MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma
Raspunsuri - Pagina 6
oana1705 spune:
andaniite rog muuuult de tot sa imi corectezi si mie la inaltime,m-a masurat sora mea si mi-a zis ca am 1,57,deci sunt mai inalta si ma mandresc si prin urmare greutatea tinta ar fi 56kg.Te rog mult sa nu te superi!!!
Somleac spune:
Vin si eu la cafeluta. Abia acum am reusit sa-mi pasaportez trupa de acasa. Cand e de plecat undeva cu pruncii trebuie sa-l tot imping pe al meu de spate , uffff.
Andanii daca corectezi la Oana nu ma uita si pe mine , am 1,61 deci sunt mai slaba cu 3 cm.
Puisorule facui clatite. N-am avut tarate si cred ca asta e problema. 350 g de faina integrala e foarte , fff mult am aluat cred ca pentru toata viata. Eu am faina integrala luata direct de la moara. E tare usoara. Pana la urma am separat catva am mai pus un ou apa de aceea cu samtana. Hm a iesit ceva dar nu m-au dat pe spate. Adevarul e ca faina asta integrala are un gust bleah. Copii au mancat si ei un pic dar tot timpul ma intrebau de ce put asa clatitele astea.
Astazi m-a intrbat Alex daca Montignac ii copacul din care-i facuta faina asta care pute ingrozitor.
Vreau si eu parola sa intru sa va vad ce va plangeti atat. Mai fetelor ganditi-va ca sunt fete tinere care au 100 kg si nici macar nu le pasa. Voi aveti un copil si asta schimba lucrurile in organismul unei femei. Lasati la o parte complexele si bucurati-va de viata si de anii astia frumosi. Mi se par cei mai frumosi ani din viata unei femei. Nu-i pacat, acum sunteti complexate ca sunteti grase, apoi veti fi ca sunteti batrane si la sfarsitul vietii va veti da cu capul de pereti, mai ce proasta am fost am trecut pe langa o gramada de bucurii si ce folos pe toti ne manca viermii pana la urma ori ca suntem frumosi, ori urati ori grasi ori slabi. Si mai e ceva f. f . important iubiti-va asa cum sunteti. Daca voi nu va iubiti nimeni nu o va face. Ganditi-va ca sunt o gramada de femei care ar da orice sa aiba un copil si nu pot, ganditi-va ca sunt o gramada de femei care lupta cu boli cumplite , care nu vor avea niciodata bucuria unui barbat langa ele, a unui copil , sa nu mai vorbim de plaja si altecele. Asa ca ..... nu aveti nici un drept sa fiti asa de rele cu voi.
Sa va spun ceva . Acum cativa ani, era Alex bebe mic de vreo 3 luni. Eu o duceam pe Daria la bazin si va dati seama, apaream acolo grasa, patata, transpirata, sacose pe umeri, sacose pe carucior o imagine dupa mine nu tocmai frumoasa. Era acolo o tipa care arata super, tot timpul aranjata, relaxata, na ca scoasa din cutie. Eu ma uitam cu jind la ea. Peste cativa ani ne-am cunoscut. Eu n-am recunoscut-o dar ea a venit direct spre mine si mi-a spus ca astepta cu nerabdare sa ne vada intrand pe poarta, ca ma invidia si ma invidiaza foarte mult. Ea nu putea sa aiba copii. Eu i-am marturisit ca si eu am avut momente cand am invidiat-o. Dar ea mi-a spus ca n-am de ce ca dupa parerea ei atunci eram cea mai fumoasa femeie din lume. Acum sunt si mai frumoasa am 10 kg mai mult decat atunci si inca 2 copii in plus
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Somleac spune:
Felicitari fetelor care au avut ieri serbari. Doamne cat sunt de frumoase si de emotionante momentele astea.
Andanii, ymca de ce nu incercati sa apelati la masaj sau electrostimulare. E super si da rezultate foarte bune. Nici nu este chiar asa de scump pe cum pare. Si eu vreau sa merg de saptamana viitoare.
Alinam, sa stii ca acei copii care au parinti foarte ingaduitori nu se simt neaparat confortabil. Copilul are nevoie de niste limite foarte clare ca sa se simta in siguranta. Gandeste-te la asta data viitoare cand mai aveti conflicte si nu ceda.
Ariel bravo. Ia si kg noastre si trimite-le unde le-ai trimis pe ale tale.
Na sa dau si raportul pe ziua de ieri:
D : salata de conopida cu carnat si rosii
P: dovlecel umplut cu branza ( nu a iesit asa de bun) si varza cu carne
ceva cirese la interval conform
C: salata de rosii, castraveti si branza.
va pupic , ma duc la treaba ca imediat vine trupa si eu n-am facut nimic.
andanii spune:
fetele nu va suparati dar o sa modific inaltimile voastra luni dupa raport cand si-asa modific pe acolo ..... acuma chiar nu am timp nici sa mor .... am intrat sa vad ce faceti ...
fac curatenie, spal haine, copil de transportat la diverse .... nah , ce sa fac .... nu va suparati pe mine da ?
somleac bine zici tu acolo , da nah stii tu cum suntem noi femeile mi-a placut povestea cu tipa aia f faina sa stii .... si eu am tipe pe care ma mai apuca invidia , si sotul meu tot imi zice sa nu imi mai doresc sa fiu in pilea nimanui ca nu stii ce te asteapta , ca afara poate sa para totul roz si cand colo da ce sa ma fac , asa-s io , vreau si io sa arat bine, sa fiu slaba sa sa sa ...... sa nu am sanii lasati , doamne ce ma enerveaza in costumul de baie , nu gasesc un sutien de costum care sa ii tina dom'le ridicati calumea
as merge eu la electrostimulari , si altele , da nu sunt banuti .... nu am mers nici la sala de doua saptamani ... ca sa mai fac economie pentru croatia .... mi-am dat joc program de tae bo aseara si vreau sa ma apuc de topit aici in fata tv ului ..... sa vedem .... va zic cum avansez , mi se pare destul de greu
somleac iti trimit acuma si PM imediat
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
Somleac spune:
andanii zi si mie de unde ti-ai dat jos tae-bo. Program de incepatori ai gasit?
si eu am gasit ceva, dar calitatea e proasta, se vede rau
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Somleac andanii zi si mie de unde ti-ai dat jos tae-bo. Program de incepatori ai gasit? si eu am gasit ceva, dar calitatea e proasta, se vede rau Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
am dat jos de e torente , am 14 giga ... sa tot fac de-acuma
inca nu stiu ce am si ce nu , ca abia azi dimi s-a terminat de dat jos si n-am apucat sa-l studiez calumea
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
alinam spune:
Tae bo e bun, Ele a dat jos aproape 10 cm din talie si tot asa de la picioare , da mai bine sa vina ea sa ne zica, si asta intr-o luna de tae bo. aseara mi-am descarcat si eu de pe torente boot camp si nu am fost in stare sa il fac , o sa mai incerc si in seara asta poate reusesc, da mi se pare destul de dificil, mai ales exercitiile la orizontala.
puisorul spune:
Ariel, felicitari pt kg date jos. Sunt de invidie
Somleac . Ai foarte mare dreptate. Eu am descarcat tae bo cu Billy Blanks de pe strongDC . Dar gasesti filmuletele si pe you tube. Imi pare rau ca nu v-au placut clatitele. Eu m-am obisnuit de mult cu gustul si nu il mai simt.
Andanii, am facut si eu azi inghetata. E un deliciu . Am facut de trei feluri: zmeura, visine si afine.
In plus am prestat un tort pufos cu fructe si paine artizanala pt parintii mei. M-am copt la propriu in bucatarie .
Meniu azi:
MD: branza telemea si rosii
P( pe la 17) fasole verde scazuta cu o bucatica de pui
Gustarele: tort si inghetata
Asa mi de ciuda ca nu ma pot tine de tae bo . Am intrat si pe topicul cu tae bo si toata admiratia pt fetele ambitioase de acolo
O zi frumoasa si conforma
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
Ele spune:
Da, hai ca va scriu si eu din experienta proprie.
Deci eu m-am apucat de tae bo cu abs bootcamp de pe youtube. Pentru inceput e f bun si oricum daca rezistati mai mult de 20 min in prima sedinta sunteti taaari. Pana ajungeti sa faceti cele 4 parti pentru abdomen de pe youtube, organismul capata rezistenta si va invatati cu figurile din antrenamente. Si in timpul asta va desarcati de pe net. Pe prima pagina la subiectul cu tae bo sunt niste linkuri de unde se pot descarca antrenamente.
Si acuma sa va zic de cm si kg. Eu luni fac luna de cand m-am apucat. Am 3 kg date jos, asa arata cantarul cut ot cu rusi, deci vreo 66 si ceva. Dar ca si masuri sunt fix pe hainele de anul trecut cand aveam 64 kg. Si da, 10 cm mai putin la pulpa piciorului si cam tot atata la talie. La talie e o mica eroare ca nu imi amintesc exact cat aveam cand m-am apucat dar eu ma masor cu o ata dupa care o pun pe o rigla de 30 si stiu ca la prima masuratoare puneam de vreo 3 ori ata pe rigla..deci vreo 90 cm talia. Acuma am 75.
Eu vin obosita de la munca (ca fiecare de altfel) si fac zilnic avand impresia ca daca nu fac o zi se pun suncile pe mine.
Ideea e sa nu renuntati la 15 min ca acolo e un prag..la mine si dupa o luna la 15 min simt ca nu mai pot dar totusi fac tot antrenamentul de 50 min. Chiar daca nu va ies figurile din prima nu-i bai, in timp se invata.
A, si uitam sa va zic..ca si cu monti merg in continuare pe cat pot.. ca mai scap in balarii.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
sanse spune:
Fetelor voi ati vazut pe undeva costume de baie care au pungute de silicon la sutien?
Eu am sutien normal asa luat de la Debenhams dar nu am gasit si in varianta costum de baie.
Parca scria cineva o dta ca cele de la Jolidon le-ar avea detasabile si m-am gandit ca le pot pune la sutienul costumului ,nu?
M-am obisnuit cu tatoaiele mari si mi-e aiurea cu bretelutele mele bagate in peticutele alea de la costum
Acum sunt tare balonata,astept rusii.De cateva luni vin mai devreme(25 zile)-nu stiu de ce .Era la 28 de zile
Azi am papat:
md:2 oua ochiuri cu branza si putin caizer
p:1 pulpita de pui la cuptor si salata de catsraveti
c:1 ardei rosu
somleac ai 4 copilasi Bravo tie.
Tare mi-asi mai dori si eu unul dar sotul meu este ingrozit de idee .Te felicit si te invidiez
Tae-bosul asta se face din fotoliu sau tre'sa ne miscam......
Poate bag si eu o tura.
VA PUP
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC