negocierea pachetului de plecare sa le semneze vreo cerere de plecare cu acordul partilor.
Asa, de somaj poate beneficia pe urmatoarea perioada:
ART. 39
(1) Indemnizatia de somaj se acorda somerilor prevazuti la art. 17 alin. (1), pe perioade stabilite diferentiat, în functie de stagiul de cotizare, dupa cum urmeaza:
a) 6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin un an;
b) 9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel putin 5 ani;
c) 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani*).

Vad ca tu ai data probabila nasterii in noiembrie si atunci ai putea sa stai acasa cu bebelusul macar la inceput, iar apoi cand se termina somajul lui, sa intre el in CIC. Conditia pentru CIC este ca celalat parinte sa dea declaratie ca nu beneficiaza de respectiva indemnizatie. Atentie insa, nu se poate schimba decat 1 data beneficiarul indemnizatiei (din cate stiu eu). Adica daca stai tu 3 luni de ex in CIC, dupa terminarea postnatalului si intra sotul tau, in momentul in care el renunta la CIC (daca copilul nu a implinit inca 2 ani), tu nu te mai poti intoarce iar in CIC.

Te rog da-mi PM daca vrei legea somajului sau altceva pe mail, sau pentru detalii... ca am scris cam scurt... abia ce m-am trezit si eu din somn... buna dimineata fetelor

Si pe la 2 plec din Bucuresti... astept o vorba si te pup, nu te stresa, pls pls

monis 19+

Mergi la inceput

Pirelia - ai scris f bine.
Cu indemnizatia asa este, fie optezi pentru cei 600 de lei (+200 lei ai copilului), fie pentru 85% din media salariilor nete din ultimele 12 luni inainte de luna nasterii copilului. Chiar daca somajul este f micut, s-ar putea, daca a avut un salariu bunicel, ca media nov2008-nov2009 tot sa fie mai buna de 600 de lei. Ca ar prinde max 5 luni de somaj, poate chiar mai putin, daca sta in preaviz 20-30 de zile lucratoare.

monis 19+

Mergi la inceput

Miramar - ti-am trimis eu PM pana la urma, ca am de dat o fuga la politie si n-o sa fiu pe langa comp

monis 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Bun si sa verificam si semnatuta.
Noaptw buna tutror

Ramona +17 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Felicitari

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - nu mi-e clar daca mai intri azi pe forum si pe mess, si de asta ma grabesc sa iti scriu "vacanta placuta", sa te odihnesti, sa te relaxezi si sa te bucuri de momentele astea, ca dupa ce vine bebe e mai greu (mai ales in primii ani).
sa ne arati poze la intoarcere!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

buna fetelor....eu sunt tare suparata....am bicit aseara de nu am mai putut....eu am o problema la ochi de vreo 2-3 saptamani si am zis ca poate devin eu sensibila la sarcina dar am fost la un oftalmolog si nu mi-a dat vesti foarte bune am o infectie la ochiul stang...se numaste infectia maculei si anume maculita

pentru asta ar trebui sa iau medicamente si e destul de grav ca daca nu tratez o sa raman cu sechele si daca tratez, tratamentul este foarte greu pentru bebe....mi-a zis ca ar trebui sa iau ori antiinflamator ori chiar antibiotice...ceea ce este grav pentru bebelus si nu stiu ce o sa fac

mi-a dat trimitere sa ma duc la iasi la un dr. spacializat pe astfel de probleme si sa se puna de acord cu ginecologul ca ce si cum am voie...dar din cate am inteles eu e destul de grav pentru ca incepe sa imi afecteze deja vederea....

17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucy_28 spune:

katiusa- eu cred ca poti merge la dentist. dar sa vorbesti cu ginecologul inainte. eu am inteles ca nu e bine nici sa te chinui asa, ca nici copilului nu-i place

Mergi la inceput