MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Sanse stie sotul tau ceva de amana momentul "bebe"!
si Taeboul asta nu se face din fotoliu din pacate, tre sa te misti, e drept ca are multe faze la orizontala da si acolo e greu ca trebuie sa ridici picioarele in ritmul in care numara nea'billy
.
V-am zis ca apare Ele sa ne zica ce e cu boul asta hehehehe, da recunostem ca rezultatele ei in cm sunt remarcabile!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ele felicitarile mele .... si faci 50 min continuuuu ??????
io am facut 22 de min gafaind deja ... tare greu mi-a fost pana invat miscarile corect mai am .... apoi dupa o pauza de 5 min am mai facut 16 min de pe alt cd parca putin mai lent ritumul m-a rupt oricum , maine sigur am febra musculara
as vrea din suflet sa ma tin de treaba sa ma dau si in cm jos
azi dimi m-am cantarit si aveam minus un kg.... deja am si scris la semnatura paote ma mobilizez mai bine asa
o seara placuta sa aveti fetelor
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
oana1705 spune:
in seara asta am comis-o fetelor,am papat o inghetata ,dar am vazut ca tot vorbeati voi de tae bo am dat repede pe you tube si m-am pus pe treaba vreo 20 min.As vrea sa continui tot asa dar nu ma lasa bebele meu.
oana1705 spune:
andanii nu ma supar,am rabdare pana luni asa o sa treci si la kilograme mai putin dar asta o sa iti spun luni la raport.
eva@maria spune:
Buna fetelor! ...ce vorbarete sunteti, abia reusesc sa tin pasul cu voi!
Luand asa din urma, sper sa nu uit pe cineva, vroiam si eu sa spun felicitari lui Ariel care vad ca a reusit un slabit record!!!
Somleac mi-a placut mult, mult de tot ce ai scris...cam asa gandesc si eu de la o vreme, prea m-am lasat pe ultimul loc pe mine si as vrea sa invat sa ma iubesc mai mult, cu bunele si relele pe care le detin (inclusiv complexele legate de greutate si rotunjimi ). Te admir, wow, 4 copilasi....sa iti traiasca!
Ele ai multa vointa sa faci zilnic, dupa servici, cate 50 min tae-bo! Super ambitie si cred ca se vede nu numai ca scadere in cm ci si ca fermitate a musculaturii, nu?
Puisor despre ce inghetata vorbesti? Cred ca am scapat eu reteta, ca as fi curioasa sa incerc sa fac si eu de pofta macar. Este total Monti, sau doar ceva mai Monti decat cea din comert? Unde gasesc reteta, la ce pagina? Sau daca nu ti-este greu, o poti repeta aici?
Andanii tu esti acum pe ultima suta cu kg de dat jos, cum s-ar zice, si cred ca acestea se dau cel mai lent jos pt ca sunt cele mai vechi, deci eu zic sa ai rabdare si bafta multa sa le vezi plecate de pe unde se mai afla ele. Multumim ca ai grija de tabel saptaminal
Cat despre mine, am mincat mesele principale conforme, insa am mai scapat ieri la inghetata (a venit o prietena cu o bunaciune de inghetata luata de la un magazin de inghetata italiana din centru) si am strins din dinti, aveam apa in gura efectiv, dar am calcat pe bec si am mincat vreo 4-5 linguri
Iar azi am rontait cereale luate pt copil, dar care nu ii plac...
Sunt si inainte de rusi, si am asa un chef de rontaiala...nu ma pot suferi din cauza asta Insa am constatat ca la mine e mai spectaculoasa scaderea in cm decat in kg, pt ca pantalonii deja nu mai imi vin, sunt mult prea largi in talie, fund, zici ca am pampers, asa flutura vantul pe acolo
i-am dat la strimtat deci, ceea ce ma face sa ma simt foaaarte bine. Si am incaput din nou in 2 perechi care nu imi mai veneau anul trecut in vara
Asa ca am acum la haineeee
Lasa-ti-ma sa aberez, stiu ca am inca enorm de dat jos, dar sincer, deja se vede. Poate e si meritul inotului (am fost de 3 ori pe saptamana) si al gimnasticii, atita cat pot sa fac acasa.
Cam atit de la mine, va doresc weekend placut in continuare!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
fetelor, multumesc de felicitari, insa in seara asta merit un mare shut in dos, caci am avut o iesire la un gratar la un prieten...prima iesire dupa ... 1 an??? si am papat si eu 4-5 cartofei prajiti, 2 linguri de inghetata si o cafea indulcita :((
e clar! nu trebuie sa am ispite langa mine, ca sa pot rezista...
sper sa nu ma "coste" asta...
si cred ca sunt si eu inainte de rusi (nu mai stiu exact data cand trebuie sa apara...am uitat pur si simplu! ), caci ma simt cam "imbibata" in apa, cu pofta de dulce, iar dimineata aveam un plus de 200 gr fata de ieri, fara sa ma abat ieri de la program...uffff. va trece si asta.
mami de alexutza (10.04.2003)si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
alinam spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!! si
la toata lumea!
Hai Andanii esti tare, cat mai ai? 8 kg? foarte bine, sa scapi de ele repede !
Eva tine-o tot asa!
Ariel crede-ma ca 5 cartofi prajiti si 2 linguri de inghetata nu o sa le simti la cantar, din cand in cand mai avem nevoie si de abateri doar oameni suntem, asa ti-ai facut pofta si mergi mai departe!
Eu hmmm ieri dimineata cantarul imi arata 64,5kg, asa ca am fost cuminte ieri, mult mai cuminte decat de obicei, dar surpriza, azi dimineata iar imi arata aproape de 66kg, o fi de la tae bo sau de la semintele prajite si cu sare .
oana1705 spune:
buna dimineata!multumim alinam pentru cafea!!
la mine cantarul arata 64,5kg![](punk.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Somleac/Somleac.jpg)
Somleac spune:
Vin si eu la cafea pe la pranz. Asta nu inseamna ca acu m-am trezit.
Meniul de ieri:
D: clatite din alea bleh cu gem conform si ca sa mai dreg gustul un pic de branza cu rosii
P: ceva resturi ochi de ou cu mazare si varza
C: gratar cu salata de conopida si rosii
inainte de culcare am pacatuit cu o saratea. Ni le-a adus o vecina proaspete si nu m-am puut abtine.
Ele m-ai spart. 50 min, ufff eu n-am vreme sa fac atat si nici nu cred ca as rezista.
O zi conforma. Abia astept ziua de maine.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008