MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

somleac ce program de tae bo faci tu de-i mai usor?? ....io-mi scot sufletul

Eu raportez 73 ....deci minus 1kg

alinam vacanta placuta si felicitari

oana felicitari, superrrr

somleac e super -2kg ....cum sa nu fie bine

eva las ca sapt viitoare o sa fi mai cuminte

vali ????? cum e ???? e cava scadere ????

restul fetelor??? ????? haideti la raport ca vin cu biciul dupa voi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

'Neata
sa imi rusine fie pentru ca voi strica raportul de saptamana asta. Toate ati slabit eu am pus pe mine. raporteaz + 1 kg, 57 kg. Nu spun ce am mancat in weekend. Mai neconform de atat nu puteam sa fiu.Asa ma apuca o rusine. Dar si o ambitie cand vad ce frumos slabiti iar eu ma ingras ca o poarca.
Am pus si poze in album.Cum sunt acum, cum eram inainte de orice tentativa de slabire cum am fost si vreau sa ajung din nou.
Ma apuc si eu de tae bo. Am de ceva vreme descarcate filmuletele, doar doar o sa slabesc daca le am pe calculator.
Andanii nu imi spui si mie unde mergi in Croatia? Ai mai fost? Noi vrem sa mergem anul asta pt prima data si mi-ar prinde bine niste sfaturi. Vrem in septembrie (din motive de preturi/slabirea mea) dar nu stim in ce zona. De fiecare data cand vine vorba de Croatia imi schimb destinatia.Din ce vad si citesc e superba toata dar pt prima data m-as duce intr-un loc care sa ma lase cu gura cascata.Daca pe fete le deranjeaza sa imi raspunzi aici imi poti scrie pm.
Meniul de azi:
MD:omleta cu sunca
P: conopida pane
C:salata de verdeturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

N-am mai dat de mult pe-aici. Andanii, am citit ca ai luat-o la vale cu kg. Bravo!
Am si eu o veste buna de raportat: 81.7 Atata doar ca mai am 2 saptamani pana la ciclu si daca incep sa mananc ca luna trecuta cu 10 zile inainte de a veni nu stiu zau cand mai apuc eu sa slabesc vreodata in viata asta

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata!
Dana,am slabit un kg,am acum 81.8,ca aveam in plus fata de tabel.Cand ma uit si vad la cate kg ai ajuns,ma apuca asa o invidieeee,pozitiva evident!
Meniul diseara,doar va zic ca am inceput cu 2 piersici!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Neata!
Dana,am slabit un kg,am acum 81.8,ca aveam in plus fata de tabel.Cand ma uit si vad la cate kg ai ajuns,ma apuca asa o invidieeee,pozitiva evident!
Meniul diseara,doar va zic ca am inceput cu 2 piersici!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

LAS CA MA AJUNGI TU

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata

Eu nu mai am baterii la cantar, asa ca o sa raportez -2 cm in talie si la pulpa, baga si la mine sa zicem o scadere de 500gr. O sa incep sa mai fac si eu tae bo ca mi ati facut pofta.Si eu m am destrabalat in weekend, dar de azi mi am propus o saptamana fara abateri si cu mult sport.

Meniu azi
Md nectarine
cereale cu lapte 0.1%
P mancarica de mazare si 2 oua
C salata de cruditati

pup

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La raport, bineinteles, de la servici, ca acasa e calculatorul ocupat si mai am si treburile casnice pe capul meu.

Dimineata arata cantarul 73,7 kg. Adica - 500 gr.
E bine, asa? Am incheiat a treia saptamana de dieta.
Unde am mai calcat gresit? Am mai ciupit cate putina miere din borcanel.
Tare e buna...

Sper sa ma tin mai bine pana plec la mare...

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,74.2,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

nu reusesc sa pun ticker cu gk slabite .... la semnatura , imi apare tot carnatul ala scris nu doar un cuvant cum ai tu de ex gety:vreau sa slabesc ..... offff si mai aveam in trecut , si-acuma nu-mi mai iese

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Andanii, eu m-am chinuit pana acum sa gasesc un ticker care sa-mi arata greutatea cu zecimale, ca la mine daca slabesc cate juma' de kil pe saptamana, e relevant.

Tu creaza-ti ticker-ul, ia-l pe ala care e pentru forum (http...), si ti-l corectez eu, daca e cazul.

Ok asa?

Cineva a plecat la mare... cred ca si ajuns deja...

Alinam, distractie placuta si sa aveti vremea superba!

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,73.7,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

sa vedem ce a iesit

modifici cum ???

ANDANII

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,77,73,65,/weight.png br / " target="_blank"> "kg mele"

Mergi la inceput