MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

somleac, am apelat la electrostimulare anii trecuti, si cu reusite maxime...am invatat care aparate imi sunt mie bune si pe alea le vanez. din pacate, stau extrem de prost cu timpul; si pentru sala mea, am avut certuri cu ajutoarele din familie. fetele stiu, pentru ca le-am impartasit la vremea respectiva. imi este absolut imposibil sa mai scot din palaria magica inca 3-4 ore/saptamana. si la sala nu vreau sa renunt ca imi face bine la psihic. acolo e momentul in care uit de toate grijile mele si ma simt bine.

ariel, felicitari...este o slabire spectaculoasa si astept sa mai citesc despre astfel de vesti.

la sala am fost ieri si la cantarul lor stateam bine, sper sa mentin rezultatele pana maine dimineata.

problema e ca nici nu-mi aduc aminte ce am mancat weekendu asta...stiu ca am luat 2 pepeni buni, zemosi...si nu i-am terminat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am fost plecata mai toata ziua .... am mancat gratare , pui si cotlet , am remuscari ... parca am mancat cam mult cantitativ ... offff

am facut de ciuda acuma programul de tae bo cu billy pentru abdomene, cam 20 de min facut , 10 efectiv nu am putut , unele exercitii nu am fost in stare deloc .... oi fi io mai bolovan

hai ca mai vorbim maine , merg la baie ca-s uda .... va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut,
fetelor m-am uitat la pozele voastre. Apai nici una nu sunteti atat de grase pe cat va predindeti. Asa ca atacati plajele si distrativa.

Ymca te inteleg. Timpul e problema si la mine. Eu din pacate am renuntat si la sala si la tot. Acasa daca fac ceva gimnastica toata casa-i calare pe mine. Ca sa pot face in liniste trebuie dimineata inainte de a se trezi trupetii. Cum ma trezesc si asa dimineata la 5 la cat ar trebui sa ma trezesc sa mai fac si 50 min sport?

Meniul de azi:
D branza cu castraveti ( un fel de tzatziki) pe 2 feliute de paine integrala si cu rosii
P caise si piersici
C ciorba de fasole verde; varza cu carne + inghetata de caise. M-am cam spart in figuri la cina. Norocul meu ca am luat-o pe la 18 . sper sa se duca pana dimineata, ca daca nu, nu stiu cum voi iesi la raport.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ei nu-s grasa ... nu te-ai uitat tu bine

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Seara buna!

Am bagajele aproape gata, am jumatate de casa cu mine, nici nu stiu daca o sa imi incapa in porbagaj (e mare tare), m-am umplut de nervi facand bagaje, cand am vazut cate sunt, am facut si ceva istericale ca deh .... na mai rabufneste omu' din cand in cand, eu nu stiam cum sa le indes in genti si rucsaci si sotul din dotare cauta o geanta mare sa isi ia DVD-ul, ei pana aici a fost, i-am zis ori io ori lighioana, pai ce mama masii plec o saptamana si mor fara dvd???????? cica sa se uite Vlad la desene daca e urat afara, plus ca plodul adoarme seara cu wall-e , am zis, ia sa vad nu o sa mai doarma?

Gata m-am descarcat sici la voi, va urez o saptamana minunata si ne reveden lunea viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Bune fetele!
Alina,vacanta palcuta,sa vi cu pozici muulte si odihnica cat cuprinde!
Mirela,m-ai spart cu taebo din fotoliu!
Eu am zis ca ma duc din nou la gym,dar nu-mi mai permit deocamdata,compensez prin munca la mosie din plin!
Ieri am mancat cam mult:
omleta cu rosii
ciorba de pui(un polonic doar)si o bucata de piept de pui la cuptor c-o feliuta de cartof tot la cuptor facutisi o gura de tiramisu
seara varza calita cu 2 linguri de mamaliga
zi ca sa compensez ziua de ieri:
3 linguri de orez cu lapte(facut din orez d'ala naspa,cu fructoza si lapte degresat,nu mi-a placut deloc)
2 piersici
2 ardei verzi cu icre
Sper sa fi dat si eu jos ceva saptaman asta ca m-am saturat de porci!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Andanii vin si eu cu rugamintea sa imi pui la tabel pt saptamana asta doi porci
Sunt o mare nesimtita. Azi iar am dat iama in cereale si am rontait ca vaca, un pumn. Apoi la prinz o lingura de piure, pe linga fripturica cu salata (ca m-a luat pofta de mult ce imi lauda piureul barbati-miu, de parca era cine stie ce minunatie de fel de mincare ) si ma simt foarte umflata si balonata. A inceput ciclul, deci astea or fi motivele, insa sunt tare suparata pe mine. Am cca 500 gr in plus fata de inceputul saptamanii...
Plecam la mare peste 2 saptamani si in loc sa ma tin de ale mele, uite cum o zbarcesc mai vroiam sa dau macar vreo 3 kg pina atunci, dar cred ca trebuie doar apa si aer ca sa ajung sa pot asa ceva. mai ales ca vreo saptamana ciu-ciu sport din cauze de rusi Bleah...

Va pup si va doresc sa fiti muuult mai ambitioase ca mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata si in fuga si raportul, daca tot m-am cantarit inainte de placare 64.4kg !!!!!

gata ,am plecat la mare , la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Alinam drum bun si distractie placuta.

Na raportez - 70 kg. Habar n-am daca-i bine sau nu. De dus s-a dus ceva , trebuia mai mult prentru prima saptamana? E drept ca dpdv cantitativ am mancat cam mult. Dar altfel nu rezist si cu alaptat si cu lucru.

Aseara am mai pacatuit si cu niste alune de padure crude. Toti ai mei rontaiau cate ceva si n-am rezistat.

M-am trezit de dimineata si am facut vreo 30 min tae-bo. Cred ca mi-a gasit husbandu ceva program de incepatori, ca prea explica ala acolo toate miscarile. Oricum n-am putut face tot. Dupa primele 10 min curgeau apele pe mine.

Ma duc sa intind rufele si sa sting mancarea si o sterg si eu la lucru. Mai intru de acolo.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

neata!!dau repede raportul si plec!!cantarul aratya 64,5kg zic ca e bine pana acum!!va pup!!

Mergi la inceput