MONTIGNAC (122 )... In suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

ok. sper ca ma descurc daca nu intreb. astept pm-ul cu datele de logare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna_s

ok. sper ca ma descurc daca nu intreb. astept pm-ul cu datele de logare.

nu ai activat Pm ul draga mea
vezi ce faci sa-l activezi ca altfel nu-ti pot trimite

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui latrishia

pai al meu are cupe da s cam naspa cred ca le scot. Sanii o sa ti i tina costumul ca i elastic si se muleaza, probeaza, vezi tu cum iti vine

www.TickerFactory.com/weight-loss/wkZ54eB/" target="_blank">kg mele

io nu cred ... io am sanii mari , mari, mari , si lasati tare de tot, mi-as face operatie daca as avea bani sa-i micsorez .... e asa de aiurea cu sanii asa de mari .....

of doamna acusa-mi ziceti , da sunt de ceva multumita

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 21 kg, mai am 9 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

ce om sunt
activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am avut surpriza azi sa constat ca blugii mei atarna pe mine! ...de fapt mi-a atras atentia fiica-mea, in plina strada ca :"mamiiii, vezi ca ramai in fundul gol! iti cad pantalonii!!"
si cum am ajuns acasa, hop top pe cantar, cu toate ca am promis ca pana luni nu o mai fac, dar...curiozitatea. si, am ramas cu gura cascata! am slabit pana acum, adica in 2 sapt fix (maine) 4,35 kg!!!! sunt in culmea fericirii!!! niciodata nu am avut un asa ritm rapid de slabire.
adevarul e ca m-am si stresat zilele astea, ca am avut copiii bolnaviori si am muncit de am rupt la siteul meu pana la 4 noaptea. si pe motiv de stres nici nu am prea mancat, dar nici nu am flamanzit. daca stau sa ma gandesc cam asa mananc eu de luni de zile, insa acum am eliminat "relele si uratele" si beau cam 4 litri de apa (NUMAI APA) pe zi. adio sucuri si alte prostii. fiica-mea m-a ajutat si ea ca a exterminat tot ce era dulce prin casa, au ramas niste biscuiti care oricum nu-i sufar. fara tentatii e usor pt mine.

oricum, sunt fericita ca sunt aproape de 69 kg, mai am 11 si imi ating primul target. abia astept ziua de luni, sa vad unde ma situez.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

WOOW Ariel bravo tie, sa o tii tot asa!

Mergi la inceput

bravos ariel , esti tare , felicitari , ma bucur pentru tine

ariadna acuma-ti trimit

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am revenit si eu cu meniul de azi:
2 piersici
dovlecei si ciuperci prajite cu salata de rosii
cativa pufuleti si o jumatate de gogoasa
Dana si eu am costume de la Triumf,unu e luat de acum 2 ani,altu anu trecut,la reduceri de la Viena,am dat vreo 20E pe el,sunt cele mai meseriase costume pe care le-am avut vreodata,isi merita banii sa sti!Si costum intreg nu-mi mai iau niciodata,am avut si aratam super nasol in el,ma facea si mai grasa parca!Oricum,eu nu-s asa sensibila ca voi,am soriciu mai grosnu ma intereseaza ce zicea lumea cand ma duc la mare,ma duc sa stau la soare,sa inot,sa-mi bata briza peste fata,nu sa arat cum arat!CA nici eu nu comentez la cum arata vreo slabanoaga cracanata si fara sani,n-au eu treaba cu nimeni!Poate si de asta slabesc asa greu,pentru ca nu tin corect...
Ariel,esti de invidiat!Eu abia am slabit vreo 2 kile in 6 luni si am pus si din alea cateva sute de grame inapoi....
Ariadma,ai slabit foarte bine!Nu te necaji,stiu ca vrei multe kile deodata si eu vreu,dar asa ai ocazia sa le pui usor inapoi!daca slabesti cam 4 kg pe luna,cum e ideal pentru piele,metabolism,etc pui greu la loc.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! si de weekend!!!!!!!!!!!!!

Valentina si eu fac parte tot din categoria aia cu soriciul mai gros , noi sa fim sanatoase, cred ca v-am mai zis de 100 de ori cum ziceam eu cand eram slaba, da bolnava: "Doamne sa am 100 de kile da sa imi fie bine" si uite ca cineva acolo sus m-a ascultat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1705 spune:

neata!!eu nu ma duc la plaja tot din cauza suncilor si daca plec undeva si am o bluza mai stramta ma tot gandesc daca se vede burtica sau nu.Eu am picioare subtiri,dar burtica si sanii ma omoara.Nu cred ca e femeie care a alaptat sa nu aiba sanii lasati.

meniul de ieri(iar am fost plecata):
MD:branza,rosie,castravete,cafea
P:omleta,castravete.
C:un grep,varza calita cu coasta afumata.
am avut o mica abatere,am baut doua pahare de apa minerala ca tare mi-era sete.
meniul de azi:
MD:o feliuta salam,pate de pui(era singurul care nu avea zahar si amidon,sper ca e conform),branza,un castravete.
P:cotlet de porc la cuptor,salata
C:cred ca niste lapte 0%.
va pupacesc!!

Mergi la inceput